Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarshavende natsygeplejerske til Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro

Bliv natsygeplejerske i et hus, hvor udvikling, trivsel og kvalitet er i centrum. Omdrejningspunktet er kompleks sygepleje, rehabilitering, tværfagligt samarbejde og velfærdsteknologi.    
 
Rehabiliteringscenter Indre By/Østerbro søger en ansvarshavende natsygeplejerske. Tiltrædelse snarest muligt. Arbejdstiden er 28 timer ugentligt fordelt 7/7.  
 
Om os
Rehabiliteringscentret har 53 pladser fordelt på to etager. Der er altid to nattevagter på arbejde, som i tæt dialog og samarbejde deler nattens opgaver med at varetage sygeplejen af og omsorgen for de indlagte borgere.  
 
Stillingen som ansvarshavende natsygeplejerske indebærer bl.a. observation og medicinhåndtering, samt pleje og behandling af borgere med komplekse problemstillinger.  
 
Centret tilbyder rehabiliteringsophold til borgere over 65 år, som har haft et fald i funktionsevnen som følge af geriatriske problematikker. Borgerne kommer oftest fra hospitalet og er i ustabile og uafklarede forløb med behov for kompleks sygepleje og en helhedsorienteret indsats. Et rehabiliteringsophold strækker sig typisk over en til fire uger. Forløbet planlægges i tæt samarbejde med borgeren og dennes pårørende.  
 
Vi forestiller os, at du er sygeplejerske med erfaring og/eller interesse indenfor rehabilitering og det geriatriske fagområde.  
 
Du er fagligt velfunderet, engageret og ambitiøs på dit fags vegne. Du har lyst til at deltage i den fortsatte udvikling af sygeplejen på centret. Du besidder ro, har et godt overblik og trives med at arbejde selvstændigt, tage beslutninger og handle på disse.  
 
Ansættelse sker efter gældende overenskomst.  
 
Vi uddyber gerne ovenstående.
 
Mere information
Ring til teamleder Lena Jungemann på 5173 3443 eller teamleder Laila Kirmanen på 2019 3730. Du er også velkommen til, efter aftale, at besøge centret.  
 
Søg stillingen via nedenstående link senest onsdag den 18. april 2018
Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 16 og 17.
 
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her