Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarshavende sygeplejerske i aftenvagt til Plejecentret Sølund - et plejehjem med musikken i centrum

Sølund er noget ganske særligt! Derfor skal du også være noget særligt; En med hjertet på rette sted, ordentlighed i blodet og masser af pondus og rygrad, for kollegaerne her er skønne, men ikke altid sådan at bide skeer med.
Men hvis du er en karismatisk og inspirerende sygeplejerske, og hvis du kan formidle konkret og praksisnært til andre faggrupper, så vil du også være noget helt særligt hos os.

Vi vil være verdens bedste plejehjem!
Alle vil vel gerne være de bedste, men for os betyder det:

  • At vi vil være et hjem fyldt med hjertevarme, tryghed og fleksibilitet for når vores beboere nu ikke kan være i eget hjem, vil vi skabe de bedste rammer og det bedste indhold hos os.
  • At vi vil være en udviklende og engageret arbejdsplads hvor mulighederne står åbne for vores medarbejdere! Vi arbejder med kompetenceudvikling af alle vores faggrupper, som foregår lige så meget i hverdagen som på kurser og temadage. På Sølund tilbyder vi et introduktionsforløb på halvandet år for nyuddannede sygeplejersker og sosu-assistenter.

Sølund er et profilplejehjem med speciale i musik. Musikken favner vores beboere og skaber ramme for et rytmisk hverdagsliv – og her lever beboerne livet for fuld musik!

Med sit særlige DNA og strategiske målsætninger vil vi flytte arbejdspladsen til næste niveau. Vi kan ikke li´ at stå stille, men insisterer på at rutiner, faglighed og mennesker kan folde sig endnu stærkere ud. Det gælder både ledere og medarbejdere.

Vi er en naturlig del af et farverigt lokalområde, hvor både beboere og ansatte skaber værdi og sætter aftryk.

Er du nysgerrig, kan du se en lille video om os HER eller se mere på vores FACEBOOKSIDE.

Den profil og kompetence vi leder efter
Som ansvarshavende sygeplejerske skal du være med til at højne fagligheden, guide og vejlede medarbejderne til at vi leverer en høj kvalitet i både de plejemæssige, sygeplejefaglige og pædagogiske opgaver i aftenvagten. Vi arbejder ud fra Københavns Kommunes indsatskatalog for sygepleje, som du skal være med til at implementere. Vi arbejder på at se beboernes liv som en helhed, der ikke kun danner ramme i ét vagtlag, men hvor der skabes sammenhæng og en kontinuerlig indsats i alle vagtlag – og her er du en vigtig medspiller. Vi understøtter beboernes livsforløb både i døgnets 24 timer og fra indflytning til en værdig afslutning.

Vi ønsker, at du som sygeplejerske

  • Har et bredt fagligt fundament meget gerne med specialviden/erfaring indenfor geriatri
  • Trives med at arbejde selvstændigt, men sætter stor pris på at samarbejde med dine dygtige kollegaer af alle faggrupper
  • Er i stand til at identificere og vurdere sygeplejefaglige problemstillinger, igangsætte handlinger, evaluere og følge op på disse
  • Er fagligt engageret, villig til at udvikle og udfordre dig selv
  • Har erfaring som ansvarshavende, og vil være med til at højne fagligheden og kvalitetssikre plejen og omsorgen for beboerne
  • Har lyst til at lære fra dig ved at undervise og give faglig sparring til plejepersonalet
  • Har overblikket over sygeplejefaglige opgaver på afdelingerne og varetage disse dér hvor der er behov
  • Har et overblik over dine kollegaers styrker, svagheder og generelle kompetencer – og kan fordele opgaver ud fra dette

Vi lægger stor vægt på at vores samarbejde med beboere, pårørende og medarbejdere imellem er præget af en respektfuld og faglig funderet tone. Så du skal være i stand til at kommunikere tydeligt på flere niveauer, da du også vil være rollemodel for resten af huset. Vi kan give dig en alsidig hverdag, med mange spændende og forskellige opgaver, men det betyder også at du skal besidde et godt overblik og bevare roen – selv når der er mange bolde i luften. 

Din optik skal formå at zoome ind på ressourcer og potentialer med henblik på at kunne fordele boldene bedst muligt. Dokumentation og handleplaner er en vigtig del af hverdagen, og du skal mestre dansk samt IT på solidt brugerniveau og som ansvarshavende skal du sikre kvaliteten af den sygeplejefaglige dokumentation.

Det praktiske 
Sølund har måske Københavns bedste beliggenhed med udsigt til Søerne. Vi har 150 beboere fordelt på fem somatiske afdelinger og et stærkt hold af sygeplejersker, assistenter, hjælpere og pædagoger. Snart bygger vi et nyt superplejehjem, som bliver en fantastisk ramme at udfolde sig i. Det håber vi, du har lyst til at være en del af!

Se mere på www.sølund.dk

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 28 timer ugentligt med weekendvagt hver anden uge.
Dine vagter vil ligge onsdag og torsdag i lige uge og onsdag til søndag i ulige uge.
Løn og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Tiltrædelse den 1. maj 2021 eller efter aftale.

Yderligere oplysninger
Du er meget velkommen til at ringe til afdelingsleder Daniela Spaqaj på 2365 2447 for at høre mere om stillingen. 

Vil du være en del af et stærkt fagligt fællesskab og trives du i udfordring og udvikling – Og kan du arbejde ud fra borgerens perspektiv? Så tøv ikke med at søge, for måske er du vores nye kollega!

Søg via nedenstående link senest søndag den 14. marts 2021

Om Sundheds- og Omsorgsforvaltningen
Vores hverdag handler om mennesker. I Sundheds- og Omsorgsforvaltningen er der fleksibel arbejdstid, som indebærer, at du har medindflydelse på din arbejdstid. Hvis du er sygeplejerske, sosu-assistent eller sosu-hjælper, har du derudover fra 1. september 2020 ret til at få fuld tid, hvis du ønsker det. Se mere om os på vores-hverdag.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.