Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Ansvarshavende sygeplejerske til nattevagt på Epilepsihospitalet


Afsnit for epilepsi med handicap på Epilepsihospitalet søger en ansvarshavende sygeplejerske på 28 timer pr. uge, fortrinsvis nattevagt pr. 1. april 2018 eller efter aftale.

Stillingen indeholder weekendvagt hver anden weekend, samt vagtdækning ved ferie, kurser og sygdom.Du vil blive ansat på Epilepsihospitalet, i afsnit for epilepsi med handicap, Danmarks eneste hospitalsafdeling, der behandler fysisk og psykisk udviklingshæmmede voksne patienter med epilepsi.

Afsnit for epilepsi med handicap er velindrettet til opgaven og normeret til 10 patienter. Du kommer til en arbejdsplads hvor såvel LEAN, patientsikkerhed og kvalitetsarbejdet er velintegreret og en naturlig del af de daglige opgaver. Afsnittet har et godt arbejdsklima og du møder kompetente kollegaer.Er du en dygtig sygeplejerske, der sætter høje etiske mål i samarbejdet og interesserer du dig for og/eller har erfaring i adfærds- og anfaldsobservation, kunne jobbet være lige noget for dig.Arbejdsopgaverne er mangeartede og indebærer bl.a. adfærds- og anfaldsobservation samt varetagelse af komplekse og grundlæggende sygeplejeopgaver. Foruden patientplejen, har afdelingens personale ansvaret for, at døgnbetjene en central overvågningsfunktion der er placeret i afdelingen.Vi forventer at du:

 • udviser loyalitet, respekt og stabilitet i det daglige fremmøde
 • er opmærksom på egen rolle og tager medansvar for et godt arbejdsmiljø i afdelingen
 • er fleksibel, løsningsorienteret og har fokus på effektiv ressourceudnyttelse • Vi tilbyder:
 • individuelt tilrettelagt introduktion og obligatoriske kurser
 • et arbejdsmiljø, der giver mulighed for personlig og faglig udvikling
 • medindflydelse på arbejdsindhold i tæt samarbejde med erfarne kolleger ud fra afdelingens vilkår
 • ferielukning i sommerferien i tre uger, samt påske, jul og nytår • Yderligere information kan fås ved henvendelse til afdelingssygeplejerske Henrik Petterson, tlf. 58 27 11 13. Stillings- og funktionsbeskrivelsen findes på dette her link eller på vores hjemmeside http://www.filadelfia.dk.  Løn og ansættelse i henhold til gældende overenskomst. Der vil blive indhentet en børneattest.  Vi ser gerne, at du søger online via http://www.filadelfia.dk. Alternativt kan ansøgningen, vedlagt oplysninger om uddannelse, tidligere beskæftigelse og med relevant dokumentation, sendes til personalekonsulent Joan Vestergaard, Epilepsihospitalet, Kolonivej 1, 4293 Dianalund.  Ansøgningsfrist: Søndag den 18. februar 2018. Vi forventer samtale i uge 8.


  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her