Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Antennehold til telemontage i Danmark

Telemontage - antennehold søges
Der er fuld gang i udbygning af 4G og 5G mobilnettet i Danmark. Derfor har vi travlt og søger erfarne montagehold. Har du erfaring med antennemontage og arbejde i højder, måske er du elektriker, og vil du være en del af stærkt hold med gode kollegaer, så skynd dig at sende os en ansøgning. Vi holder løbende samtaler. Uddybende tekst nedenfor.

Antennehold for telemontage i Danmark

Er du/I et erfaren antennehold, så kig her. Du/I har nu mulighed for at få et job i et firma med god holdånd, hvor der ikke er langt til chefen. Vi stræber efter at være den bedste spiller på markedet, og du/I har nu mulighed, for at være del af et team, som gør en forskel.

Vi er i dag den mest foretrukne leverandør på markedet, den position er ikke noget man får, det er noget man skal gøre sig fortjent til. KM Telecom har opnået denne position pga. af et dedikeret hold af dygtige medarbejdere, der vil være de bedste.

Montage af teleudstyr i hele landet Opgaverne fordeler sig over hele landet. Opgaverne kan svinge meget i tid og omfang og inkluderer både opsætning, montage og service. I arbejder ud fra en deadline, men I styrer selv, hvornår I udfører opgaverne. Arbejdet indebærer:

 • Montage/udskiftning af antenner (arbejde i højden)
 • Kabeltræk og test
 • Installation af teleudstyr inkl. integration
 • Montage af stålkonstruktioner
 • Elinstallation, jordingsinstallation samt alarminstallation
 • Kvalitetssikring (dokumentation) og test

I får ansvaret for projektet fra start til slut Når du/I kører ud til jeres projekter, er det jer, der tager ansvaret fra start til slut. Du/I har selvfølgelig et teknisk supportteam samt erfarne kolleger, der er klar til at hjælpe, men I skal kunne finde en løsning på stedet.

Du/I bliver selvfølgelig rustet til de mange opgaver, for vi sørger for, at du/I får den nødvendige oplæring, både inden du/I starter, men også efter. Vi vil nemlig gerne have, at du/I hele tiden føler dig udfordret og motiveret i dit arbejde. Det er noget, vi ved, giver glade kunder og en god stemning i vores virksomhed, for vi har meget lavt sygefravær og stort set ingen personaleudskiftning.

Du har en el-teknisk baggrund Du er sikkert elektriker og/eller har en baggrund med lignende ansvarsområder. Du har lyst til en hverdag med en god kombination af fysisk montagearbejde og tekniske installationer. Du kan altså både tage fat, når det er nødvendigt, og sætte dig ind i tekniske og IT-relaterede problemstillinger. Derudover skal du:

 • Gå op i sikkerhed og kvalitet
 • Kunne træffe beslutninger på egen hånd
 • Taler, skriver og forstår dansk. Det er en fordel, hvis du kan kommunikere på engelsk
 • Have kendskab til IT, da dokumentation og ordrebehandling styres via pc.
 • Du bor i rimelig afstand til Fredericia

Send din ansøgning med CV til job@km-telecom.com

 

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.