Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AP ACCOUNTANT KREDITORBOGHOLDER

Er du en dygtig og serviceminded AP Accountant/Kreditorbogholder, som har lyst til nye udfordringer i en virksomhed, hvor udviklingen går hurtigt?

Vores kunde, som er en del af en interinational koncern, oplever stor vækst og søger nu endnu en Kreditorbogholder til deres afdeling i Herlev. Med reference til Finance Manager bliver du en del af et velfungerende og fagtligt højt kvalificeret økonomiteam på 25 medarbejdere. Virksomheden har man stort fokus på trivsel, udvikling og teamwork og du får gode muligheder for at udvikle dig såvel fagligt som personligt i stillingen. Virksomheden er på en spændende rejse, hvor optimering og digitalisering er i højsædet, vi søger derfor dig, som synes det er spændende at bidrage til løbende at optimere processer og arbejdsgange og løbende udvikle dine egne kompetencer.

Arbejdsopgaver

KreditorbogholderiKorrespondance med leverandørerAnsvarlig for Work flow (registrering af fakturaer, kontroller mv)Afstemninger – kreditorer, bank mm.BetalingerVedligehold af kreditorkartotekAd hoc opgaver og diverse optimeringsprojekter

Ønskede Kvalifikationer

Du har nogle års erfaring som kreditorbogholder/AP Accountant og er en positiv og serviceminded teamplayer. Det er en fordel, hvis du er proaktiv og har lyst til at deltage i optimering og udvikling af processerne i kreditorbogholderiet. I tillæg til dette behersker du dansk i skrift og tale og det er en fordel, hvis du forstår engelsk. Du er en rutineret bruger af IT, som har en god erfaring med at arbejde i MS Office herunder Excel. Du har ligeledes god erfaring med økonomisystemer. Som person er du detaljeorienteret og pligtopfyldende.

Vi tilbyder

En spændende hverdag i en virksomhed i vækst, hvor du får stor indflydelse på din egen arbejdsdag og mulighed for at udvikle dig med virksomheden. Virksomheden vægter trivsel og arbejdsglæde højt og du bliver en del af et velfungerende team, som arbejder fra lyse og indbydende lokaler med såvel gode parkeringsforhold samt tæt til offentlig trafik. Du tilbydes en konkurrencedygtig lønpakke, som modsvarer dine kvalifikationer samt en række øvrige medarbejdergoder.

Ansøg

Stillingen ønskes besat snarest og vi gennemgår indkomne ansøgninger løbende. Du opfordres derfor til at søgte stillingen snarest og har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Partner Anette Timm på tlf. 29867616 eller via Linkedin: https://www.linkedin.com/in/anettetimm/


ellerDownload

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.