Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

App Stack Developer

Job Description

Brænder du for udvikling af apps og elsker du det, du kan, og det, du laver? Merkle leder lige nu efter en React Native App-udvikler til teamet. Så vi sidder klar til at høre fra dig, hellere før end senere.

Lidt om dit nye job
Du kommer til at arbejde med udvikling af apps via React Native til både iOS og Android sammen med nogle af de bedste i branchen. Vi arbejder primært med React og TypeScript, men også native-udvikling ifm. SDK-implementering, bridging, og håndtering af build/deploy-processer. Vi er et team med høj diversitet, og giver plads til nye medarbejdere, der har forskellige styrker inden for React Native udvikling, uanset om du har web-, native-, frontend- eller backend-baggrund.

Derudover arbejder vi tæt sammen med andre stærke fagspecialister, som fx designere/UX’ere, backend-udviklere, samt resten af App-stack-teamets udviklere, hvor der vil være rig mulighed for sparring og udveksling af gode ideer. 

Vi er et ungt team, men knap 2 års erfaring, så vi udvikler hele tiden vores interne arbejdsprocesser, vores samarbejder, CI/CD, test-frameworks og alt det andet. Du vil altså få rig mulighed for at forme fremtiden sammen med os. Både vores fremtid og din egen. For vi tilbyder faglige udfordringer og udfoldelser for alle vores ansatte, som måtte ønske det. Det vigtigste for os er, at du brænder for dit fag, og det, du ikke kan, har du mod på at lære. 


Qualifications

Vi har plads til forskelligheder. Vores team består af folk med vidt forskellige baggrunde inden for web og app-udvikling og vidt forskellige personligheder. Om du er en énmandshær eller trives bedst i et team af flere udviklere, har vi projekter der passer til forskellige personligheder og ambitioner. Fælles for os alle er dog, at vi er passionerede om det, vi laver.

Det er desuden en fordel, hvis du har nikker genkendende til følgende:

  • Har erfaring med React, React Native eller Native App-udvikling
  • Meget gerne erfaring med brug af TypeScript
  • Kan estimere opgaver og projekter
  • Er erfaren og tryg ved agil udvikling og arbejde i sprints og ændrede arbejdsgange

Typer af projekter
Vi har bl.a. et stort fortløbende projekt med et kontinuerligt driftsspor, der samtidig suppleres af flere forskellige projektspor, som kan bestå i alt fra nye spil/features, nyt design eller performance- og kvalitetssikringer. 

På under et år er vi vokset fra at være 2 udviklere til et 7-mands team. Samtidigt er vi gået fra at være 1 projektleder til nu at være 4 projektledere på. I takt med at teamet, projekterne samt indhold i appen vokser, arbejder vi løbende med at forbedre processer: automatisering af test, hastighedsoptimeringer, merge- og release processer mv.

Et af vores andre projekter, er blevet mere og mere forretningskritisk med en afgørende andel i kundens omsætning, og derfor er der kommet større fokus på udvikling af nye, spændende features, der understøtter brugerrejsen; samtidig med at stille stadig større krav til kvalitetssikring, test-automatisering og QA. Vi har netop lanceret nyt design og shop, og skal i 2020 arbejde med nye, større projekter, der sikrer, at kunden får en ekstraordinær brugeroplevelse – herunder både booking, gamification og personalisering. Udover nye features arbejder vi med et kontinuerligt driftsspor, hvor vi løbende udgiver nye forbedrede versioner af appen, så vi sikrer, at vi forbedrer vores processer sammen med kunden.

På udviklingsteamet har vi to backend udviklere og en enkelt app-udvikler, der således får ansvar for udviklingen af de app-relaterede projekter.Additional Information

Vi er en masse dedikerede hoveder her i København, og Merkle er helt sikkert noget forskelligt for alle, men samtidig noget ganske særligt. Her får du både lov til at være dig selv og plads til at blive mere. Og du bliver en vigtig del af en kultur og ånd, som vi passer godt på. I det hele taget prøver vi at passe godt på hinanden, vores kunder og verden omkring os. Så vil du være med og gøre dit til at lykkes med dine nærmeste kolleger, de teams du indgår i, de løsninger du arbejder på og de kunder du arbejder for, kan du glæde dig til at få…

  • En fantastisk arbejdsplads midt i byen
  • Chancen for at tænke ud over alle grænser – både i det daglige og i din karriere
  • En sjov, varieret arbejdsdag med masser af udfordrende opgaver 
  • De skarpeste og sødeste kolleger i branchen
  • Danmarks bedste køkken med fremragende morgenmad og frokost – hver dag
  • Fredagsbar, vinklub, løbeklub, fede fester og events

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.