Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

App-udvikler iOS og Android til Mileage Book

App-udvikler iOS og Android

  • Brænder du for at udvikle innovativt software?
  • Vil du være en del af en ung virksomhed med ambitiøse vækstplaner?
  • Vil du arbejde i et udviklingsteam, hvor du får stor indflydelse?

Så er jobbet som App-udvikler hos Mileage Book noget for dig:

Mileage Book står bag SaaS løsningen af samme navn, til registrering af kørsel og administration af kørselsregnskaber. Mileage Books kunder spænder lige fra iværksætteren til de større virksomheder og det offentlige.

Om jobbet

Du vil indgå i vores udviklingsteam, hvor dit hovedfokus bliver appudvikling. Vi arbejder i et uformelt innovativt miljø, hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Du vil få rig mulighed for at få general indflydelse på udviklingen af vores produkt, samt egne ansvarsområder.

Vi har ambitiøse vækstplaner, og du har muligheden for at være med på denne rejse.

Dine kvalifikationer

  • Har erfaring med app udvikling til iOS og Android
  • Har erfaring med Xamarin
  • Har erfaring med C#, .Net, XML og cloud-forståelse
  • Forstår Objekt-orienteret design og design-patterns
  • Kendskab til SQL er en fordel
  • Du arbejder struktureret og kan prioritere dine opgaver

Din profil 
Du har gerne et par års erfaring med at udvikle apps til de mobile platforme ved brug af Xamarin frameworket. Det er vigtigt, at du er nysgerrig og stræber efter, at blive den bedste på dit felt. Du har gåpåmod og vil gerne gøre en forskel. Du kan arbejde selvstændigt og samtidig være en team-spiller.

Du brænder for appudvikling, og er god til at sætte dig i brugernes sted, når du laver design og udvikler. Du sætter, ligesom os, en ære i at levere kvalitet i dit arbejde.

Du tilbydes

Et afvekslende og udfordrende job i en ung og dynamisk virksomhed, hvor der ikke er langt fra idé til implementering. Vi er stolte af vores produkt, og arbejder hele tiden på at tilbyde den bedste løsning til vores kunder.

Du får gode muligheder for faglig og personlig udvikling og gode ansættelsesforhold. Du tilbydes en attraktiv løn efter kvalifikationer.

Virksomheden

Mileage Book er blandt de stærkeste brands i DK indenfor systemer til kørselsregistrering og kørselsafregning. Mileage Book er en ung virksomhed grundlagt i 2014. Mileage Book har flere end 50.000 brugere, hvor af de største markeder er Danmark, Sverige og Norge.

Se mere på www.mileagebook.dk

Kom videre i din karriere

Rekrutteringsprocessen varetages af Speedrecruiters. Det betyder, at du ikke skal skrive en tidskrævende ansøgning. 

Vi kalder løbende til samtaler, så søg jobbet allerede nu!

Du skal blot besvare de uddybende spørgsmål, som du finder ved at klikke dig videre. Det tager som regel kun 10-15 minutter at søge et job – og du ved kort tid derefter, om du har mulighed for at gå videre i processen. Så tryk på “GO”. Det er hurtigt og enkelt!

God fornøjelse!

Har du spørgsmål vedrørende jobbet, er du velkommen til at ringe til Kenneth Puggaard CTO i Mileage Book på telefon 30863131. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her