Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

App-udvikler og underviser

Vil du være en del af et inspirerende læringsmiljø på Skandinaviens første Apple Authorized Training Center og HANSENBERG Tekniske Gymnasium?

Har du kendskab til app-udvikling med Xcode samt IOS-udvikling?

HANSENBERG er netop godkendt som Apple Authorized Training Center for Education (AATCe) som det eneste center i Skandinavien inden for app-udvikling i Swift, og i den forbindelse søger vi en kompetent app-udvikler og underviser.

Umiddelbart efter ansættelsen bliver du certificeret som Apple Certified Trainer (ACT) – App Development with Swift. Igennem certificeringen opnår du kompetencer i Apples programmerings­sprog Swift og får erfaring med udviklerværktøjet Xcode.

Det første år vil din primære opgave være, sammen med HANSENBERGs udviklingschef, at udvikle og gennemføre kurser, der er målrettet gymnasiesektoren, og potentielt virksomhedsrettede forløb inden for app-udvikling.

Parallelt med kursusaktiviteterne skal du undervise på HANSENBERG Tekniske Gymnasium i informatik og teknikfag.

Din nærmeste leder er rektor for HANSENBERG Tekniske Gymnasium.

Din profil
Du arbejder selvstændigt med høj grad af professionalisme. Med din erfaring sætter du gerne dine kompetencer i spil i udviklingen af kursuscentret og gennemførelsen af korte kurser i programmering for eksterne kunder.

Du er udpræget teamplayer og trives i samarbejdet med kolleger. Du har en naturlig autoritet over for såvel elever som voksne kursister og formår at skabe et inspirerende og involverende læringsmiljø.

Du har gode kommunikations­evner, en høj arbejdsmoral og et godt smittende humør.

Dine kvalifikationer
Vi forventer, at du

  • har en uddannelse på kandidatniveau som fx datalog eller civilingeniør inden for digitale teknologier
  • kan gennemføre kurser i AATCe og varetage undervisning i gymnasiale fag
  • er en dygtig og inspirerende formidler
  • har minimum 2 års relevant erhvervserfaring.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du ansættes på fuld tid med løn efter gældende overenskomst mellem de forhandlingsberettigede organisationer samt pensionsordning, der betales af skolen. Der er mulighed for at forhandle løntillæg efter kvalifikationer. Dine forventninger til løn vil blive drøftet under samtalen.

Tiltrædelse den 1. juni 2018 eller efter aftale.

Sådan søger du
Du søger via skolens hjemmeside www.hansenberg.dk. Send ansøgning og CV sammen med alle relevante eksamensbeviser senest mandag den 23. april 2018. Bemærk, at samtaler gennemføres torsdag den 26. april 2018.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte rektor Peter Michael Kjærgård på 2055 3658 / pmk@hansenberg.dk eller udviklingschef Carsten Schmidt på 5135 8943 / cas@hansenberg.dk.

Alle interesserede med relevant ansøgerprofil opfordres til at søge stillingen, uanset alder, køn, religion og etnisk baggrund.


HANSENBERG er en moderne erhvervsskole, som udbyder en lang række erhvervsuddannelser, EUX, 10. klasse samt forskellige studieretninger på HANSENBERG Tekniske Gymnasium. Hvert år er der flere end 3.500 elever, der vælger at uddanne sig hos os i kortere eller længere uddannelses­forløb. Vi tager ansvar for, at den enkelte elev får lærelyst og erhvervskompetence.

Som medarbejder får du mulighed for både faglig og personlig udvikling. Du bliver en del af fællesskabet på HANSENBERG med flere end 250 kolleger på vores 3 adresser i Kolding.

På HANSENBERG Tekniske Gymnasium er skolekulturen præget af høj faglighed, tværfagligt samarbejde i teams og praktiske projekter i skolens eksperimentarium XHOUSE. Læs mere på
www.hbgym.dk og www.hansenberg.dk.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her