Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Apple tekniker hos ADmire

Jobbet

Trives du i en ung it-virksomhed med store vækstambitioner? Kan du sikre, at vores kunder får en fantastisk oplevelse, når deres Apple produkter skal serviceres? Så er stillingen som Apple tekniker i vores serviceafdeling, måske noget for dig.

Vi søger en serviceminded it-tekniker, der skal reparere Apple produkter, herunder iPhones og Macbooks. Arbejdet udføres på skift mellem vores hovedkontor i Skovlunde, og i vores lokale service afdelinger hos Elgiganten, på Strøget og Fields.

Arbejdstiden er på nuværende tidspunkt 08-16, mandag til fredag. I fremtiden kan der muligvis forekomme weekend arbejde, i et mindre omfang. 

Virksomheden

ADmire er et it-service og infrastruktur hus, som leverer innovative og værdiskabende løsninger. Vi har 10 års erfaring med speciale inden for it-reparation, teknisk support, logistik, end-to-end service samt mobilitets- og netværkssløsninger. 

Virksomheden er blevet kåret som gazelle i 2011, 2012, 2013 2014, 2015, 2016 og 2017. ADmire er derfor med i en eksklusiv skare af få gazellevirksomheder i Danmark, som er gengangere siden 1995.

Kvalifikationer:

  • Minimum 2 års erhvervserfaring med reparation af Apple produkter
  • Apple certificeringer er en fordel, men ikke nødvendigt
  • Relevant uddannelse som f.eks. it-supporter er en fordel, men ikke nødvendigt

Du..

  • trives med nye udfordringer i et travlt og dynamisk arbejdsmiljø
  • er serviceminded og har lyst til at levere kundeservice i særklasse
  • er ansvarsbevidst og møder til tiden
  • kan formulere dig godt skriftligt og mundtligt både på dansk og engelsk

Information 

Løn efter kvalifikationer og kompetencer. Virksomheden tilbyder også sundhedsforsikring, frisør og massage i arbejdstiden, samt en indbydende frokostordning. 

Lyder stillingen som noget for dig, så send ansøgning, CV, og et vellignende billede til os.

Ansøgningen sendes til job@admire.dk mærket ”Apple tekniker”. 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her