Application Manager

Kan du forestille dig at brænde igennem i spændingsfeltet mellem IT, teknologi, forretning og leverandører, og vil du sætte din erfaring og dine faglige og personlige kompetencer i spil?

Stillingsbeskrivelse
IT Services ved Aalborg Universitet søger en kompetent og engageret Application Manager til spændende og udfordrende opgaver i Application Management-teamet.

Du bliver en vigtig spiller i arbejdet med at understøtte digitalisering og digital transformation på AAU. Du bliver en del af et team, der med et indgående kendskab til organisationens behov følger IT-løsningernes livscyklus gennem udvikling, implementering og drift. I Application Management har du øjnene på bolden, og du sørger for, at IT-løsningerne i din og teamets systemportefølje er i topform. Systemporteføljen består overvejende af systemer og integrationer til understøttelse af uddannelse og eksamen, samt økonomi- og databærende systemer.

Dine primære opgaver bliver således:

 • sikre systemfitness i din og teamets systemportefølje
 • koordinere og deltage i udviklingsopgaver – herunder kommunikation og samarbejde med kolleger i ITS, samarbejdspartnere på AAU og eksterne leverandører
 • deltage i relevante faser af store strategiske projekter
 • koordinere og løse 2nd og 3rd level supportopgaver, servicerequests og changes i teamets systemportefølje
 • planlægge og gennemføre tests
 • kontinuert fokus på optimering.

Erfaren .NET-udvikler
Du har en relevant uddannelse inden for f.eks. datalogi eller softwareudvikling, og du har afprøvet dine kompetencer i forbindelse med relevante opgaver via tidligere ansættelse, studier eller studiejobs. Vi opfordrer alle – uanset om du er nyuddannet eller erfaren - til at søge.

Du kan tjekke nedenstående kvalifikationer af:
 • erfaring med metoder og værktøjer omkring softwareudvikling
 • erfaring med webservices, f.eks. REST og SOAP
 • arkitekturforståelse og evt. -uddannelse
 • erfaring med test, analyse, fejlfinding og dokumentation
 • gerne erfaring med Microsoft Azure - DevOps
 • gerne erfaring med tværfaglig projektdeltagelse.

Som person er du positiv og imødekommende person med en serviceminded og ansvarsbevidst indstilling til dit arbejde og din fortsatte udvikling. Der lægges stor vægt på, at du udviser gode samarbejdsevner og en struktureret tilgang til opgaverne. For at lykkes i jobbet, er det blandt andet en forudsætning, at du kan kommunikere med de mange interessenter i udviklingsprojekter og i den efterfølgende driftsfase.

Spændende fagligt miljø med fokus på ”work-life balance”
Du bliver en integreret del af en attraktiv og fleksibel arbejdsplads, hvor du med frihed under ansvar har mulighed for at sætte dit eget præg på arbejdsopgaverne. Samtidig med de ordnede ansættelsesvilkår har AAU fokus på gensidig respekt og personlig udvikling. De tilstræber en 37 timers arbejdsuge med flex- og fixtid, betalt frokostpause og en god pensionsordning.

Virksomheden
Aalborg Universitet er i rivende udvikling, og det er helt afgørende nødvendigt, at AAU IT Services arbejder hen i mod, at kompetencer og IT-løsninger er på forkant med udvikling og behov indenfor ny teknologi, digitalisering og digital transformation, og ikke mindst, at de samtidig sikrer en stabil drift af det eksisterende.

Application Management-teamet er organisatorisk en del af afdelingen Udvikling og Digitale Services under AAU’s IT Services, der dagligt servicerer ca. 30.000 brugere, og de bidrager til, at understøtte Aalborg Universitets kerneopgaver – Undervisning, Forskning og Innovation.

Læs mere om AAU som arbejdsplads her: https://www.stillinger.aau.dk/aau-som-arbejdsplads/

Yderligere oplysninger fås ved henvendelse til teamleder Gert Espersen: tlf. 9935 9739; e-mail: ge@its.aau.dk

Løn og ansættelsesvilkår
Ansættelse og aflønning iht. gældende overenskomst i staten, herunder OAO-fællesoverenskomsten. Der er mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.
Der er 3 måneders gensidig prøvetid i stillingen.

Stillingen ønskes besat pr. 1. november eller snarest derefter.

Aalborg Universitet skal modtage din ansøgning elektronisk vedhæftet CV, eksamensbevis og anden relevant dokumentation. Åbn linket "søg stillingen online" og udfyld ansøgningsformularen.

AAU ønsker at afspejle det omgivende samfund og har diversitet som en kerneværdi. Derfor opfordres alle uanset personlig baggrund og orientering til at søge stillingen.

Stillingsnummer
1127027

Ansøgningsfrist
21/10/2020

Søg stillingen online

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.