Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Approval og Compliance ingeniør til brinttankstationer

Nel Hydrogen A/S beskæftiger mere end 120 ansatte i den danske afdeling, og forventer at opretholde en stor vækst i de kommende år. Organisationen er dynamisk, omgangstonen er uformel og fleksibilitet er et nøgleord. Virksomheden er helt i front når det gælder udvikling af brinttankstationer, der anvendes til tankning af brintbiler – og som nu skal serieproduceres. Markedet for brinttankstationer vil i de kommende år opleve en kraftig vækst, da brintbiler i stor skala bliver lanceret i fremtiden fra en række af verdens største bilproducenter. Om afdelingen og jobbet Som Approval og Compliance ingeniør vil du blive en del af System Development Teamet, som hører under Technology & Development. Teamets opgave er at udvikle designløsninger til brinttankstationer, som indeholder brint under højt tryk i en avanceret proces med elektriske komponenter i ATEX zone. Du får ansvaret for, at disse løsninger udvikles i overensstemmelse med de gældende standarder, regler og codes, at dokumentation for overensstemmelse opsamles, og at den endelige designløsning bliver godkendt af eksterne myndigheder. Du arbejder på godkendelser af brinttankstationer til hele verden og får et internationalt job hos verdens største brinttankstationsproducent. Dine opgaver er blandt andet:
  • Sikre at tankstationerne overholder gældende relevante standarder
  • Sikre at der indsamles og vedligeholdes dokumentation for overensstemmelse
  • I samarbejde med tredjepart få produkterne godkendt i henhold til CE, ATEX, UL osv.
  • Deltage i standardiserings arbejdsgrupper indenfor området
  • Sikre nye krav, regler og standarder bliver formidlet til udviklingsingeniørerne til indarbejdelse i nye designløsninger
  • Undersøge/klarlægge udenlandske standarder og krav til udstyret
  • Udvikle compliance matrix på produkter versus markeder
Stillingen er nyoprettet, og derfor får du i høj grad selv mulighed for at udvikle funktionen og processerne. Du refererer til Teamlead for Systems Development og får en bred berøringsflade til øvrige teams i udviklingsafdelingen, til produktionen og til serviceafdelingen. Dit arbejdssted vil være på hovedkontoret i Herning, men du skal forvente et mindre antal rejsedage. Om dig Du er uddannet ingeniør og har en stærk teknisk baggrund, så du kan sætte dig ind i komplekse produkter, der er resultatet af flere års arbejde med tekniske komponenter og systemer. Du har nogle års erfaring med at få produkter godkendt hos tredjepart og kan selvstændigt drive godkendelsesprocessen som tovholder overfor interne og eksterne specialister. Jobbet kræver en robust personlighed og høj faglighed, så du kan vurdere og udfordre de krav, der stilles fra tredjepart. Erfaring med ATEX, UL, PED, ASME osv. er en fordel. Dine kolleger står klar til at videregive deres specialistviden om brint, hvorfor det ikke er et krav, at du har erfaring med brint. Du har erfaring med udarbejdelse af teknisk dokumentation og er erfaren i brugen af Microsoft Office. Som person er du samarbejdende og kommunikerer godt på tværs af organisationen i en international organisation. Du er flydende på dansk og engelsk i skrift og tale. Du har evnen at holde mange opgaver i gang på samme tid og leverer altid til tiden. Du skal kunne arbejde med detaljer og have et skarpt blik for overensstemmelse mellem krav og løsning. Du følger op og gør tingene færdige, så du kommer helt i mål med den endelige produktgodkendelse. Du kommer til at arbejde på ny teknologi, og derfor skal du kunne vurdere og udfordre på standarder og krav. Du har en forretningsmæssig god forståelse, er god til at underbygge argumenter og finder gode løsninger også under pres.

Nel Hydrogen tilbyder
Du tilbydes et spændende og udviklende job, hvor du bliver en del af Systems Development Teamet, som i dag består af 5 medarbejdere. Du vil komme til at arbejde i et miljø, hvor høj faglighed og forandring er en del af hverdagen, og hvor du med din erfaring og viden i høj grad vil kunne påvirke opgaven. Nel Hydrogen er beliggende i Lind ved Herning, i topmoderne faciliteter, og tilbyder medarbejderne mange personalegoder som eksempelvis en god kantineordning, pension med sundhedssikring og massageordning.

Ansøgning og kontakt
Send din ansøgning og CV hurtigst muligt til PRO&CO via knappen ”Søg stillingen”.

Samtaler afholdes løbende.

Såfremt du ønsker yderligere oplysninger omkring stillingen, er du velkommen til at kontakte
Kristian Reinevald – PRO&CO på tlf. +45 96 60 32 00

Om Nel Hydrogen A/S | www.nel-hydrogen.com Nel Hydrogen A/S – tidligere H2 Logic – er en førende producent af H2Station®-brintstationer, som giver brintbiler den samme hurtige optankning og rækkevidde som konventionelle biler. Nel Hydrogen har investeret i udviklingen af H2Station® siden 2003 og teknologien markedsføres i dag til markeder, hvor større netværk af brintstationer er under etablering. Nel Hydrogen er en del af NEL ASA, som er noteret på Oslo Børsen. NEL ASA er en førende producent af hydrogen-teknologi til industri og energiformål med over 500 leverancer i mere end 50 lande.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.