Arabiskkyndig databearbejder til Kontraterrorsektor i FE

Har du en solid og bred IT- forståelse og evner til let at sætte dig ind i nye IT- systemer? Er du på hjemmebane inden for internet- og netværksbaseret kommunikation? Har du kendskab til arabisk og gode analytiske evner til at kunne finde de helt rigtige og relevante efterretninger? Ønsker du at bidrage aktivt til indsatsen mod det globale terrornetværk, der udgør en trussel mod Danmark? Så skal du søge stillingen som arabiskkyndig databearbejder i FE’s Kontraterrorsektor.

 

FE er en kompleks virksomhed med eksperter med meget forskellige baggrunde og kompetencer, der arbejder sammen på tværs af fag- og systemgrænser. Der er tale om et miljø, hvor professionalisme og engagement er i højsædet, og hvor der er rig mulighed for faglig og personlig udvikling og udfordring.

 

Den ideelle kandidat til stillingen arbejder godt i et krydsfelt mellem bløde og hårde discipliner. En tekniker med interesse for sprog og sikkerhedspolitiske forhold, eller en humanist med interesse for IT.

 

Om os


Som led i en ambitiøs udviklingsdagsorden har FE en målsætning om at blive en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige efterretningstjenester.

 

FE har tre hovedopgaver:

  • Vi er Danmarks udenrigs- og militære efterretningstjeneste.
  • Vi leder og kontrollerer den militære sikkerhedstjeneste og er national sikkerhedsmyndighed inden for Forsvarsministeriets område.
  • Vi varetager funktionen som national it-sikkerhedsmyndighed, netsikkerhedstjeneste og myndighed for informationssikkerhed og beredskab i telesektoren.
 

Vores opgave er at indsamle, bearbejde og formidle informationer om forhold i udlandet af betydning for Danmarks sikkerhed, herunder for danske militære enheder og andre, som er udsendt til løsning af internationale opgaver

 


Om stillingen

Overordnet set kommer du som bearbejder til at foretage data- og sproganalyse af indhentet arabisksproget materiale af relevans for FE’s prioriteter.

 

Din opgave består i at vurdere og formidle materialet til sektorens øvrige sektioner samt skrive rapporter til FE’s kunder og partnere.

 

Du vil endvidere skulle bidrage til udvikling af FE’s indhentning på kontraterrorområdet og til udvikling af FE’s systemer.

 

Endelig vil der være deltagelse i tværfaglige arbejdsgrupper sammen med kollegaer fra hele tjenesten og deltagelse i tjenesterejser i udlandet.

 

 

Om dig

Du har en relevant akademisk uddannelse eller tilsvarende.

Du prioriterer et godt samarbejde.

Du værdsætter analytisk arbejde og kan finde sammenhængen i detaljerne.

Du har kendskab til internet- og netværksbaseret kommunikation og erfaring med databaser og strukturering af information.

Du har gode sprogfærdigheder på både dansk, engelsk og arabisk.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning vil ske i henhold til gældende overenskomst.

 

Det er et krav, at du kan sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele din ansættelse. Du har som ansat i FE desuden pligt til kortvarig udsendelse til udlandet.

Arbejdssted

FE, København

 

Ansøgning

Ansøgning vedhæftet CV og anden relevant dokumentation skal sendes via stillingsopslaget på www.fe-ddis.dk.

Vi skal have din ansøgning senest onsdag den 28. februar 2018.

 

Yderligere oplysninger

Vi forventer, at ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 10.

Forventet ansættelsestidspunkt 1. maj 2018.

Du kan få nærmere oplysning om stillingen ved at kontakte den lokale HR-partner på 33 32 55 66, lokal 2215

 

Vi opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen

På www.fe-ddis.dk finder du FE´s beretning, som er det sted, hvor du får det mest detaljerede indblik i FE´s opgaver, metoder, medarbejdere og FE som arbejdsplads. Her kan du også finde andre produkter, bl.a. FE´s årlige risikovurderinger, situations- og trusselsvurderinger samt yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:25. januar 2018
Udløbsdato:22. februar 2018

Ambitiøse data- og analyseprofiler søges til undervisningsområdet

Styrelsen for It og Læring

Har du lyst til at være en del af udviklingen af data i undervisningssektoren og er du vild med at arbejde med data, tal og analyser? Så er et job som fuldmægtig i Center for Data og Analyse lige noget for dig. Hvem er vi? Styrelsen for It og Læring...
Indrykket:31. januar 2018
Udløbsdato:25. februar 2018

Forretningsudvikler til årsopgørelsen i den kommende Skattestyrelse

SKAT

Vil du hjælpe med at servicere 5 millioner skatteydere? Brænder du for udvikling og for at skabe gode processer? Så har du muligheden nu, hvor du sammen med dygtige kollegaer i vores lønmodtagerteam skal drive udviklingen af årsopgørelsen. Spændende...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

To regulatoriske projektledere til godkendelse af lægemidler

Lægemiddelgodkendelse

Er du farmaceut og interesseret i at arbejde med godkendelse af lægemidler? Så er du måske vores nye kollega i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelgodkendelse. Vi søger to nye kollegaer til sektionen Regulatorisk projektledelse. Om os Lægemidde...
Indrykket:1. februar 2018
Udløbsdato:21. februar 2018

Økonomispecialister til Udenrigsministeriet

Udenrigsministeriet

København
Økonomispecialister til Udenrigsministeriet Har du en skarp pen og vil du være med til at styre Udenrigsministeriets økonomi og sikre grundlaget for udenrigs- og udviklingspolitikken, så er her chancen for at blive en del af en global og spændende o...
Indrykket:6. februar 2018
Udløbsdato:4. marts 2018

AC-specialist til IT-arkitektur og forretningsmodellering

Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering

København
Er koblingen mellem forretning og IT-arkitektur din spidskompetence?Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering er den drivende kraft i arbejdet med at udnytte mulighederne for at bruge data effektivt og innovativt til gavn for samfundet. Vi arbe...