Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejd med din passion.

Vi tror på, at vi bør arbejde med hvad vi er passioneret omkring, og hvad vi elsker - når det passer os. Vi tror på at bruge tid med familie, venner og interesser. Vi er Danmarks største kompetence og job markedsplads, og søger nu MeeW workers & ambassadører over hele landet.

MeeW er Danmarks største kompetencemarkedsplads, som beskæftiger over 5.000 i Danmark, både ufaglærte og faglærte - indenfor en meget divers vifte af brancher.

Vi åbner nu op for muligheden for at joine vores team indenfor alle brancher og aldersgrupper. Der er derfor ingen krav til, hvilke kompetencer eller hvilke opgaver du kan besidde, da vores kunder og klienter er over hele landet og indenfor alle brancher.

Som MeeW worker, bestemmer du selv, om du vil arbejde fuldtid eller deltid.

Du bestemmer selv, hvilke timer, du vil arbejde, og hvor i landet. Når du bliver en del af MeeW teamet, kan vores kunder og klienter finde dig ud fra din profil, hvorefter du har mulighed for at indgå eller afslå jobs løbende. Det er en innovativ og selvstændig arbejdsplads, hvor du blandt andet også kan tilbyde at arbejde med non-profit eller velgørenhedsarbejde.

 

Din løn er time eller månedsbestemt, som du selv beslutter sammen med kunderne, afhængig af, hvor meget og hvornår du arbejder. Med andre ord, kan du aftale fast fuldtids arbejde, projektbaseret ansættelse eller deltid.

 

Velkommen til MeeW - arbejd med passion.

 

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her