Arbejdende værkføre søges start løn 40.000

Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag.

Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded.

Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it.

Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse.

start løn 40.000 plus evt bonus.

Motiveret ansøgning modtages på mail.

Tiltrædelse snarest muligt

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329938219Phoenix-de5cdab412019-01-08T00:00:00Arbejdende værkføre søges start løn 40.000

Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag.

Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded.

Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it.

Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse.

start løn 40.000 plus evt bonus.

Motiveret ansøgning modtages på mail.

Tiltrædelse snarest muligt

 

Vi søger dygtig og selvstændig mekaniker til at drive et nyt værksted, som vi er ved at etablere. Vær med fra start til at påvike arbejdsgangen, indretningen og din egen arbejdsdag. Det er vigtigt du kan tage ansvar, er økonomisk bevidst, og er kundeminded. Vi forventer du er uddannet og opdateret på moderne it. Fejlsøgning på egen hånd og diagnosticering er afgørende for ansættelse. start løn 40.000 plus evt bonus. Motiveret ansøgning modtages på mail. Tiltrædelse snarest muligt11Jobnetde5cdab4100000000000aDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2019-03-05T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerNordsjællandEgedal3430506SMØRUM AUTOLAND ApS11Hassellunden 102765SmørumDKDanmark0
info@superskrot.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent690035JobNet492724449272441000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de5cdab4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=de5cdab4https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de5cdab4&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=de5cdab4&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Produktion_haandvaerk_og_transport/Industri/1.jpgEr Industri noget for dig? Søg jobbet som Mekaniker i dag.12008561Dansk3Læse/ tale723106Mekaniker28Industri360001302Errol Clauseninfo@superskrot.dkDKDanmarkDKDanmark329954552Mekaniker søges til lokalt autoværksted i HedehuseneRobot H. Larsen Automobiler i Hedehusene søger en alsides mekaniker med hænderne skruet rigtigt på. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker i alle aldre. Troværdig og pligtopfyldende må gerne fylde meget i din hverdag. Med 35 år på bagen i lokalsamfundet er vi meget mere end et værksted. Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse på 46565430 - spørg efter Pierre eller Henrik

H. Larsen Automobiler i Hedehusene søger en alsides mekaniker med hænderne skruet rigtigt på.

Vi servicerer og reparerer alle bilmærker i alle aldre.

Troværdig og pligtopfyldende må gerne fylde meget i din hverdag.

Med 35 år på bagen i lokalsamfundet er vi meget mere end et værksted.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse på 46565430 - spørg efter Pierre eller Henrik

H. LARSEN AUTOMOBILER ApSHedehusene2019-02-05T00:00:002019-03-05T00:00:00
329950142Automekaniker/Autotekniker søgesRobot Jobbeskrivelse : Vi søger en dygtige Automekaniker Autotekniker. Primære arbejdsopgaver: Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn, skift af reservedele dæk, vedligeholdelse mm. Der vil være tale om et højt teknisk niveau og derudover vil der være daglig kontakt med kunder. Det forventes at du har kendskab til el-fejlsøgning og can-bus systemer. Faglige kvalifikationer: Du skal være uddannet automekaniker eller autoteknikker og det forventes at du kan varetage opgaver hele vejen rundt i faget på højt fagligt niveau. Da vi har mange udenlandske TAXI kunder, vil det være en fordel hvis du kan beherske to af følgende sprog: Engelsk Urdu Tyrkisk. Personlige kvalifikationer: Du er mødestabil.Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams.Du giver dine kollegaer en ekstra hånd.

Jobbeskrivelse :

Vi søger en dygtige Automekaniker/Autotekniker.

Primære arbejdsopgaver:

Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn, skift af reservedele/dæk, vedligeholdelse mm.

Der vil være tale om et højt teknisk niveau og derudover vil der være daglig kontakt med kunder. Det forventes at du har kendskab til el-fejlsøgning og can-bus systemer.

Faglige kvalifikationer:

Du skal være uddannet automekaniker eller autoteknikker og det forventes at du kan varetage opgaver hele vejen rundt i faget på højt fagligt niveau. Da vi har mange udenlandske TAXI kunder, vil det være en fordel hvis du kan beherske to af følgende sprog: Engelsk / Urdu / Tyrkisk.

Personlige kvalifikationer:

Du er mødestabil.
Du kan arbejde selvstændigt, såvel som i teams.
Du giver dine kollegaer en ekstra hånd.

AUTOHUSET FARUM APSFarum2019-01-29T00:00:002019-03-25T00:00:00
329938202Automekaniker til travl værksted søgesRobot AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere. -Har du hænderne skruet rigtigt på? Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre. Arbejdsopgaverne vil strække sig over alle opgaver lige fra det mindste pæreskift til større komplekse opgaver på både nye og lidt ældre person- og varebiler. Vi kræver særligt at du kan udskifte tandremme og taktkæder, kobling og svinghjul på både manual og automatgearkasser. Stillingen er en fuldtidsstilling og erfaring er et krav. AUTOLANDET Aps i Køge er brugtbilsforhandler, hvor vi sælger brugte personbiler såvel som varebiler af forskellige mærker. Din baggrund og erfaring Du er uddannet automekaniker. Du er teknisk minded og har en god teknisk forståelse. Du har kørekort Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt. Du kan modtage, indskrive og lave aftale med kunder. Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde. Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Muhammed Kaplan på tlf. 60323481 eller på salg@autolandet.dk - hvortil ansøgning også skal sendes. Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rigtige er fundet, så skynd dig at kontakte os. Useriøse henvendelser, og ansøgninger uden erfaring frabedes.

AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere.

 

-Har du hænderne skruet rigtigt på?

 

Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre.

Arbejdsopgaverne vil strække sig over alle opgaver lige fra det mindste pæreskift til større komplekse opgaver på både nye og lidt ældre person- og varebiler.

Vi kræver særligt at du kan udskifte tandremme og taktkæder, kobling og svinghjul på både manual og automatgearkasser.

 

Stillingen er en fuldtidsstilling og erfaring er et krav.

 

AUTOLANDET Aps i Køge er brugtbilsforhandler, hvor vi sælger brugte personbiler såvel som varebiler af forskellige mærker. 

 

Din baggrund og erfaring

  • Du er uddannet automekaniker.
  • Du er teknisk minded og har en god teknisk forståelse.
  • Du har kørekort
  • Du har flair for IT og ikke bange for at prøve noget nyt.
  • Du kan modtage, indskrive og lave aftale med kunder.

 

Du trives i en selvstændig stilling, og du tager ansvar for dine opgaver og følger dem til dørs. Du sætter kundetilfredshed højt, samtidig er du struktureret og systematisk i din opgaveløsning, og du overholder altid deadlines. Endelig er du serviceminded og let omgængelig, og du har en positiv indstilling til dit arbejde.

 

Ansøgning Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Muhammed Kaplan på tlf. 60323481 eller på salg@autolandet.dk - hvortil ansøgning også skal sendes.

Vi holder løbende samtaler og ansætter, så snart den rigtige er fundet, så skynd dig at kontakte os.

 

Useriøse henvendelser, og ansøgninger uden erfaring frabedes.

AUTOLANDET ApSKøge2019-01-08T00:00:002019-03-05T00:00:00
329957485Nordsjællands Bilhus A/S søger 1-2 ekstra mekanikere, heraf evt. 1 chefmekaniker.Robot Nordsjællands Bilhus A S søger 1-2 ekstra mekanikere til vores eksisterende team. For den rigtige kandidat vil der være mulighed for at blive chef 1. mekaniker. Du kommer til at arbejde under ordnede forhold, og refererer direkte til vores værkstedschef. Vi driver bilhus med tilhørende værksted og synshal fra lyse og åbne lokaler i Hørsholm. Du får egen lift med skab og værktøj. Nordsjællands Bilhus A S servicerer et stort antal kunder, herunder både erhvervs- og privatkunder i Nordsjælland. Vi servicerer ofte nyere og teknisk krævende biler, og det er derfor vigtigt, at du er på hjemmebane med den mere krævende del af den danske bilpark. Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, at du kan arbejde selvstændigt, at du er kvalitetsbevist i dit arbejde og at du kan tage ansvar for de opgaver som du bliver stillet. Erfaring med plade karroseri-arbejde er en stor fordel men ikke noget krav. Ansættelse snarest muligt. Løn efter kvalifikationer. Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Nordsjællands Bilhus A S forholder sig retten til at ansætte den eller de rette medarbejde før evt. udløb af ansøgningsfrist.

Nordsjællands Bilhus A/S søger 1-2 ekstra mekanikere til vores eksisterende team.

For den rigtige kandidat vil der være mulighed for at blive chef/1. mekaniker. 

Du kommer til at arbejde under ordnede forhold, og refererer direkte til vores værkstedschef.

Vi driver bilhus med tilhørende værksted og synshal fra lyse og åbne lokaler i Hørsholm.

Du får egen lift med skab og værktøj.

Nordsjællands Bilhus A/S servicerer et stort antal kunder, herunder både erhvervs- og privatkunder i Nordsjælland. Vi servicerer ofte nyere og teknisk krævende biler, og det er derfor vigtigt, at du er på hjemmebane med den mere krævende del af den danske bilpark.

Vi forventer, at du har et højt fagligt niveau, at du kan arbejde selvstændigt, at du er kvalitetsbevist i dit arbejde og at du kan tage ansvar for de opgaver som du bliver stillet.

Erfaring med plade/karroseri-arbejde er en stor fordel men ikke noget krav. 

 

Ansættelse snarest muligt. Løn efter kvalifikationer.

 

Der vil løbende blive indkaldt til samtaler. Nordsjællands Bilhus A/S forholder sig retten til at ansætte den eller de rette medarbejde før evt. udløb af ansøgningsfrist.

NORDSJÆLLANDS BILHUS A/SHørsholm2019-02-08T00:00:002019-02-22T00:00:00
329949469Auto Mekaniker SøgesRobot Kunne du tænke dig at blive en del af et spændende bilhus, hvor vi sætter nytænkning, faglig kunnen, god service og vidensdeling ligeså højt som glade kunder, så kan du blive en del af det stærke team hos Vallensbæk Autoservice. Vi søger en dygtig mekaniker, der kan holde hovedet koldt, når der er travlt på værkstedet og både bidrage med kvalitet i arbejdet og overskud til kollegaer og kunder. Du er serviceminded og varetager helt naturligt kontakten til dine kunder. Du kommer til at indgå i et fast team og bliver en vigtig del af arbejdskulturen, hvor der er højt til loftet og et godt arbejdsklima blandt alle 10 kollegaer. Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra et lignende job. Da vi er et alsidigt værksted, får du lejlighed til at bruge dine evner på mange forskellige opgaver. Du kan med andre ord se frem til en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et godt arbejdsmiljø. Vi er et forholdsvis ungt team og lægger vægt på, at der er en god stemning på værkstedet. Som mekaniker hos Vallensbæk Autoservice får du adgang til alle de spændende udviklingskurser, der er i AutoMester Gruppen, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste teknik og software. Din profil Du har mindst et par års erfaring som udlært mekaniker Du er udadvendt og struktureret i din arbejdsform Du har stor arbejdskapacitet og forstår at prioritere opgaver Du er fleksibel og samarbejdsorienteret Du er selvstændig og engageret Du er kvalitetsbevidst og ønsker at udføre opgaven rigtigt første gang VI tilbyder løn efter kvalifikationer. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Har du yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Witting på tlf. 4353 0123. Ansøg gerne i dag Lyder jobprofilen interessant for dig, skal du sende din ansøgning og CV på mail til vas@vasauto.dk Vi behandler ansøgninger løbende og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt. Vi behandler alle ansøgninger elektronisk, og det er kun dem, der kommer i betragtning. Lidt om os Vallensbæk Autoservice har fokus på kvalitet i arbejdet og kundernes oplevelse på værkstedet og tilfredshed med dig og deres bil. Vi er det eneste autoriserede serviceværksted for Chrysler og Dodge på Sjælland. Det giver os en unik position, som vi hele tiden arbejder på at udvikle og fastholde ved at udvikle vores kompetencer og brug af det nyeste udstyr. Vi servicerer, reparerer, monterer tilbehør på og vedligeholder naturligvis alle andre bilmærker. Det er vores vision at blive et af de førende og mest progressive bilhuse, hvor vi i samarbejde med andre uafhængige og passionerede aktører. i bilhuset søger for at skabe transportløsninger, der målt på kundetilfredshed og lønsomhed gør os til landets førende AutoMester bilhus, som kunderne kommer tilbage til og anbefaler til andre.

Kunne du tænke dig at blive en del af et spændende bilhus, hvor vi sætter nytænkning, faglig kunnen, god service og vidensdeling ligeså højt som glade kunder, så kan du blive en del af det stærke team hos Vallensbæk Autoservice.

 

Vi søger en dygtig mekaniker, der kan holde hovedet koldt, når der er travlt på værkstedet og både bidrage med kvalitet i arbejdet og overskud til kollegaer og kunder. Du er serviceminded og varetager helt naturligt kontakten til dine kunder. Du kommer til at indgå i et fast team og bliver en vigtig del af arbejdskulturen, hvor der er højt til loftet og et godt arbejdsklima blandt alle 10 kollegaer.

 

Du er udlært mekaniker og har gerne erfaring fra et lignende job. Da vi er et alsidigt værksted, får du lejlighed til at bruge dine evner på mange forskellige opgaver. Du kan med andre ord se frem til en spændende og afvekslende hverdag fyldt med udfordringer i et godt arbejdsmiljø. Vi er et forholdsvis ungt team og lægger vægt på, at der er en god stemning på værkstedet.

 

Som mekaniker hos Vallensbæk Autoservice får du adgang til alle de spændende udviklingskurser, der er i AutoMester Gruppen, hvor du kan dygtiggøre dig inden for den nyeste teknik og software.

 

Din profil   

 • Du har mindst et par års erfaring som udlært mekaniker
 • Du er udadvendt og struktureret i din arbejdsform  
 • Du har stor arbejdskapacitet og forstår at prioritere opgaver  
 • Du er fleksibel og samarbejdsorienteret 
 • Du er selvstændig og engageret 
 • Du er kvalitetsbevidst og ønsker at udføre opgaven rigtigt første gang  

 

VI tilbyder løn efter kvalifikationer. Det er en forudsætning for at søge stillingen, at du har B-kørekort. Har du yderligere spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Klaus Witting på tlf. 4353 0123.

 

Ansøg gerne i dag

Lyder jobprofilen interessant for dig, skal du sende din ansøgning og CV på mail til vas@vasauto.dk Vi behandler ansøgninger løbende og ansættelsen finder sted, når vi har fundet den rette kandidat. Alle ansøgninger bliver behandlet fortroligt. Vi behandler alle ansøgninger elektronisk, og det er kun dem, der kommer i betragtning.

 

Lidt om os

Vallensbæk Autoservice har fokus på kvalitet i arbejdet og kundernes oplevelse på værkstedet og tilfredshed med dig og deres bil. Vi er det eneste autoriserede serviceværksted for Chrysler og Dodge på Sjælland. Det giver os en unik position, som vi hele tiden arbejder på at udvikle og fastholde ved at udvikle vores kompetencer og brug af det nyeste udstyr. Vi servicerer, reparerer, monterer tilbehør på og vedligeholder naturligvis alle andre bilmærker. Det er vores vision at blive et af de førende og mest progressive bilhuse, hvor vi i samarbejde med andre uafhængige og passionerede aktører. i bilhuset søger for at skabe transportløsninger, der målt på kundetilfredshed og lønsomhed gør os til landets førende AutoMester bilhus, som kunderne kommer tilbage til og anbefaler til andre.

Vallensbæk Auto Service ApSVallensbæk2019-01-28T00:00:002019-03-25T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Mekaniker søges til lokalt autoværksted i Hedehusene

H. LARSEN AUTOMOBILER ApS

Hedehusene
H. Larsen Automobiler i Hedehusene søger en alsides mekaniker med hænderne skruet rigtigt på. Vi servicerer og reparerer alle bilmærker i alle aldre. Troværdig og pligtopfyldende må gerne fylde meget i din hverdag. Med 35 år på bagen i lokalsamfunde...
Indrykket:5. februar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Automekaniker/Autotekniker søges

AUTOHUSET FARUM APS

Farum
Jobbeskrivelse : Vi søger en dygtige Automekaniker Autotekniker. Primære arbejdsopgaver: Opgaverne vil spænde bredt inden for mekanikerfaget lige fra syn, skift af reservedele dæk, vedligeholdelse mm. Der vil være tale om et højt teknisk niveau og d...
Indrykket:29. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019

Automekaniker til travl værksted søges

AUTOLANDET ApS

Køge
AUTOLANDET ApS i Køge - har forrygende travlt, og søger derfor en mekaniker mere. -Har du hænderne skruet rigtigt på? Jobbet og ansvarsområder Til vores værksted søger vi en mekaniker. Du vil blive en del af vores team, som består af 7 andre. Arbejd...
Indrykket:8. januar 2019
Udløbsdato:5. marts 2019

Nordsjællands Bilhus A/S søger 1-2 ekstra mekanikere, heraf evt. 1 chefmekaniker.

NORDSJÆLLANDS BILHUS A/S

Hørsholm
Nordsjællands Bilhus A S søger 1-2 ekstra mekanikere til vores eksisterende team. For den rigtige kandidat vil der være mulighed for at blive chef 1. mekaniker. Du kommer til at arbejde under ordnede forhold, og refererer direkte til vores værksteds...
Indrykket:8. februar 2019
Udløbsdato:22. februar 2019

Auto Mekaniker Søges

Vallensbæk Auto Service ApS

Vallensbæk
Kunne du tænke dig at blive en del af et spændende bilhus, hvor vi sætter nytænkning, faglig kunnen, god service og vidensdeling ligeså højt som glade kunder, så kan du blive en del af det stærke team hos Vallensbæk Autoservice. Vi søger en dygtig m...
Indrykket:28. januar 2019
Udløbsdato:25. marts 2019