Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdskraft til Entreprenør

For vores kunde i Holstebro kommune søger vi arbejdskraft til Jord & Beton arbejde.

Det vil primært være armeringsarbejde der skal udføres. 

Yderligere oplysninger gives ved en personlig samtale.

Vi forventer at du er stabil og kan møde til tiden, kan udføre en arbejdsopgave efter fremviste instruktioner samt udvise interesse for arbejdet.

Vi forventer at du:

  • Har erfaring fra entreprenør branchen/ Jord & Beton
  • Har lyst til og at holde et vist tempo i arbejdet
  • Har sans for detaljen og kun afleverer et ordentligt stykke arbejde
  • Har fysikken iorden
  • Kan fremvise en frisk straffeattest

Det er et krav at du kan tale, læse og skrive dansk.

Opstart: Hurtigst muligt

Løn: Efter aftale

Der er tale om vikariat af kortere varighed i første omgang, men vores kunde får travlt om lidt så der vil være god mulighed for forlængelse. Vi oplever sågar også, at vores vikarer gør det så godt, at kunderne tilmed fastansætter når der er mulighed for det.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at ringe til Pernille på 87 80 08 88 på hverdage mellem kl. 09.00-14.00.

Ansøgning: Har stillingen din interesse, og har du kvalifikationerne så send hurtigst muligt dit CV på mail til job6@medarbejderne.dk og husk at skrive "Jord & Beton" i emnefeltet

Medarbejderne ApS er et veldrevet rekrutteringsfirma, som med baggrund i en sund forretningsfilosofi og høj etisk standard er inde i en god og kontrolleret vækst. Vi har mere end 15 års erfaring med rekruttering på stort set alle niveauer og sætter en ære i at skabe kontakt mellem arbejdsgiver og arbejdstager.  

Medarbejderne ApS er landsdækkende og repræsenteret med kontorer i Horsens, Vejle, Vejen, Viborg, Struer, Hobro, Middelfart, Odense, Hjørring, Åbenrå, Ringsted og Høje Taastrup.  

Vi har ingen ambition om at blive Danmarks største rekrutteringsfirma, men at være det bedste!

 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her