Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arbejdsmiljørådgiver til byggeri i Center for Ejendomme

Vil du være med til at lægge linjen for arbejdsmiljøet på byggerierne hos en af Danmarks pt. største bygherrer?
Har du praktisk erfaring, og vil gøre en forskel samt ændre statistikkerne for påbud, så er du måske vores nye kollega?

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 700 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner således, vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

Om stillingen
Vi søger en praktisk orienteret, erfaren og engageret kollega til at varetage rollen som den tværgående arbejdsmiljørådgiver for byggerierne i Region Hovedstaden.

Du bliver en del af et team, som understøtter aktiviteterne i vores bygge- og driftsområder både i hverdagen og med mere langsigtede strategier. Du vil få nogle faste opgaver og ansvarsområder, samtidig med at du må forvente at blive inddraget i teamets øvrige opgaver efter behov.

Opgaverne skal løses i sektionen for Drifts Support, som er en del af enheden Drift og Teknik. Vi løser tværgående driftsopgaver for hele CEJ, som er placeret på flere matrikler i Region Hovedstaden. Det vil sige på hospitaler, virksomheder og i koncerncentrene.

Du vil især skulle samarbejde med medarbejdere i CEJs byggeprojekter under enhederne Byg og Renovering samt Større Byggerier.

Din primære funktion vil være at rådgive ift. centrets byggeopgaver for hospitalerne, virksomhederne og regionens øvrige koncerncentre.

Opgaver vedrørende CEJs arbejdsmiljø vil ske i tæt samarbejde med vores egen arbejdsmiljøkoordinator og koncerncentrenes arbejdsmiljøkonsulent.

Funktionen er under opbygning. Det betyder, at opgavevaretagelsen skal tilrettelægges på nye måder. Du får derfor gode muligheder for selv at definere arbejdsmetoder og påvirke, hvordan vi fremadrettet skal varetage opgaverne.

Som vores nye arbejdsmiljørådgiver med ansvar for byggeri, vil du få en spændende og alsidig hverdag, hvor mulighederne for personlig og faglig udvikling er store. Du vil komme til at samarbejde med professionelle og engagerede kollegaer i et dynamisk miljø, hvor tillid, åbenhed og helhedssyn er en del af værdisættet

Dine opgaver vil primært være at udvikle og implementere en arbejdsmiljøstrategi for Region Hovedstadens byggepladser, både nybyg og renoveringsprojekter i alle størrelser og udføre audit på regionens byggepladser.

Yderligere skal du:

  • indgå som sparringspartner for projektledere og chefer samt arbejdsmiljøkoordinatorer på projekterne.
  • indgå i dialog og samarbejde med instanser som Arbejdstilsynet, BAT-kartellet herunder håndtering af påbud mv.
  • stå i spidsen for at sikre læring på arbejdsmiljøområdet i byggeorganisationen
  • være ansvarlig for at dokumenter og vejledninger på arbejdsmiljøområdet er opdateret og brugbare i alle faser.
Om dig
Du har en relevant videregående uddannelse fx som bygningskonstruktør, bygningsingeniør eller lignende med erfaring fra byggepladser i Danmark, og du har lyst til at indgå i et samarbejde med dedikerede medarbejdere, der sætter en ære i at yde god, rettidig service til ledere og medarbejdere i hele CEJ.

Desuden forventer vi at du:

  • er hurtigt opfattende, initiativrig, og forstår at indgå på en arbejdsplads, hvor vi sammen løfter i flok.
  • har praktisk erfaring med arbejdsmiljøkoordinering på byggepladser meget gerne i projekteringsfasen og kendskab til lovgivningen for arbejdsmiljøområdet.
  • har evne til at arbejde selvstændigt, samt planlægge og prioritere arbejdsopgaver, i en omskiftelig hverdag.
Endvidere skal du have gennemslagskraft, og forstå at kommunikere med og på alle niveauer af organisationen, såvel skriftligt som mundtligt.

Du har en god forståelse for de politiske og administrative processer i en offentlig virksomhed samt evne til at besvare politiske henvendelser omkring arbejdsmiljø i byggerierne.

Den lovpligtige arbejdsmiljøkoordinatoruddannelse vil være et plus, men ikke et must. Du skal dog være indstillet på at skulle tage denne.

Vi tilbyder
Hos os får du et spændende job med en central placering i organisationen i et dynamisk og uformelt miljø. Vi har et stærkt fællesskab og kontakt til mange forskellige faggrupper.

Du får gode muligheder for personlig og faglig udvikling samt en fleksibel arbejdsform med frihed under ansvar.

Løn- og ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i henhold til gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Stillingen er på 37 timer pr. uge med arbejdssted på Gentofte Hospital, men der kan forventes møder, audits osv. på alle Region Hovedstadens matrikler.

Ansættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Tina Staal på tlf.: 28 68 19 29 eller mail: tina.staal@regionh.dk

Ansøgningsprocedure
Send ansøgning, CV og andre relevante dokumenter via link i annoncen.

Der er ansøgningsfrist den 6. august 2020.Vi ser frem til at modtage din ansøgning.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.