Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

ARC søger genbrugsvejledere på deltid

Vil du arbejde fast hver anden weekend? Har du erfaring med god kundeservice og lyst til at rådgive og vejlede kunder i miljøvenlig affaldssortering og genanvendelse – så er det måske dig vi søger.

ARC er alt med affald. Vi er et fælleskommunalt selskab og har ansvaret for affaldet på vegne af vores 5 kommunale ejere. ARC er en alsidig virksomhed i vækst. Vi er ved at overtage affaldsindsamlingen i København og samtidig skal vi bygge nye faciliteter for at fremme mere genanvendelse.

ARC har brug for nye genbrugsvejledere på deltid, der kan servicere vores kunder på vores genbrugspladser, som er placeret i kommunerne Dragør, Tårnby, Hvidovre, Frederiksberg og København.

Jobbet

Som genbrugsvejleder er din vigtigste opgave at bidrage med at rådgive og vejlede vores kunder, når de besøger vores genbrugspladser. Vi har omkring en million kunder hvert år. Vi forventer derfor, at du er synlig på genbrugspladsen, imødekommende, hjælpsom og at det falder dig naturligt at være opsøgende og positiv overfor vores kunder. Du skal kunne inspirere og besvare spørgsmål fra kunderne med viden og indsigt i fraktioner og deres muligheder for sortering og genanvendelse. Vi forventer at du kan udtrykke dig kort og præcist i skrift og tale på dansk og gerne andre fremmedsprog.

I fællesskab med dine kolleger skal du medvirke til at vores kunder får en god serviceoplevelse og at genbrugspladsen er ryddelig, ren og sikker at færdes på for vores kunder. Du skal rette op på fejlsorteringer og skal kunne håndtere olie- og kemikalieaffald.

I jobbet kommer du til at udføre lettere administrative opgaver, som kræver at du har IT-kundskaber på brugerniveau.

Kvalifikationer

Vi forestiller os, at du har en udpræget ordenssans og god til at strukturere din arbejdsdag. Du har gode samarbejdsevner og kan takle konfliktsituationer. Vi forventer at du har erfaring med kundeservice og lyst til at dele ud af din viden indenfor genbrug og bidrage til mere genanvendelse.

Du er indstillet på at arbejde i weekender og kan bevare dit gode humør selv i travle situationer og i dårligt vejr.

Du har gyldigt kørekort til personbil.

Vi tilbyder

Deltidsjob på 16 timer med faste vagter hver anden weekend. Du får mulighed for at tage ekstra vagter på hverdage.

En spændende arbejdsplads i udvikling. Positive og kompetente kolleger. Vi lægger vægt på en uformel omgangstone, gode relationer og hjælpsomhed.

Du bliver oplært og uddannet, så du er godt klædt på til at varetage dine arbejdsopgaver og medvirke til at skabe et trygt og sikkert arbejdsmiljø. Du får oplæring i affaldssortering, genanvendelse og truckcertifikat, hvilket kræver, at du kan afsætte hverdage til oplæring.

Løn og ansættelsesvilkår forhandles i henhold til gældende aftaler på ARC. Ansættelse pr. 1. juni 2021.

Ansøgning

Søg stillingen her. Ansøgningsfrist den 14. april. Samtaler holder vi i uge 16.

Har du yderligere spørgsmål, kan du henvende dig til driftsleder René Marx på telefon 5149 0518.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.