AREA SALES MANAGER

Til salg af elektronikkomponenter i Norden og Baltikum

Virksomhedsbeskrivelse:
Ecomal Denmark er en elektronikdistributør med mere 50 år i branchen og består af et mindre team med en uformel omgangstone. Vores lokaler ligger i Værløse med gode parkeringsforhold og indkøbsmuligheder, ikke langt fra Hillerød motorvejen. Vi er en del af ECOMAL Europe, der med central lager og administration placeret i Tyskland er en vel etableret paneuropæisk elektronik distributør. Vi leverer en bred vifte af aktive, passive og elektromekaniske komponenter. Efter mange år i branchen er vi godt rustet til at understøtte alle markedssegmenter i den elektroniske industri, med komponenter af høj kvalitet, uovertruffen teknisk og kommerciel assistance samt logistiske løsninger til at imødekomme vores kunders stigende krav. For yderligere oplysninger henvises til: www.ecomal.com

Stillingsbeskrivelse:
Du bliver som virksomhedens nye Area Sales Manager ansvarlig for Ecomals salgsaktiviteter af aktive og passive elektronikkomponenter i Danmark, Sverige og Baltikum. Salgsaktiviteterne i Baltikum vil foregå i tæt samarbejde med den ansvarlige Country Manager.

En væsentlig og vigtig del af din arbejdsfunktion bliver vedligeholdelse og udvikling af relationer til eksisterende kunder og EMS markedet i Danmark og Sverige. Du vil derfor komme til at investere omkring halvdelen af din tid på relationsskabende aktiviteter som f.eks. kunde- og leverandørbesøg og messer, hvilket betyder, at du have omkring 60 rejsedage om året.

Du bliver motiveret af at skabe resultater og opbygge tætte relationer til kunderne. Du trives i et job med en høj grad af selvstændighed og frihed, hvor du kan sætte dit eget præg. Du tanker energi af at rejse og ved at yde en professionel service overfor kunderne. Din succes afhænger af dit engagement, og det driver dig.

Du får rig mulighed for at spare med nogle branchens dygtigste produktspecialister, der samtidigt også står til rådighed i forbindelse med større kundemøder, hvor du har mulighed for at inddrage dem som eksperter på mere teknisk komplicerede løsninger.

Du vil have en bred kontaktflade, og du er derfor vant til at kommunikere og skabe relationer på tværs af forskellige fagligheder og kan begå dig på alle niveauer. På den baggrund er du god til identificere og forstå kundernes behov og herigennem skabe gode løsninger til dem.

Du refererer i det daglige til salgschefen i Danmark, som sidder i Nordsjælland, men du arbejder selvstændigt og planlægger selv din arbejdsdag og kundebesøg. Du vil som udgangspunkt arbejde ud fra salgskontoret i Nordsjælland og fra dit hjemmekontor. Balancen herimellem aftales nærmere i forbindelse med ansættelse.

Du tilbydes:
En meget selvstændig stilling, hvor du kan tilrettelægge dit arbejde helt selvstændigt. Det er tallene, der tæller og leverer du som forventet, vil du få ubetinget frihed til selv at tilrettelægge stillingen og dens indhold.

Egenskaber:
Du er en meget udadvendt og opsøgende person med et godt drive, der forstår at motivere dig selv.

Du arbejder engageret og målrettet med dine opgaver, og din gode tekniske indsigt gør dig i stand til at kommunikere godt med folk på alle niveauer.

Det er naturligt for dig at gå efter målet og er derfor i stand til at strukturere din arbejdsdag i forhold til de opstillede målsætninger.

Sprogkundskaber / IT:
Du behersker dansk og engelsk i både skrift og tale og er en rutineret bruger af Microsoft Office Pakken.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Solution Sales Manager - Dynamics

MICROSOFT DANMARK APS

The Dynamics 365 Solution Specialist discovers, owns, and closes opportunities utilizing advanced solution-selling skills to drive digital transformation business outcomes for our customers in the enterprise customer segment. The reinvention of busi...
Indrykket:13. april 2018
Udløbsdato:8. juni 2018

DEDIKATION søger en eksekverende salgschef til Descom!

Descom

Du kender de klassiske første linjer i et jobopslag, hvor du, når du læser det, helst skal kunne nikke ivrigt, mens blikket sluger linje for linje. Her kommer de: Har du trænererfaring , branchekendskab og erfaring indenfor IT (i dens enorme omfang)...
Indrykket:17. april 2018
Udløbsdato:31. maj 2018

SALGSINGENIØR

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Til salg af bl.a. følgende førende brands: Keyence, Di-soric Micro Dectectors, Honeywell, IDEC Izumi, Rafi, Johnson Electric Virksomhedsbeskrivelse:Eltech A S indgår i den svenske koncern Addtech AB. Addtech AB er en svensk børsnoteret virksomhed, d...
Indrykket:19. april 2018
Udløbsdato:14. juni 2018

ACCOUNT MANAGER med teamlederansvar

PROFILPARTNERS ApS

Furesø
Med ansvar for egne kunder og teamlederansvaret for fire eksterne kollegaer Virksomhedsbeskrivelse: Phoenix Contact GmbH Co. er repræsenteret i hele verden og er førende og innovative inden for elektroteknik. Virksomheden er repræsenteret bredt med ...
Indrykket:10. april 2018
Udløbsdato:5. juni 2018