Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Area Sales Manager for Region Øst til Granby Pack A/S

Tænker du både ind i og uden for boksen? Kan du drive en længere rådgivende og relationsudviklende Business to Business salgsproces – og samtidig skabe nysalg? Så er det måske dig, der skal være vores nye Area Sales Manager for Region Øst.
Kort om stillingen
Vi har travlt med at udvikle forretningen hos Granby Pack A/S, og vi er derfor på udkig efter en ny kollega, som har drivet til at blive en nøglespiller i vores organisation.

Som Area Sales Manager vil du, med direkte reference til salgsdirektøren, selvstændigt opbygge og videreudvikle salget i Region Øst. Du vil primært have kontakt til vores kunder på Sjælland, Lolland og Falster. 

Granby Pack A/S fremstiller fleksible og miljøvenlige transportkasser af krydsfiner og konfektioneret skumemballage til emballering. Vores emballageløsninger anvendes typisk ved tunge, dyre eller skrøbelige forsendelser, der sendes gennem en udfordrende logistikkæde, men de anvendes også i andre sammenhænge. Med vores fleksible skumproduktion kan vi levere såvel små som store oplag og hjælpe kunderne til produktbeskyttelse næsten uden opstartsomkostninger. Udover vores standardsortiment designer vi også til specialbehov. Vi har en ambitiøs vækststrategi for de kommende år, og derfor har vi brug for dig.

Dine primære ansvarsområder og arbejdsopgaver vil inkludere:

 • Varetagelse af business to business salg i hele Region Øst: hele salgsprocessen
 • Udvikling af slutkunder
 • Key Account varetagelse
 • Sikring af kontinuitet i salget gennem udvikling af tætte kunderelationer samt opfølgning
 • Pris- og kontraktforhandlinger med egne kunder
 • Konkurrentovervågning og rapportering af markedsinformationer
 • Varetagelse af teknisk salg af produkter med en vis kompleksitet

Din profil
Vi forestiller os, at du har solid salgserfaring fra en lignende rolle inden for et teknisk orienteret salg. Optimalt har du erfaring med salg af transportemballage eller andre emballagetyper, men vigtigst er, at du har lyst til at sætte dig ind i produkternes tekniske specifikationer. Endelig er du vant til at omsætte salgsstrategiske mål til handlinger og arbejde hands-on med alle dine opgaver fra start til slut.

Du arbejder struktureret og målrettet og forstår at bruge din tid på de rigtige møder. Du arbejder desuden selvstændigt og forstår at planlægge din egen tid med hensyn til kundebesøg, opfølgning og tilbud. 
Som person er du beslutningsdygtig, resultatorienteret og kvalitetsbevidst. Du er troværdig, præsentabel og altid professionel i din kundetilgang.

Herudover forventer vi, at du:

 • Har forståelse for værdikæden i en produktionsvirksomhed med eksport
 • Kan udvikle eksisterende kunder
 • Kan skabe nysalg
 • Kan begå dig på alle niveauer i en organisation
 • Evner aktivt at skabe stærke relationer såvel eksternt som internt
 • Kan sætte dig ind i kundens emballagemæssige behov 
 • Kan fungere i en mindre organisation og forstår at bidrage til et positivt og gensidigt motiverende samarbejde med emballagedesignafdelingen og front-office 
 • Kan arbejde i MS Office på brugerniveau
 • Har kendskab til CRM-systemer på brugerniveau
 • Er velformuleret både på skrift og i tale

Det er en fordel, hvis du taler engelsk og kan kommunikere med skandinavere

Vi tilbyder
Du vil blive en del af en virksomhed midt i en spændende udvikling af både vores danske marked og vores produktportefølje. Vi er i øjeblikket 70 ansatte i Danmark.
Løn efter kvalifikationer. Med stillingen følger desuden pensionsordning, sundhedsforsikring, firmabil, telefon, computer og internet, massageordning og firmasport. Tiltrædelse snarest muligt.

Arbejdssted og stillingstype
Der er tale om en fuldtidsstilling, og du vil i dagligdagen arbejde fleksibelt på landevejen, hos vores kunder og hjemmefra samt på vores hovedkontor i Nykøbing Falster.

Ansøgning og kontakt
JKS CAREER varetager rekrutteringsprocessen for Granby Pack A/S. Er du interesseret i at søge stillingen, bedes du sende en ansøgning, CV samt relevante bilag via Søg stillingen nedenfor.
Ansøg hurtigst muligt, da vi holder samtaler løbende. Grundet persondataforordningen modtager vi ikke CV og ansøgning via e-mail.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte chefkonsulent Julia Budolfsen på tlf. +45 3085 1291 eller på jhb@jks.dk.

Om Granby Pack A/S
Granby Pack A/S fremstiller fleksible og miljøvenlige transportkasser af krydsfiner og konfektioneret emballageskum. Vores emballager anvendes typisk ved tunge, dyre eller skrøbelige forsendelser, der sendes gennem en udfordrende logistikkæde. Udover vores standardsortiment konstruerer vi også efter kundespecifikke behov. Vores emballageløsninger fremstilles i krydsfiner, træ eller PE-skum på vores to fabrikker: Granby Pack og Granby Foam. Vi er markedsledende i DK og er især kendt for vores sammenklappelige kasser i krydsfiner: Granby Box. Granby Pack A/S er grundlagt i 1964 og er siden forblevet en ejerledet virksomhed med nu ca. 70 ansatte i Danmark. Granby Pack A/S leverer i dag emballeringsløsninger til bl.a. Danmark, Tyskland, Benelux, Frankrig, Østrig, Schweiz & Polen.

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.