Area Sales Manager - Sverige & Norge


For Danita Tekstil søger vi en ambitiøs og rejsevant Area Sales Manager med solid erfaring fra salg af modetekstiler til dagligvare- og modekæder i Sverige og/eller Norge.Virksomheden
Danita Tekstil er en handels- og udviklingsvirksomhed beskæftiget med udvikling, import, salg og eksport af strømper, strømpebukser, gamacher og basisbeklædning. Produkterne fremstilles hos samarbejdspartnere i bl.a. Italien og Tyrkiet og leveres som private label fortrinsvist til dagligvarekæder og modekunder i Norden.

Hovedsædet ligger i udkanten af Århus og er udgangspunktet for alle indsatser og operationer i relation til afsætningen, mens indkøb og leverandørkontakt varetages i nært samarbejde med indkøbskontoret i Italien. Det danske hovedkontor ledes af Division Manager, som har ansvaret for alle salgsaktiviteter samt daglig ledelse. Danitas ejer og administrerende direktør har base på kontoret i Italien og er hovedansvarlig for kontakten med leverandører.

Virksomhedens kernekompetence er at skabe værdi for kunderne via et tæt og kreativt samarbejde omkring kollektioner, design, rådgivning om trends inden for kategorien og ikke mindst tilbyde stor fleksibilitet og præcision i leverancen. Danita er kendt for sit høje service- og supportniveau, store kreativitet i produkt-, koncept- og kampagneudviklingen samt for en åben og ærlig dialog med kunden. Derfor er kunderelationerne tætte, langvarige og i løbende udvikling.Reference og arbejdssted
Stillingen er nyoprettet og refererer til Danitas Division Manager i Danmark.

Der er ikke formelt personaleansvar.

I det daglige samarbejdes tæt med kolleger både på kontoret i Danmark og i Italien.

Udgangspunkt er hovedsædet på Silkeborgvej 765, 8220 Brabrand. En stor del af både det opsøgende og det udviklende/vedligeholdende salg foregår hos kunderne i Sverige og Norge.Stillingen
Danita er inde i en særdeles positiv udvikling, hvor både kundegrundlag, produktsortiment og resultater vokser støt og sikkert. For yderligere at understøtte denne udvikling, søges der en Area Sales Manager til Sverige og Norge, hvor der fortsat er stort udviklingspotentiale for virksomheden.

Omdrejningspunkterne er dels opsøgning og opbygning af nye kunderelationer på markederne samt servicering og udvikling af den eksisterende kundekreds. Både de eksisterende og de potentielle kunder er primært detailkæder og modevirksomheder og de vigtigste samarbejdspartnere er indkøbs-kontorer og indkøbsfunktioner. Der er altså tale om ”tungt” KAM-salg til indkøbere og indkøbskontorer.

De centrale ansvars- og arbejdsområder er:

 • Identificering og kvalificering af samt opsøgende salgsindsatser overfor nye kundeemner i Sverige og Norge.
 • Udarbejdelse og præsentation af konkrete kollektions- og produktoplæg, koncepter og løsninger så som emballering og POS materiale både til eksisterende og potentielle kunder.
 • Fastholdelse og markant udbygning af samhandlen med de eksisterende kunder.
 • Løbende arbejde med målsætninger og budgetter sammen med kunden samt løbende opfølgning på disse.
 • Forhandling af og opfølgning på års- og rammeaftaler.
 • Tæt dagligt samarbejde med kolleger på kontoret i Danmark og indkøbskontoret i Italien bl.a. omkring design- og kollektionsudvikling, priser og tilbud, leveringsaftaler mv.
 • Løbende rapportering til og tæt dialog med ledelsen. • Faglige kvalifikationer og erfaringer
  For at få succes i stillingen, er det vigtigt, at kandidaten fagligt er/har:
 • Stor erfaring med opsøgende salg til og tæt samarbejde med indkøbsfunktioner i detailkæder minimum på ét af de to markeder – og helst dem begge.
 • Indsigt i de mekanismer, der gælder for kunde/leverandørforhold inden for detailsektoren; bl.a. indsalg, mønstring, kampagner, kollektionssammensætning, budgettering, opfølgning m.v.
 • Vant til at arbejde selvstændigt med opsøgende salgsindsatser overfor nye kunder.
 • Stærk i ”added value selling” og evner at give kunden en oplevelse af value for money.
 • Kendskab til og erfaring med salg af modetekstiler og/eller accessories.
 • Interesse for mode og design. • Personlige egenskaber
  Som person er kandidaten kendetegnet ved:
 • Engageret og tillidsvækkende sælgertype, der møder kunden med engagement, begejstring, seriøsitet og professionalisme.
 • Stærk udstråling og personlighed, der ”brænder igennem”.
 • Resultatorienteret og målsøgende person, der motiveres af at skabe konkrete, målbare resultater for kunden, virksomheden og sig selv.
 • Selvkørende, initiativrig og handlingsorienteret type med stort personligt drive.
 • Robust og vedholdende sælger, der kan tåle et ”nej” og tør komme igen.
 • Rejsevant og klar til minimum 40-50 årlige rejsedage.
 • Trives i en mindre organisation, hvor man selvstændigt har ansvaret for egne opgaver og går langt i løsningen af dem. • Løn m.m.
  Fast løn: Fast løn efter kvalifikationer

  Bonus: Ja.

  Pension: 5% firmabetalt – 3% egenbetalt.

  Øvrige: Mobil, PC.

  Firmabil: En mulighed.  Arbejdstid og rejsedage
  Arbejdstiden er 37 timer pr. uge men overarbejde i rimeligt omfang anses som indregnet i lønnen.

  Der må påregnes varierende arbejdstider og 40-60 rejsedage årligt. I øvrigt i henhold til funktionær- og ferieloven.  Ansættelsestidspunkt
  Ideelt 1/3 eller 1/4 2018.  Bopæl, bil mv.
  Kandidaten skal have kørekort og ideelt bo maksimalt en times kørsel fra Brabrand eller alternativt i Göteborg, Stockholm eller Malmö.  Sprog og IT
  Dansk flydende og i skrift og tale.

  Engelsk godt i skrift og tale.

  Skal kunne forstå norsk og svensk.

  Bruger af MS Office.

  Kendskab til Navision er en fordel.


  Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

  Ikke det rigtige job?

  Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken  Opret jobagent her