Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkil søger projektchef til anlægsentrepriser i AarhusområdetBliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed
Du bliver en del af Arkil Anlæg i Lystrup ved Aarhus. Vi er specialister i anlægsopgaver som bla. omfatter nybygning og renovering vejanlæg, kloakanlæg i fag- hoved- eller totalentreprise. Herudover udfører vi kombinationsprojekter med bl.a. fundering, bro & beton og asfalt, aktuelt på Bropakke 5A i Randers for BaneDanmark, hvor vi inddrager alle Arkils specialer.

Bidrag til et stærkt team
I afdelingen er vi ca. 50 engagerede og fagligt kompetente kollegaer, der arbejder professionelt med projekterne. Du vil i hverdagen opleve et godt samarbejdende team, som sparrer aktivt med hinanden til gavn for både projekter og vores faglige videreudvikling. Du bliver en del af et ungt team, med en uformel og humoristisk tone, hvor der er kort afstand mellem medarbejdere og ledelse, hvilket betyder korte beslutningsveje.

Dit ansvar
Du arbejder selvstændigt med dine projekter, hvor du er involveret i hele processen fra tilbudsgivning til slutgennemgang. Du indgår således også kontrakter med dine underleverandører, sikrer gennemførsel og har kontakten med bygherre og rådgiver.

Du er god til at pleje dine relationer, og i jobbet som projektchef har du mange både interne og eksterne samarbejdspartnere – rådgivere, bygherrer, leverandører, underentreprenører og interne afdelinger, for bare at nævne nogle.

Du får en vigtig rolle i afdelingen, som vækster markant, og du er med til at sikre fremtidige opgaver.
 


Den ideelle kandidat:
  • Har 3-5 års erfaring fra lignende stilling eller tilsvarende erfaring fra branchen.
  • Har gerne erfaring indenfor anlægsbranchen.
  • Har en baggrund som ingeniør, bygningskonstruktør eller lignende.
  • Behersker de almindeligt anvendte IT-værktøjer i MS Office og gerne et kalkulationsprogram.

Vi tilbyder
Et job med stor selvstændighed og gode udviklingsmuligheder i en virksomhed, der er kendt blandt kunderne for at levere kvalitet til tiden. I Arkil er medarbejderne vores vigtigste ressource, og derfor investerer vi i din udvikling og efteruddannelse. Du aflønnes efter kvalifikationer og får sundhedsforsikring samt god pensionsordning.

Vil du høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingschef Martin Servé Brunghart i Arkil Anlæg Aarhus på mobil nr.: 23 73 45 85.

Tiltrædelse snarest muligt – og senest den 1. juni 2021 men vi venter gerne på den rette person. Kan du se dig selv i stillingen, så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamenspapirer ved at klikke på knappen "Send ansøgning".

Vi opfordrer alle, uanset køn og etnicitet, til at søge stillingen, og vi glæder os til at høre fra dig.
 

Om Arkil
I Arkil bliver du en del af en stor familieejet entreprenørvirksomhed med vide rammer og en flad struktur.
Hos os er innovation, selvstændighed og ansvar nøgleord i det daglige.
Vi lægger vægt på at være ordentlige, professionelle og ærlige, så vi efterlader et godt indtryk og et stærkt samarbejde, vi kan bygge videre på. Vi prioriterer et sundt og sikkert arbejdsmiljø og var nomineret til Arbejdsmiljøprisen 2018.

Læs mere på www.arkil.dk.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.