Arkil søger projektleder til Bro & Beton i RandersVi har forrygende travlt og mangler en erfaren projektleder med potentiale til at blive projektchef.

Du brænder for totalentreprise samt højkvalitets in-situ betonkonstruktion, elementmontage ved udførelse af anlægskonstruktioner og råhusbyggeri i hoved- og storentrepriser.

Bliv en del af en succesfuld entreprenørvirksomhed
Du bliver en del af et team i en veletableret afdeling med engagerede kollegaer i både Jylland og på Sjælland.

I Bro & Beton arbejder vi lige nu med flere spændende projekter, bl.a. nyt vandværk til Frederiksberg Vand i totalentreprise.

Dine arbejdsopgaver
Du skal primært beskæftige dig med opgaver indenfor entreprisestyring, herunder forhandling med underentreprenører og -leverandører, daglig ledelse af entrepriser, dialog med bygherrer, overordnet økonomisk ansvar mv.  Du bliver ansvarlig for egne projekter og entrepriser og vil i forbindelse med egenproduktion indgå i et tæt samarbejde med afdelingens formænd. Du har det daglige ledelsesmæssige, tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar og ledelse af øvrige parter på byggepladsen. Du får også mulighed for at være med til at sikre fremtidige opgaver og bidrage til videreudvikling af vores projekter og kompetencer i afdelingen.

Vores forventninger til dig
Du har erfaring og kan fra første dag tage ansvar for dine projekter. Du har en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller tilsvarende, og du fremstår proaktiv og har en god og positiv energi, der smitter af på de kollegaer, du skal samarbejde med og naturligvis ikke mindst vores kunder. Du ser muligheder fremfor begrænsninger og brænder for at skabe gode relationer og resultater, både ift. tid, kvalitet og økonomi. Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig og har naturligvis styr på de gængse IT-programmer.

Vi tilbyder:

  • Et spændende, selvstændigt og ansvarsfuldt job med både faglige og personlige udfordringer, og hvor du selv er med til at definere din arbejdsdag, som både er på kontoret, men også ude i produktionen.
  • Fagligt dygtige, engagerede og gode kollegaer, som gerne sparrer med dig.
  • Et professionelt og uformelt samarbejdsklima med vægt på kvalitet til tiden.
  • Gode muligheder for udvikling og efteruddannelse.
  • Ansættelse i en spændende koncern, som udfører mange entreprenørfaglige discipliner.
Ansættelsesvilkår
Du ansættes som månedslønnet funktionær, og din løn fastsættes efter dine kvalifikationer. Du får gode muligheder for efteruddannelse, god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Interesseret?
Så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser ved at klikke på ”Send ansøgning”.

Har du spørgsmål til stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingschef Jess Thiel på telefon 4030 5255.

Vi afholder samtaler løbende og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset etnicitet og køn, til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.