Arkil søger projektleder til vores funderingsafdelingVi søger
en erfaren og dygtig projektleder, der brænder for at videreudvikle vores position på markedet for rammede pæle.

Bliv en del af en spændende arbejdsplads
Du får hele Danmark som din arbejdsplads med udgangspunkt fra kontoret i Middelfart, som er en spændende og moderne indrettet arbejdsplads med et forholdsvist ungt team. På kontoret er der et godt arbejdsklima, høj grad af sparring og tværgående samarbejde. Afdelingen består af ca. 100 medarbejdere, hvoraf omkring 20 er tilknyttet rammeafdelingen. Rammeafdelingen udfører spændende projekter i Danmark, og Tyskland.

Se videoen her og få indblik i arbejdet på et af vores projekter

Dine arbejdsopgaver
Du skal primært beskæftige dig med området rammede pæle. Det er et spændende job, hvor du selv sætter agendaen for din hverdag, og hvor vi arbejder efter begrebet frihed under ansvar. Du får reference til afdelingens ledelse, hvor du får det ledelsesmæssige, tekniske, økonomiske, kvalitets- og tidsmæssige ansvar for egne entrepriser. Dette indebærer bl.a., at du kalkulerer og slutfakturerer opgaver, vurderer geotekniske forhold og foretager lettere dimensionering af pæle. Herudover er der opgaver med opfølgning og salg/forhandling af kontrakter m.v.

Her kan du læse mere om de spændende projekter, vi udfører

Vores forventninger
Du har erfaring og kan fra første dag tage ansvar for dine projekter. Du har interesse for geoteknik og funderingsarbejde, og har en uddannelse som ingeniør, konstruktør eller tilsvarende. Du er struktureret, og har et godt overblik og ser muligheder frem for begrænsninger. Du brænder for at skabe gode relationer og resultater både ift. tid, kvalitet og økonomi. Du fremstår professionel, ordentlig og ærlig, og har naturligvis styr på de gængse IT-programmer.

Vi tilbyder
Et spændende job i en koncern med mange tværfaglige specialer, hvor der er kort fra tanke til handling. Du vil møde et professionelt team, der vægter en god tone og et godt arbejdsmiljø. Du vil få mulighed for personlig og faglig udvikling, og have stor indflydelse på opgaveløsningen.

Ansættelsesvilkår
Du ansættes som månedslønnet funktionær med en attraktiv løn, der modsvarer dine kvalifikationer og kompetencer. Du får gode muligheder for efteruddannelse, en god pensionsordning og sundhedsforsikring.

Er du nysgerrig
efter at høre mere om stillingen, er du naturligvis velkommen til at kontakte afdelingschef Mads Dyrlund Raunskov på tlf. 2166 2448.

Er du interesseret?
Så send os straks din ansøgning, CV og relevante eksamensbeviser.

Ansøgningerne vurderes løbende, og annoncen slettes, når jobbet er besat.

Vi opfordrer alle, uanset nationalitet og køn, til at søge stillingen.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.