Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkitekt til undervisning og udvikling af bygningsuddannelserne ved Ingeniørhøjskolen, Aarhus Universitet

Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet (ASE) søger en underviser (evt. deltid) med lyst til udvikling og med erfaring som arkitekt. Som underviser er du med til at forme fremtidens ingeniører.

På vores Bygningsdesign-uddannelser opbygges der fra 1. til og med 3. semester en grundlæggende ingeniørfaglighed, hvorefter der fra 4. semester vælges et af specialerne, Bærende konstruktioner eller Energi og indeklima.

Vores nye underviser vil skulle varetage undervisningsopgaver i designfagene på såvel de indledende semestre og på specialiseringen, hvor der lægges vægt på en helhedstænkning af arkitektur og funktion. Herudover skal vi opbygge og fastholde en klar profil for uddannelsen i Bygningsdesign – og herunder fremme samarbejdet om at integrere design og konstruktion.

Vi vil prioritere styrkelse af kompetencer inden for det digitale byggeri med udgangspunkt i BIM (bygningsmodellering) og 3D-modellering samt fokus på bæredygtighed og FN’s 17 verdensmål. Undervisningen vil veksle mellem forelæsninger, klasseundervisning, vejledning, administration og udvikling. Vi har fokus på pædagogik, didaktik og metodik, hvorfor undervisningen løbende evalueres og kurser justeres og udvikles. I tilknytning til studiet engagerer vi os gerne i udviklingsprojekter med erhvervslivet, bl.a. for at sikre en relevant og praksisnær undervisning.

Din profil:

  • du er uddannet arkitekt
  • du har erfaring med bygningsmodellering med fx Revit
  • du har nogle års (gerne 5 års) relevant erhvervserfaring inden for arkitektur, m.m.
  • du har lyst til at undervise og vejlede studerende fra første til sidste studieår
  • du vil blive en aktiv deltager i et underviserteam
  • du har lyst til at udføre udviklingsopgaver og deltage i samarbejdet med erhvervsvirksomheder
  • du medvirker aktivt til udvikling af bygningsområdets undervisere

Hvis du finder ovenstående interessant, kan vi tilbyde et spændende og dynamisk job med gode kollegaer og en bred kontaktflade til såvel studerende som virksomheder. Du vil få et meningsfyldt og tilfredsstillende job med frihed under ansvar og gode muligheder for at planlægge din egen hverdag. Er du ny underviser, vil du – sideløbende med at du begynder at undervise – blive uddannet i anvendelsen af moderne pædagogiske og didaktiske værktøjer, som skal understøtte den optimale læringsproces for vores studerende.

Du vil blive ansat som adjunkt/lektor i henhold til gældende overenskomst og med tiltrædelse d. 1/3-2021. Din ansøgning skal indeholde et CV med informationer om uddannelse, erhvervserfaring samt oversigt over evt. undervisningserfaring.

Organiseringen af Ingeniørområdet på Aarhus Universitet under fakultet Technical Sciences (TECH) ændres med virkning fra 1/1-2021, hvor Ingeniørhøjskolens bl.a. nuværende fagområde inden for Byggeri bliver en del af det nye Institut for byggeri og bygningsdesign. Stillingen vil som udgangspunkt primært være rettet mod undervisning på diplomingeniøruddannelserne.

Et fagligt bedømmelsesudvalg med eksternt flertal vurderer ansøgernes faglige kvalifikationer. Det faglige udvalg indstiller kvalificerede ansøgere til ansættelse.
Et ansættelsesudvalg behandler kvalificerede indstillinger og indkalder til uddybende samtaler.

Du ansættes på et nyt etableret Institut for Byggeri og bygningsdesign. Arbejdssted er Navitas, Inge Lehmanns Gade 10, 8000 Aarhus C

Yderligere information om stillingen kan fås ved henvendelse til gruppeleder, ingeniør Henning Laustsen, Ingeniørhøjskolen Aarhus Universitet, telefon nr. +45 4189 3190 eller på e-mail: hl@ase.au.dk

Formalia
Ansøgningen skal indeholde CV, eksamensbevis, og evt. undervisningsportefølje. Øvrige informationer om kvalifikationskrav samt stillingsindhold forefindes i Cirkulære om Stillingstruktur ved diplomingeniøruddannelsen og eksportingeniøruddannelsen.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Referencer
Hvis du ønsker, at en referenceperson skal uploade et referencebrev på dine vegne, så angiv venligst referenceper-sonens kontaktoplysninger, når du indsender din ansøgning. Vi anbefaler, at du laver en aftale med den pågæl-dende, inden du indtaster referencepersonens kontaktoplysninger, og at du sikrer, at referencepersonen har tid nok til at skrive referencebrevet inden ansøgningsfristen.
Det er desværre ikke muligt at sikre, at referencebreve indgivet efter ansøgningsfristens udløb bliver taget i betragt-ning.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Der er igangsat en proces med henblik på reorganisering af hele ingeniørområdet på Aarhus Universitet. Læs mere her: https://eng.au.dk/nyheder-og-arrangementer/nyheder/vis/artikel/ny-organisering-skal-styrke-ingenioeromraadet-paa-aarhus-universitet-1/

Om Aarhus Universitet
Aarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

Frist:
24. november 2020

 

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.