Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arkitema søger IT-supporter til Aarhus

Har du en stærk IT-viden? Vil du bringe denne i spil og yde den bedste support til vores medarbejdere? Så er det måske dig vi søger!

Arkitema har i mange årtier været en spiller med både lokalt forankrede og højt specialiserede løsninger indenfor arkitektur. Arkitema har formået at opbygge en solid erfaring og ekspertise, og fra at være en mindre virksomhed er organisationen vokset til at have en massiv tilstedeværelse med flere kontorer både nationalt og internationalt. Arkitema gør en ære i at skabe både udfordrende og trygge rammer for sine ansatte – med en gensidig respekt for hinandens kompetencer.

Du bliver en del af IT-afdelingen, med kolleger på vores kontorer i Aarhus, København og Stockholm. Vi yder samtidig den nødvendige support til vores kontorer i Oslo og et kendskab til norsk og svensk vil derfor være en fordel. Arkitema er en dynamisk og kreativ virksomhed, hvor du som supporter i IT-afdelingen vil være primus motor i at give vores medarbejdere en hurtig og effektiv support.

Arkitema er en del af COWI Group, og derfor er der naturligt en del samarbejde med COWIs IT-organisation.

Dine arbejdsopgaver

 • Installation og konfiguration af PC’er til nye medarbejdere 
 • Support på printere 
 • Softwareopdateringer 
 • Tildeling, registrering og support af telefoner 
 • Generel IT-support til vores medarbejdere 
 • Bestilling af hardware 

 • For at lykkes i stillingen er det afgørende, at…
 • Du er løsningsorienteret og klar til at yde hurtig og effektiv service
 • Du er vant til at kommunikere med brugere på forskellige faglige og organisatoriske niveauer
 • Du holder hovedet koldt og bevarer overblikket, selv når vi løber stærkt
 • Du har et godt kendskab til Microsoft Windows 10 PC-Hardware Microsoft Office 365 - support på superuserniveau Har du kendskab til Autodesk AutoCAD, Revit og tilsvarende programmer, vil dette være en fordel

 • Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv - derfor har vi fokus på dig
  Arkitema er en vidensvirksomhed, der lever af at have de bedste og mest engagerede medarbejdere. Derfor er vi meget optagede af vores medarbejderes faglige og personlige udvikling.

  Vi har en række interne uddannelsesforløb, som bl.a. er udviklet for at sikre, at alle kolleger klædes på med den nyeste viden indenfor lige netop deres fagområde. På den måde gør vi vores ypperste for at skabe optimale rammer for din og dine kollegers udvikling.

  Vores HR-afdeling arbejder løbende for at sikre trygge rammer, klarhed, åbenhed og ordentlighed, som er den stabile base i dit ansættelsesforhold.

  På tegnestuen arbejder vi for at fremme det kulturelle og kollegiale sammenhold i firmaet gennem fælles faglige og sociale arrangementer.

  Kontakt
  Send din ansøgning og CV via nedenstående link til os snarest muligt. Vi indkalder løbende til samtaler og lukker stillingen, når vi har fundet den rette kandidat.
   


  Mere af samme slags?

  Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
  Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.