Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Arts og Aarhus BSS Økonomi søger projektøkonom & controller

Motiveres du af at arbejde med tal og rådgivning i et ansvarsfuldt job med selvstændige opgaver, og vil du arbejde med økonomistyring i en af landets største uddannelsesinstitutioner, så er du måske én af vores kommende projektøkonomer eller controllere i økonomiafdelingen på Arts og Aarhus BSS.

Vi er på udkig efter personer, der har lyst til at være en del af et stærkt fagligt team og til at sikre fortsat effektiv økonomistyring. Du sætter en ære i at udføre opgaverne korrekt og er samtidig serviceorienteret og har fokus på at skabe gode relationer. Nedenfor kan du læse mere om de to typer stillinger, vi søger medarbejdere til.


Projektøkonom
Som projektøkonom bliver du ansvarlig for et antal eksternt finansierede bevillinger, som forskerne søger midler til fra forskellige private/offentlige fonde, EU osv., samt bevillinger der omhandler indtægtsdækket virksomhed. Du vil blive primær kontaktperson for et antal forskere angående diverse økonomiske forhold.

Dine opgaver vil blandt andet være:

  • Løbende økonomisk rådgivning til forskerne og opfølgning på deres bevillinger
  • Ansvar for budgetlægning og løbende rebudgettering af bevillinger
  • Regnskabsaflæggelse i henhold til de forskellige bevillingsgiveres krav
  • Økonomisk rådgivning i forbindelse med ansøgninger (i samarbejde med universitetets centrale forskningsstøtteenhed, instituttet osv.)
  • Løbende driftsopgaver i forbindelse med den daglige økonomistyring


Controller
Som controller vil du typisk få ansvaret for at servicere et institut eller enhed i forhold til budgetter, ledelsesstøtte samt økonomisk administration generelt.

Dine opgaver vil blandt andet være:
  • Løbende økonomisk rådgivning til institutledelse og institutsekretariat
  • Ansvar for budgettering og forecasting af instituttets ordinære finanslovsmidler
  • Månedlig drifts- og lønopfølgning til institutledelsen
  • Løbende driftsopgaver i forbindelse med den daglige økonomistyring, herunder godkendelse af fakturaer, kontrol af rejseafregninger o. lign.
  • Diverse ad hoc opgaver, analyser, beregninger osv. efter nærmere aftale


Faglige og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du har interesse for ovennævnte opgaver. Du kommer med relevant erfaring eller er nyuddannet med højt fagligt niveau og lyst til at lære nyt. Du har enten en kandidatuddannelse, f.eks. cand.oecon., cand.merc., cand.scient.pol. eller en anden uddannelse kombineret med solid faglig relevant erhvervserfaring.

Du har selvfølgelig flair og interesse for at arbejde med tal i Excel, og du er proaktiv og god til kommunikation, både skriftligt og mundtligt. Vi lægger stor vægt på, at du er serviceminded, engageret og pligtopfyldende.


Vi tilbyder
Vi tilbyder til gengæld et højt fagligt niveau og et uformelt miljø, hvor vi sætter stor pris på hinanden og hinandens indsats som en del af det samlede hold. Gensidig fleksibilitet i forhold til arbejdstid og opgaveløsning er en naturlig del af vores hverdag.
Vi tilrettelægger et oplæringsprogram til dig, som du følger den første tid af din ansættelse. I takt med, at du kommer ind i regler og procedurer på området, vil du kunne løse dine arbejdsopgaver meget selvstændigt ligesom du hurtigt får et stort ansvar.


Økonomiafdelingen på Arts og Aarhus BSS
Økonomiafdelingen på Arts og Aarhus BSS er en del af Administrationscenter Aarhus BSS og dermed fakultetsadministrationen, der understøtter og implementerer fakultetets strategiske initiativer. Afdelingen har i alt 31 medarbejdere og er en decentral enhed på Aarhus Universitet, der varetager den økonomiske styring af 2 af universitetets i alt 5 fakulteter. De 2 fakulteter består tilsammen af 9 institutter, ca. 3.550 medarbejdere, ca. 22.000 heltidsstuderende, ca. 800 eksterne bevillinger og en omsætning i 2020 på 2,2 mia. kr.

Fakultetets administrative center understøtter samlet fakultetets forskning og uddannelse med administrativ support til fakultetets institutter og centre inden for HR, bygningsservice, økonomi, it & digitalisering, kommunikation og eksterne relationer samt ph.d.- og studieadministration.
Administrationscenter Aarhus BSS har omkring 250 medarbejdere fordelt på tre geografiske placeringer i Aarhus og Herning.

Størstedelen af økonomiafdelingen har arbejdsadresse på campus Aarhus, mens et mindre antal medarbejdere arbejder fra campus Emdrup og campus Herning. De opslåede stillinger vil alle have arbejdssted i Aarhus.

Vi arbejder blandt andet med budgetter, ledelsesstøtte og økonomisk administration. I afdelingen er der to teamledere, som varetager den daglige og faglige ledelse af to teams af projektøkonomer. Afdelingen ledes af økonomichefen.


Ansættelsesvilkår og løn
Der er i udgangspunktet tale om stillinger på fuld tid (37 timer), men der vil også være mulighed for at aftale nedsat tid. Derudover er et antal barselsvikariater ledige til besættelse.

Starttidspunktet aftales nærmere, men forventes at være d. 1. januar eller den 1. februar 2021.
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikere i Staten.


Arbejdssted
For alle stillinger vil arbejdsstedets adresse være Tåsingegade 1, 8000 Aarhus C.


Yderligere information og kontakt
Du kan læse mere om fakulteterne her:
Arts: http://arts.au.dk/om-arts/
Aarhus BSS: http://bss.au.dk/om-aarhus-bss/

Spørgsmål vedrørende stillingerne som projektøkonom kan rettes til teamleder Jesper Fristrup Skovmøller på mail jesper.skovmoeller@au.dk eller tlf. 8716 3274 eller teamleder Mia Just Pedersen på mail mia.just@au.dk eller 8715 2213. Spørgsmål vedrørende stillingerne som controller kan rettes til Økonomichef Mathias Madsen på mail mathias.madsen@au.dk eller 8715 2204.

Hvis du har behov for hjælp til at uploade din ansøgning eller har spørgsmål vedr. rekrutteringsprocessen, bedes du kontakte HR-supporter Rikke Horsted Bundgaard, Tlf.: +45 8715 3551, e-mail: rhb@au.dk.


Ansøgningsfrist
Ansøgningsfristen er mandag den 23. november 2020. Der forventes ansættelsessamtaler i slutningen af november.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge.

Ansøgning sendes via Aarhus Universitets rekrutteringssystem, som kan tilgås under stillingsopslaget på Aarhus Universitets hjemmeside.

Om Aarhus UniversitetAarhus Universitet er et fagligt bredt og forskningsintensivt universitet med høj kvalitet i uddannelse og forskning, og et stærkt engagement i samfundsudviklingen nationalt og globalt. Universitetet tilbyder et inspirerende uddannelses- og forskningsmiljø for 38.000 studerende og 8.000 medarbejdere med en årlig omsætning på 6,6 mia. kr. Læs mere på www.au.dk

 


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.