A/S Hydrema Danmark beliggende i Kolding, søger en ny medarbejdere til deres service center

A/S Hydrema Danmark beliggende i Kolding, søger en ny medarbejdere til deres service center

Hydrema er en moderne international koncern, som udvikler, producerer og markedsfører højteknologiske entreprenørmaskiner og materiel. Hovedsædet ligger i Støvring, syd for Aalborg. Produktpaletten består af knækstyrede grave og læssemaskiner, dumpere og redskabsbærer samt mobilgravemaskiner. Maskinerne er rustet til at klare selv de mest krævende opgaver indenfor entreprenør-byggeri, anlæg og landbrugsbranchen.

A/S Hydrema Danmark har 4 servicecentre: Hydrema Center Nord i Støvring, Hydrema Center Syd i Kolding, Hydrema Center Øst i Ringsted og Hydrema Center Bornholm i Åkirkeby. Herfra serviceres og sælges nye og brugte Hydrema maskiner.

Som vores nye interne montør skal du indgå i vores dynamiske team af engagerede og dygtige medarbejdere, hvor alle har fokus på høj kvalitet, og stor selvstændighed omkring de arbejdsopgaver der er i produktionen. Vores nuværende medarbejdere kommer med hver deres faglighed, og bidrager derigennem med forskellige kompetencer – der er altafgørende for at opnå og opretholde et stærkt samarbejde. Du skal i samarbejde med 17 kompetente og faglig dygtige kollegaer 6 servicemontører, 3 værkstedsmontører, 2 lagerfolk samt 2 lærlinge være med til at sikre vi når i mål med alle vores opgaver.

Dine arbejdsopgaver:

 • Montageopgaver
 • Service
 • Vedligeholdelse
 • Fejlfinding
 • Reparation og udskiftning af materiel

Din profil:

 • Faglig baggrund som eks. Entreprenør , Landbrugsmaskine mekaniker , el. lastvognsmekaniker .
 • Teknisk indsigt og tegningsforståelse
 • Masser af gå på mod og højt drive
 • Kan arbejde selvstændigt og stadig være en Teamplayer
 • Kvalitetsbevidst og fleksibel
 • Kan tale og læse engelsk på brugerniveau
 • Gerne kørekort C – men ikke et krav

A/S Hydrema Danmark tilbyder dig at blive en del af en virksomhed hvor der er fokus på kvalitet og udvikling, og hvor samarbejde og høj faglighed er altafgørende for netop din succes.

Der aftales løn efter kvalifikationer og vi forventer opstart hurtigst mulig. Arbejdstider, mandag-torsdag 07.00 – 15.25, fredag 07.00 – 14.10.

Hviid & Larsen står for screening af alle indkomne ansøgere og har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte HR Partner Anna Larsen på 22327232.

Vi kigger løbende de indkomne ansøgninger igennem og stillingen tages ned, når den rette kandidat er fundet.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.