Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AspIT-Nordjylland søger ny kollega - undervisning i programmering

 

AspIT er den erhvervsrettede IT-uddannelse for unge med Autisme Spektrum Forstyrrelse, hvis formål er, at unge IT-talenter opnår beskæftigelse inden for IT-området. Der er i dag ca. 350 elever på AspIT´s 10 afdelinger fordelt over hele landet.

Vi tilbyder en fuldtidsstilling i et engageret og højt fagligt miljø inden for IT-undervisningsområdet. Vi søger derfor en udviklings- og kvalitetsorienteret lærer, hvor den ideelle ansøger har nedenstående kvalifikationer og reelle kompetencer:

  • Ansøgere med dokumenteret undervisningserfaring kommer særligt i betragtning.
  • Formel uddannelse inden for undervisning eller IT – f.eks. lærer med specialiseret undervisningskompetence i IT, Multimediedesigner, Datamatiker, Bachelor, Datalog etc. med undervisningserfaring og stor interesse for undervisning af unge mennesker.
  • Du skal primært undervise inden for fagområdet ”Programmering”.

Som vores nye kollega har du selvfølgelig gode kommunikations-, relations- og samarbejdskompetencer, og du behersker dansk på højt niveau såvel mundtligt som skriftligt.

Alle vore elever er optaget på uddannelsen på baggrund af deres store interesse for IT. Du er klar til at blive udfordret pædagogisk og didaktisk – og det er ikke et problem for dig. Du brænder nemlig for at arbejde sammen med unge mennesker i deres dannelsesproces og sammen med dem i uddannelsen. Du er netop den, der professionelt arbejder med målene, rammerne og det faglige indhold sammen med den enkelte elev, så han kan skabe sig et solidt fundament for en fremtid inden for IT-området.

Du behøver ikke på nuværende tidspunkt at have indsigt i autismeområdet, men du er parat til at sætte dig ind i det – vi sørger selvfølgelig for den nødvendige efteruddannelse.

Du kan læse meget mere om AspIT på aspit.dk.

Domicil: Aalborg
Tiltrædelse: 1. april 2020
Ansøgningsfrist: 16. februar 2020
Ansættelsessamtale: 25. februar 2020

Løn og pension iht. overenskomst med Uddannelsesforbundet.
Oplysninger om ansættelsesvilkår og svar på evt. andre spørgsmål
fås ved henvendelse til Uddannelseschef Ole Bay Jensen på tlf.: 72 16 27 99.

Send din ansøgning inkl. CV og øvrige relevante dokumneter via linket Søg jobbet.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.