Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assistance-koordinator til Viking Redningstjeneste

Lige nu leder vi efter en dygtig og serviceminded assistance-koordinator, der kan levere sikker vejledning og skabe tryghed for bilisterne på de danske veje.

Vores samarbejdspartner, Viking Danmark, leverer redningstjenester på de danske, skandinaviske og europæiske veje. Hvis bilen er gået i stå, sidder deres dygtige assistance-koordinatorer altid klar til at tage imod henvendelser og hjælper kunderne videre. Missionen er, at give bilister en tryg og sikker hverdag - også i tilfælde af skade eller havari. 

Om jobbet: 
Kunderne står typisk med et akut problem - eksempelvis autostop - og ringer til Viking for at få problemet løst så hurtigt som muligt og med stor ekspertise. Ved hjælp af faglig indsigt i biler og teknik, godt overblik og kontakt til den nærmeste servicestation løser du kundens problem nemt, hurtigt og effektivt. 

Vagtcentralen er døgnåben, og lige nu søger vi en fuldtidsmedarbejder til dagholdet med opstart hurtigst muligt. Du arbejder mandag til fredag fra 9-17.

Vi tilbyder:

 • Et spændende job med nye udfordringer hver dag
 • Gode personaleforhold i et inspirerende miljø
 • Gode udviklingsmuligheder
 • Et team af kollegaer med et stærkt sammenhold
 • Grundig oplæring

 

Vi leder efter dig, der kan sige ja til følgende: 

 • Du har erfaring med/lyst til at bruge telefon som primært arbejdsredskab 
 • Du har grundlæggende kendskab til de tekniske aspekter omkring biler og motorer 
 • Du nyder et arbejde med skiftende tempo 
 • Du er løsningsorienteret og kan tage hurtige beslutninger 
 • Du er smilende og tålmodig i telefonen 
 • Du snakker flydende dansk og godt engelsk 
 • Du forstår svensk og norsk på basalt niveau 


Det er en fordel, hvis du har kørekort og/eller interesse for biler, teknik etc. da kunderne kan have behov for akut hjælp med automekaniske/tekniske spørgsmål.

Du vil blive ansat gennem StudentConsulting som vikar, og for de rette kandidater vil der være mulighed for fastansættelse. 

Der er opstart snarest muligt. Vi kalder til samtaler løbende, så send os gerne din ansøgning allerede i dag!

Viking Redningstjeneste er lige nu beliggende i København K., men flytter i sommeren 2018 til Hvidovre.

 

Prisbelønnede StudentConsulting er et af Skandinaviens største og førende rekrutterings- og bemandingsvirksomheder med fokus på unge i starten af deres karriere. Takket være vores omfattende netværk og mangeårige erfaring har vi rekrutteret over 10.000 personer det seneste år. Vi tilbyder interessante og udfordrende stillinger indenfor områder såsom it, teknik, økonomi, administration, HR, markedsføring, kundeservice, salg, industri, produktion og logistik. Find din fremtid på: http://www.studentconsulting.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her