Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assistent til Formværksted

Drømmer du om at gå til hånde på et formværksted? Og at blive en del af et team med højt humør og arbejdsglæde?

Vi søger en formbyggerassistent, der har hovedet med sig og hænderne skruet godt på.

BB fiberbeton A/S er en ordreproducerende virksomhed, der producerer elementer i glasfiberarme-ret beton til byggeindustrien. Vi er en af Europas førende producenter af glasfiberarmeret beton (GRC) – og er i fortsat vækst. Vi er en familieejet velkonsolideret virksomhed med mere end 45 an-satte – ikke for stor til de små opgaver og ikke for lille til de store.

BB fiberbeton producerer tyndskalselementer i fiberbeton til spændende byggerier – og du kan blive en del af holdet, der bygger støbeformene til disse.

BB fiberbeton er ordreproducerende og elementerne formes og udvikles til den enkelte opgave. Du vil derfor opleve meget vekslende projekter og opgaver, der udnytter fiberbetonens alsidighed.

Forskelligartede opgaver
Du vil få en central rolle på Formværkstedet, hvor du vil hjælpe med formbygningen i mange forskel-lige materialer. Du vil gå til hånde og sikre dine kollegaers vedvarende effektivitet.

Som udgangspunkt vil dine opgaver være spartling, pudsning og lakering af forme i forskellige mate-rialer. Erfaring med denne type opgaver er en fordel.

Opgaverne vil videre være at hjælpe med at klargøre materialer og formdele til selve formbygningen samt assistance til den egentlige samling af formene.

Vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt, effektivt og at du selv kan tage initiativ til næste opgave.

Der vil naturligvis være et oplæringsforløb, hvor du bliver sat grundigt ind i hvordan formene bygges og hvordan materialerne bedst klargøres til formbygningen.

Kvalitetsbevidst arbejdsplads
Du skal være stabil, nysgerrig og have lyst til at lære.

Du vil indgå i et team på 7 kollegaer på en spændende arbejdsplads med mangeartede opgaver.

Du får stillet værktøj og arbejdstøj til rådighed. Når erfaring er opbygget, vil der være mulighed for fleksible mødetider koordineret med dine kollegaer.

Du vil blive del af en travl arbejdsplads som en del af et team med højt humør og godt sammenhold.

Arbejdet foregår i Lille Skensved – 7 km nord for Køge tæt ved både station og motorvej – hvor både kontor og produktion er placeret. I Formværkstedet er der både frokoststue og badefaciliteter.

Lønpakke med videre forhandles ud fra kvalifikationer.

Truckcertifikat er påkrævet.

Stillingen er til tiltrædelse snarest muligt og uden ansøgningsfrist, da vi gerne venter på den rigtige person. Vi vil løbende kalde til samtale og give tilbagemelding.

Spørgsmål kan stilles til Simon på simon@bbfiberbeton.dk eller +45 56 16 80 08. Du skal sende din ansøgning til job@bbfiberbeton.dk

Læs mere om BB fiberbeton på www.bbfiberbeton.dk


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakken



Opret jobagent her