Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assistent til rengøring og service, vikar

Er du serviceminded og har flair for rengøring! Så er det dig vi søger!

Hos Compass Group vægter vi vores medarbejdere højt. Vi tror på, at resultater og arbejdsglæde kommer gennem åbenhed, tillid og samarbejde. Vi tilbyder et trygt ansættelsesforhold, et godt arbejdsmiljø samt grundig oplæring og introduktion til Compass Group.

Din daglige arbejdsplads er hos Terma, Hovmarken 4, 8520 Lystrup. Vi bespiser dagligt ca. 400 medarbejdere til frokost samt ca. 50 personer til morgenmad, derudover har vi mødeforplejning til gæster dagligt samt rengøring.

Vi er et team på 13 personer fordelt på kantine- og rengøringsopgaver.

I køkkenet laver vi mad fra bunden, af gode friske råvarer til buffet, salatbar og bagning. Derudover servicerer vi mødelokaler og sørger for at opvasken er taget.

Rengøringsopgaver på kontorer, omklædning, toiletter, fællesarealer mv. hører også til vores opgaver.

Vi forventer engagement, holdspil og godt humør og gerne erfaring fra lignende stilling.

Dine primære opgaver er

  • Rengøring af kontorer, omklædning, toiletter, fællesarealer mv. i forhold til de aftalte standarder og frekvenser.
  • Rengøring og servicere kaffemaskiner
  • Opvask
  • Forefaldende arbejde

Vi forventer, at du er serviceminded, kan lide at gøre rent og engageret i dit arbejde. Vigtigst af alt, du er omstillingsparat, loyal og pligtopfyldende. Du skal brænde for at yde en god service og sætte en ære i at give kunden en god oplevelse, samt er fleksibel i forhold til kundens ønsker og forventninger, samtidig med du kan lide at have travlt.

Vi tilbyder en vikarstilling med gode arbejdsforhold. Arbejdstider vil være vikardækning på både nattimer og dagtimer. Stillingen er med tiltrædelse snarest. Du bliver en del af et spændende team, hvor humor og kreativitet er en vigtig del af dagligdagen. Der skal afleveres straffeattest ved ansættelsen.

Løn efter overenskomst.

Din ansøgning

Du bedes sende din ansøgning, vedlagt CV, eksamensbeviser og andre relevante dokumenter via stillingsannoncen på vores hjemmeside. Vil du vide mere om jobbet, er du er velkommen til at kontakte Teamleder Claus Christiansen på Tlf. +45 2982 6287

Ansøgninger bliver behandlet løbende og ansættelse vil ske når rette kandidat er fundet, da vi håber du er klar til at starte snarest muligt.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.