Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende afdelingssygeplejerske eller pædagog som assisterende afsnitsleder til Region Hovedstadens eneste psykiatriske akutmodtagelse for børn og unge.

Hos os får du en spændende stilling, hvor du i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken får mulighed for at udvikle dine lederkompetencer.Velkommen indenfor hos B205 Afsnittet modtager børn og unge op til 18 år, som har behov for akut psykiatrisk behandling. Det drejer sig primært om børn og unge med øget selvmordsrisiko, akutte psykotiske tilstande eller akutte affekttilstande.

Indlæggelsestiden er i gennemsnit omkring 5 dage, og der er plads til 10 børn og unge. Vi har desuden plads til medindlagte forældre.

I vores afsnit har vi stort fokus på Safewards-principperne og har implementeret interventionerne. Vi bruger bl.a. gensidige forventninger, milde og positive ord, kommunikativ deeskalering, lær hinanden at kende og beroligende metoder (lysterapi, sansevogn, massagestol, kugledyne, musikstol, NADA-the) og udskrivelseshilsner.

Vi har moderne terapeutiske rammer med stillerum og en skøn have.

Vi arbejder med en individuel, empowerment baseret tilgang til de unge og med stor grad af inddragelse af deres netværk.Om jobbet og dine ansvarsområder Du skal sammen med afsnitsledelsen og afsnittets medarbejdere stå i spidsen for at udvikle afsnittets tilbud til børn og unge med akutte psykiatriske vanskeligheder, som har brug for et være indlagt i en kortere periode.

Af konkrete arbejdsopgaver kan bl.a. nævnes:

 • Tjenestetidsplanlægning samt vagtdækning
 • Indgå i udviklingsarbejdet i afsnittet i tæt samarbejde med afsnitsledelsen og den kliniske sygeplejespecialist
 • Stå for den daglige koordinering i personalegruppen og have det overordnet overblik over planer for de indlagte børn og unge.


Dig som leder Vi forventer, at du har erfaring med ledelse og udvikling evt. fra lignende stilling. Du evner at vejlede og involvere medarbejderne samt indtræde som stedfortræder i afdelingssygeplejerskens fravær.

Derudover forventer vi, at du:

 • kan skabe ro og overblik i en travl og uforudsigelig hverdag
 • har evne og lyst til at sikre at alle har et godt arbejdsmiljø, der bygger på anerkendelse, åbenhed og gensidig respekt
 • har interesse i aktiv inddragelse af forældre og patienter i indlæggelsesforløbet
 • har gode samarbejdsevner
 • er stabil og robust som person.


Din baggrund Du er autoriseret sygeplejerske eller uddannet pædagog, og du har bred psykiatrisk erfaring, gerne børne- og ungdomspsykiatrisk erfaring, samt ledelseserfaring.Vi tilbyder
 • Et moderne afsnit, som bl.a. er indrettet med dynamisk lys
 • God individuel introduktion, med fast mentorordning
 • Et innovativt og aktivt fagligt miljø med bl.a. daglige konferencer, supervision og undervisning
 • En personalegruppe, der vægter et højt fagligt engagement samt en åben og positiv kommunikation
 • En travl hverdag hvor dagene sjældent ligner hinanden.
Af udviklingsprojekter kan nævnes nedbringelse af tvang, samarbejde med familierne og behandlingsinstitutioner, patientinddragelse og løbende forbedringsmøder.

Vi er en forholdsvis ung personalegruppe, som består af sygeplejersker, pædagoger, social- og sundhedsassistenter, psykologer, socialrådgivere og speciallæger. Vi er uddannelsesafsnit for specialpsykologer, læger og sygeplejersker, og har et stort tværfagligt samarbejde. Vi arbejder aktivt med at sikre et forsat godt arbejdsmiljø, samtidigt med at vi udfører et effektivt og kompetent stykke arbejde til gavn for børn, unge og deres familier. Vi arbejder med anerkendelse i vores ledelse og kollegialt.Løn- og ansættelsesvilkår Stillingen ønskes besat pr. 1. december 2020.

Stillingen er på 37 timer, i udgangspunktet med arbejde i dag tid og med weekendvagt ca. hver 6 weekend eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst, herunder principperne om Ny Løn.

I henhold til lovkrav skal der, ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, forevises en børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Der indhentes, efter aftale med ansøger, altid referencer inden endelig beslutning om ansættelse.Vi glæder os til at høre fra dig Synes du at ovenstående lyder interessant, så er vi meget interesseret i at høre om din motivation for at blive assisterende afdelingssygeplejerske/assisterende afsnitsleder.

Søg via linket på siden seneste søndag den 18. oktober 2020. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at holde samtaler i slutningen af uge 43.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Rodenkam Simonsen på telefon: 3864 0678 eller på 3864 0563.


Du kan læse mere om vores center på vores hjemmeside: www.buc-regionh.dkI Region Hovedstadens Psykiatri ønsker vi et sikkert og sundt arbejdsmiljø, der bidrager til, at alle medarbejdere får de bedste betingelser for at udvikle sig og trives. I den forbindelse tilbyder vi røgfrie arbejdspladser, løbende vedligeholdelsestræning og spændende karriereveje.

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på "Job i Psykiatrien".


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.