Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende afdelingssygeplejerske søges til Medicinsk ambulatorium

Er det dig der skal med i udviklingen af det medicinske ambulatorium på Bornholms Hospital?

Medicinsk ambulatorium dækker alle medicinske specialer, inklusiv daghospitalsfunktioner som dialyse og kræftbehandling. Vi har over 32.000 besøgende årligt i ambulatoriet. Desuden er der tilknyttet en almenmedicinsk lægepraksis for 3200 bornholmere.

Vi er i forandring på mange felter. Digitalisering og samarbejde med hospitaler i resten af Region Hovedstaden er centralt i vores daglig arbejde. Som Region Hovedstadens udviklingshospital har vi været i gang i flere år, med innovative tiltag indenfor den ambulante virksomhed. Tværfaglighed og patientinddragelse er i fokus.

Vi arbejder med en fremtidsplan, der indenfor en kort årrække ændrer vores fysiske indretning.

Vi har tæt samarbejde med læger fra både Bornholms Hospital og fra andre hospitaler, ligesom vi har et godt samarbejde med Bornholms Regionskommune og de alment praktiserende læger.

Om dig

Vi søger en sygeplejerske der har et godt klinisk udgangspunkt i relation til de specialer vi dækker. Vi forventer en høj motivation og lyst til en kombination af ledelse og klinisk arbejde. Vi regner med at halvdelen af arbejdstiden er klinisk arbejde med udgangspunkt i den erfaring du har med dig.

Samarbejdsevner, kommunikation og kreativitet er væsentlige kompetencer i det daglige arbejde.

Har du ikke ledelseserfaring forventer vi, at du har nogle års klinisk erfaring og mod på at afprøve om ledelse er din karrierevej. Lederuddannelse vil etableres i takt med du finder dig til rette. Du vil indgå i medicinsk ledergruppe og i hverdagen referere til afdelingssygeplejersken. Sammen med afdelingssygeplejersken vil du blive leder for 35 medarbejdere.

Du vil få selvstændige ansvarsområder indenfor daglig koordinering, arbejdstilrettelæggelse og planlægning, samt implementering og forbedringsarbejde. Kompetenceudvikling af medarbejdere og uddannelse med mere.

Har ovenstående fanget din interesse, så tøv ikke med at tage kontakt hvis du ønsker en yderligere uddybelse. Vi ser dig også gerne til en uformel snak før du bestemmer dig for at sende en ansøgning.

Ansættelsesprocedure:

Yderligere oplysninger

?

Hvis du vil vide mere om stillingen samt funktionsbeskrivelse , er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Dorte Hansen på telefon 38 67 00 07 eller mail: dorte.hansen.05@regionh.dk eller oversygeplejerske Peter Juul Jensen på telefon 38 67 10 06 eller mail: Peter.juul.jensen@regionh.dk.

Ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledere på sundhedskartellets område indgået mellem sundhedskartellets parter herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Stillingen er en fuldtidsstilling.

Ansættelsessted er Bornholms Hospital, Ullasvej 8, 3700 Rønne.

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning, CV, autorisation samt dokumentation for relevant erfaring senest den 19. oktober 2020.

Der vil blive afholdt samtaler i uge 43.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning gennem vores online rekrutteringssystem.

Læs om Bornholms Hospital på www.bornholmshospital.dk

Om livet på Bornholm: Bornholm er på mange måder noget særligt. Vi har vandfald, klipper, havets brusen og det fineste sand. Alt sammen inden for kort afstand. Vi nyder øens mange kvalitetsfulde råvarer. Kultur- og fritidslivet markerer sig med musik- og madfestivaller, lokale havkajak- og vinterbadeklubber skyder op, og vi er beriget med imponerende oplevelsesrige gå- og cykelruter. Aldrig længere væk end det er overkommeligt at tage ud i det fri og kombinere hverdagen med fritid, venner og velvære. Og alt dette samtidig med at København og adgangen til storbyen kun er kort tid væk.

Hvis du ikke allerede har kendskab til Bornholm, kan du få gode råd ved at besøge siden www.næstestopbornholm.dk

Læs om Bornholm på facebooksiden ”Næste stop Bornholm”, www.brk.dk eller www.bornholm.info


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.