Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende afdelingssygeplejerske til ambulatoriet i Øre-næse-hals Afdelingen på Rigshospitalet pr. 1. april 2020 eller efter aftale

Efter flere års forberedelse flytter Øre-næse-halskirurgisk og audiologisk afdeling endelig sammen den 8. marts 2020 i den nye flotte Nordfløj.

Nordfløjen er tegnet med øje for at understøtte sammenhængende patientforløb og arbejdsgange med stort fokus på den helende arkitektur og vil med dette kunne tilbyde helt nye rammer og muligheder for klinikkens højt specialiserede behandling og sygepleje.

Vi søger derfor en assisterende afdelingssygeplejerske, der sammen med vores afdelingssygeplejerske skal stå i spidsen for det nye ambulatorie og 35 dedikerede og erfarne sygeplejersker med både brede og høje kompetencer indenfor de benigne, maligne og højt specialiserede områder af sygeplejen.

Vi er Nordeuropas største Øre-Næse-halskirurgiske afdeling med 8 daglige operationsstuer, et stort sengeafsnit, udkørende rehabiliteringsteam -og et stort ambulatorie med 20 daglige funktioner fordelt på 2 etager i Nordfløjen.

Ambulatoriet er på den ene etage beliggende i forlængelse af sengeafsnittet og på den anden etage i forlængelse af klinikkens nye Høre-balancecenter, som åbner i Nordfløj 2 i sommeren 2020.

Vi har flere daglige selvstændige sygeplejeambulatorier, hvor vi yder højt specialiseret øre-næse-halskirurgisk sygepleje samt opfølgende og sundhedsfremmende samtaler og individualiseret operationsforberedelse af patienterne -forud for alle klinikkens komplekse og højt specialiserede indgreb.

Lyder ovenstående som dig, kan vi tilbyde:

  • Et meget spændende kirurgisk speciale med stort fokus på sygeplejen i de mange komplekse og højt specialiserede patientforløb i klinikken.
  • Fokus på patienternes individuelle behov og en høj sygeplejefaglighed i kerneydelsen i patientforløbene i klinikken
  • En meget tydelig og velimplementeret sygeplejefaglig forskningsstrategi, med vedvarende fokus på udvikling og forskning af den højt specialiserede sygepleje samt høj prioritering af uddannelse og individuelle karriereplaner.
  • Et godt kollegialt og udviklende arbejdsmiljø, hvor vi hjælper og lærer af hinanden samt et tæt og godt tværfagligt samarbejde.
Fagligt og personligt kommer du med:

  • Solide sygeplejefaglige kompetencer og baggrund -såvel kirurgisk som medicinsk.
  • Øre-næse- halskirurgisk erfaring er en fordel, men ikke et must -blot du brænder for at sikre og understøtte kerneopgaven i en højt specialiseret afdeling, og har forståelse for kompleksiteten i sygeplejen, så lærer du resten i et veltilrettelagt og individuelt kompetenceforløb i klinikken.
  • Rigtig gode samarbejdskompetencer ligesom du trives i en forandringspræget hverdag med en lang række forskellige tværprofessionelle samarbejdspartnere.
  • Vi forventer en stor interesse og evner til at igangsætte forandring og implementere nye tiltag og arbejdsgange i sygeplejegruppen, ligesom du har et godt øje for opfølgning, evaluering og kvalitetssikring.
  • Erfaring med tilrettelæggelse og afvikling af undervisning og oplæring samt flair for vejledning og situationsbestemt læring
  • Godt overblik, en høj arbejdsmoral og en løsningsorienteret tilgang til opgaverne i klinikkens daglige drift.
Har du lyst til at vide mere om stillingen eller komme og se vores ambulatorie og afdeling, er du meget velkommen til at kontakte: afdelingssygeplejerske Lone Toft på 35 45 89 20 eller ledende oversygeplejerske Tine Bloch Jensen på 35 45 12 44.

Ansøgningsfrist 18. februar 2020 kl.12:00

Samtaler afholdes i uge 8

Løn efter gældende overenskomst og kvalifikationer samt aftale om Ny løn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.