Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende Butikschef - København - Kronen Vanløse shoppingcenter

Job Description

DIN ROLLE

Du spiller en vigtig rolle, for at sikre at vores kunder får en behagelig og afslappende oplevelse ved os. Du vil byde dem på te, svare på spørgsmål om vores produkter , og introducere dem for produkterne ved vandøen, og sørge for at de får en oplevelse med et personligt touch.

ARBEJDSOPGAVER

Som Assisterende Butikchef rådgiver du kunderne i vores produkter og Rituals filosofi. Du hjælper til med visse kvalitets- og administrative processer i butikken, og for at udvikle dit kendskab får du en grundlæggende træning igennem Rituals Academy. Som assisterende Butikchef tager du ansvar for en del opgave når Butikchefen ikke er der, dette er alt fra butiksdrift, lagerhåndtering til lederskab. Du vil også være den der coacher teamet, ved butikchefens fravær. Du rapportere til Butikchefen, som vil være din mentor og som vil stå for din udvikling.

 KVALIFIKATIONER

  • Vi søger dig som har erfaring med butiksarbejde og som generelt er interesseret i skønhed og kosmetik.
  • Har du erfaring indenfor hudpleje og/eller make-up, er dette et stort plus.
  • Det er vigtigt at du kan kommunikere på dansk og engelsk, og at du er god til at formulere dig.
  • Du skal være fleksibel i forhold til arbejdstider, da du vil arbejde weekender og nogle helligdage.
  • Det forventes at du kan arbejde i forskellige systemer, heriblandt Excel.
  • Du er en ærlig person, som kendetegnes ved integritet.

Du stræber efter at være “best in class” i dit job. Du er fleksibel, engageret og drives af, at skabe meningsfulde oplevelser for vores kunder. Udover det er du en teamplayer, som vil være på gulvet i butikken sammen med dit team, og villig til at arbejde i weekender og travle tider som julen.

HVAD TILBYDER VI?

Rituals tilbyder en deltidsstilling i et team med entusiastiske kollegaer i vores butik på Kronen Vanløse shoppingcenter.  Du vil få træning igennem Rituals Academy for at udvikle dit kendskab til firmaet, vores produkter, samt salgsteknikker. Vi tilbyder dig et inspirerende og serviceminded arbejdsmiljø. For at introducere dig til Rituals har vi et velkomstprogram som hedder Get Ritualized, som vil hjælpe dig med at komme i gang, når du starter din karriere ved os.

TIMER PER UGE

25 timer om ugen

 RITUALS

“Vores mål er ikke at sælge skønhed til dig, vores mål er at du har det godt!” Raymond Cloosterman, CEO Rituals.

Rituals vil hjælpe dig med at komme ned i gear, i en stresset hverdag, og hjælpe med at skabe meningsfulde øjeblikke og minde dig om, at disse skal opleves med glæde.

Vores ambition er at blive nummer et, inden for kosmetik. Og for at det kan lade sig gøre behøver vi passioneret, energiske, ambitiøse og drevet ansatte,  som hjælper os med at opnå vores mål. Dette lyder måske som et paradox, men i Rituals komplementerer meningsfuldhed og præstation hinanden som ying og yang.

Mennesker er de ultimative ambassadører for vores brand.

INTERESSERET?

At finde kandidater med de rette kompetencer er meget vigtigt for os. Er du interesseret i dette job, og passer du med den profil vi søger, ser vi frem til din ansøgning! Har du spørgsmål kan du skrive til recruitment.nordics@rituals.com.  

Startdato: 1 August 2020

Vi er klar til at ansætte, nå den rigtige kandidat er der, så skynd dig at send din ansøgning allerede i dag. 


Qualifications

null

Additional Information

null


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.