Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende leder

Sundhedsfaglig assisterende leder til Vaccinationscenter Køge.

Det nære sundhedsvæsen søger en dedikeret assisterende leder, med sundhedsfaglig baggrund.

Vi går ikke på kompromis; borgeren skal føle sig velkommen og opleve faglig kvalitet i mødet med Det Nære Sundhedsvæsen.

Vaccinationscentrer Køge er at af de 6 vaccinationscentre i Region Sjælland, som er beliggende i de større kommuner. Det er interimistisk opbygget i Herfølgehallen, men der emmer at kampånd og vilje. Disse 6 vaccinationscentre er ”modercentrene”, dvs at personalet er ansat,- og møder ind der til vagten, men betjener også vaccinationscentret i Stevns kommune, samt vores 2 mobile borgernære enheder. Personalesammensætningen er bred; både i aldersfordeling og i fagprofessioner. Men alle har et formål, at vaccinere Danmark.

Hvem er du?

 • Du er sundhedsfagligt uddannet; sygeplejerske, paramediciner ect
 • Du er faglig stærk, og sætter en ære i at centret fremstår professionelt og følger vejledningerne
 • Du er god til at vejlede og sætte faglig retning
 • Du tænker høj faglig standard, i alle arbejdsgange og udviklingsopgaver
 • Du kan samarbejde opad, nedad og på tværs omkring kerneopgaven
 • Du er lydhør, men kan også tage beslutninger og holde fast
 • Du har vilje og lyst til at udvikle vaccinationscentret i takt med udrulningen af vaccineplanen, med borgeren i centrum
 • Du tændes af et godt formål, og ”bider” dig fast i opgaven
 • Du er struktureret, systematisk og har sans for kompliceret koordinering
 • Du er konstruktiv og løsningsorienteret selv i kaos
 • Du kan arbejde i interimistiske rammer

Dit arbejdsområde

Du skal være med til sikre en stabil faglig drift både i vaccinecentret, men også i de udekørende funktioner. Den faglige drift betegnes ved hygiejne, håndtering af vaccine, registrering i DDV og mødet med borgeren. Vaccinationscentret Køge har også ansvaret for 2 mobile vaccinationsenheder, som bruges til vaccination på institutioner og i borgerens eget hjem. Derudover betjener centret også et Vaccinationscenter beliggende i Stevns kommune.

Vi kan tilbyde dig

Et spændende job med udfordrende opgaver på et højt fagligt niveau. En stilling, hvor du i høj grad sammen med afsnitslederen og den anden assisterende leder, er med til at præge og udvikle arbejdsområdet, og hvor du selv, inden for den givne ramme, udvikler funktionen.

En arbejdsplads, hvor arbejdet er baseret på et energisk, tværfagligt miljø sammen med dedikerede og dygtige afsnitsledere og kollegaer. Vores arbejdsklima er uformelt og præget af stort fagligt engagement og at der løftes i flok.

Løn og ansættelsesforhold

Der er tale om en tidsbegrænset fuldtidsstilling på 37 timer. Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst. Den er berammet til udløb 30. september 2021, men kan forlænges til vaccination er fuldført i Region Sjælland. Stillingen ønskes besat hurtigst muligt.

Det Nære Sundhedsvæsen i Region Sjælland

Det Nære Sundhedsvæsen er en selvstændig virksomhed i Region Sjælland, der er etableret for at realisere strategien ”Sundhed tæt på dig”. Denne handler om at skabe let og lige adgang til bedre sundhed og behandling for alle borgere, ved bl.a. at flytte sundhedsydelser tættere på den enkelte. Organisationen har ansvaret for en række drifts- og udviklingsaktiviteter i samarbejde med sygehuse, praksissektor, kommuner og borgere med afsæt i Sundhedsaftalen. Desuden har Covid-19 Organisationen aktiviteter på flere matrikler, bl.a i Regionshuset Sorø, i Næstved og i test/vaccinationscentre rundt i regionen.

Det Nære Sundhedsvæsen arbejder målrettet med udvikling af en forbedringskultur. Dataunderstøttelse af indsatser, systematiske metoder til optimering, ugentlige tavlemøder m.v. er nogle af de værktøjer der anvendes til at sikre overblik, koordinering, videndeling og læring.

Vi ser os selv som ambitiøse og modige, og vi har viljen til at blive endnu bedre – hver dag. Derfor går vi målrettet efter fagligt kompetente og udviklingsorienterede medarbejdere, som i et fællesskab bidrager med nytænkning og forbedringer til gavn for vores borgere.

Om Region Sjælland
Vi er regionens største arbejdsplads med mere end 19.000 medarbejdere og et budget på 19 mia. kroner. Vi løser opgaver inden for sundhed, psykiatri og regional udvikling og driver en række sociale institutioner. Klik ind på www.regionsjaelland.dk og læs mere om regionens opgaver, struktur og geografi. Du finder os også på Facebook, Twitter og LinkedIn.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.