Assisterende leder til Administrativ Partner Skrydstrup

Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Administrativ Partner Skrydstrup søger en erfaren og handlekraftig assisterende leder inden for administration. Har du gode leder- og samarbejdsevner på tværs af enheder?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Administrativ Partner Skrydstrup hører til i Flyvevåbnets Administrative Fællesskab, der er en afdeling under Flyvevåbnets nyoprettede wing - Operations Support Wing.

Administrativ Partner Skrydstrup har ansvaret for at levere HR- og administrationsydelser - primært til Fighter Wing Skrydstrup. Sektionen er et nyt organisatorisk element bygget på den tidligere HR sektion, ressourcesektion og øvrige administrative medarbejdere ved FW.

Vi støtter chefer og øvrigt ansatte med ”kunden” i centrum. En støtte der leveres med faglighed og kvalitet i højsædet.

Vi har en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt og godt humør. Vi arbejder for, at det administrative fællesskab er et godt sted at arbejde, hvor trivsel og fleksibilitet går hånd i hånd med opgaveløsningen.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Om stillingen

Som assisterende leder for ADMIN er ledelse naturligt i fokus. Du støtter teamlederen i forhold til medarbejdernes udvikling og trivsel, men selvfølgelig også i den daglige drift i elementet, ligesom du vil være stedfortræder, når teamlederen ikke er til stede. Elementet består i dag af en chefsergent, en oversergent, en assistent og tre flyverspecialister. Derudover vil der som udgangspunkt være en elev under uddannelse i elementet.

Du vil fungere som rådgiver inden for generel administration, ligesom du vil bidrage til udmøntningen af lokale bestemmelser og policys.

Du kommer til at samarbejde med alle personelgrupper og i alle dele af organisationen ved FW. Dette vil ske gennem møder med afdelingschefer og øvrige chefer, men også i den daglige kontakt med FW medarbejdere.

Du vil få et stort ansvar i forbindelse med arbejdstid for og rejseafregning af medarbejdere ved FW, herunder også efterfølgende controlling. Når FW ledelse beder om statusopgørelser inden for det administrative område, vil du ofte fremskaffe de relevante data.

Om dig

Du er oversergent med administrativ erfaring. Alternativt er du en erfaren sergent, der har anciennitet, relevant tjenesteforløb og uddannelsesmæssig baggrund for udnævnelse til oversergent.

For at kunne varetage din opgaveportefølje, vil det kræve gode kompetencer inden for kommunikation, samarbejde og helhedsorientering. Som administrativ medarbejder vil hverdagen sjældent være rutinepræget, så du skal kunne trives med ad hoc opgaver og hastesager. Du skal være proaktiv og opsøgende i dine arbejdsopgaver for Fighter Wing Skrydstrup.

Du er blevet leder, fordi ledelse og mennesker i høj grad interesserer dig. Du formår at tale med alle i organisationen, og du formår at fokusere på den samlede opgaveløsning for en myndighed på tværs af organisatoriske skel.

Kandidater med uddannelse og erfaring inden for administration vil blive foretrukket.

Et solidt kendskab til DeMars, Work Zone og Officepakken vil også være en fordel.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skrydstrup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Søren Pedersen, chef for Administrativ Partner Skrydstrup på telefon 72 84 48 55 eller mobil 20 18 21 41.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail FPS-BA-BS245@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 14. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 43.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FIGHTER WING SKRYDSTRUP
På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte inden for moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Andre job der minder om dette

Rådighedsstillinger - Oversergent af reserven ved Fighter Wing Skrydstrup

Flyvestation Skrydstrup

Vojens
Forsvaret er parat til at udfordre dig. Er du parat til at tage udfordringen op? Er du hjemsendt eller i reserven, og kunne du tænke dig relevant tjeneste og videreuddannelse? Så er en stilling som instruktør ved Fighter Wing reserven (FW RES) i Skr...
Indrykket:2. oktober 2021

Gruppefører til 2. Lette Infanterikompagni (genopslag)

Haderslev Kaserne

Haderslev
Skal du være med til at styrke og præge udviklingen af 2. Lette Infanterikompagni ved XIII Lette Infanteribataljon? Brænder du for at uddanne soldater og for at føre en infanterigruppe? Om os 1. januar 2019 blev XIII Lette Infanteribataljon opstille...
Indrykket:7. oktober 2021

Rådighedsstillinger - Sergent af reserven ved Fighter Wing Skrydstrup

Flyvestation Skrydstrup

Vojens
Forsvaret er parat til at udfordre dig. Er du parat til at tage udfordringen op? Er du hjemsendt eller i reserven, og kunne du tænke dig relevant tjeneste og videreuddannelse? Så er en stilling som forsyningshjælper og instruktør ved Fighter Wing re...
Indrykket:13. oktober 2021

Rådighedsstillinger - Oversergenter til Føringsstøtteregimentets reserve (Genopslag)

Ryes kaserne

Fredericia
Har du lysten og evnen til at uddanne vores officerer, sergenter og specialister i grundlæggende militære færdigheder? Ønsker du at bevare din kontakt til Forsvaret og samtidigt blive udfordret som underviser, så er stillingen som instruktør signal-...
Indrykket:30. september 2021

Operationsbefalingsmand til Staben ved Command Support Battalion

Ryes kaserne

Fredericia
Er du nysgerrig på at arbejde multinationalt og i rammen af NATO indenfor operationer og command support på divisionsniveau? så tilbyder vi hermed muligheden for både at udvikle dig og lade dig deltage i udviklingen af bataljonen som NATO enhed! Om ...
Indrykket:6. oktober 2021

Assisterende leder til Administrativ Partner Skrydstrup

Administrativ Partner Skrydstrup søger en erfaren og handlekraftig assisterende leder inden for administration. Har du gode leder- og samarbejdsevner på tværs af enheder?

Så er du måske vores nye kollega.

Om os

Administrativ Partner Skrydstrup hører til i Flyvevåbnets Administrative Fællesskab, der er en afdeling under Flyvevåbnets nyoprettede wing - Operations Support Wing.

Administrativ Partner Skrydstrup har ansvaret for at levere HR- og administrationsydelser - primært til Fighter Wing Skrydstrup. Sektionen er et nyt organisatorisk element bygget på den tidligere HR sektion, ressourcesektion og øvrige administrative medarbejdere ved FW.

Vi støtter chefer og øvrigt ansatte med ”kunden” i centrum. En støtte der leveres med faglighed og kvalitet i højsædet.

Vi har en uformel omgangstone baseret på gensidig respekt og godt humør. Vi arbejder for, at det administrative fællesskab er et godt sted at arbejde, hvor trivsel og fleksibilitet går hånd i hånd med opgaveløsningen.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Om stillingen

Som assisterende leder for ADMIN er ledelse naturligt i fokus. Du støtter teamlederen i forhold til medarbejdernes udvikling og trivsel, men selvfølgelig også i den daglige drift i elementet, ligesom du vil være stedfortræder, når teamlederen ikke er til stede. Elementet består i dag af en chefsergent, en oversergent, en assistent og tre flyverspecialister. Derudover vil der som udgangspunkt være en elev under uddannelse i elementet.

Du vil fungere som rådgiver inden for generel administration, ligesom du vil bidrage til udmøntningen af lokale bestemmelser og policys.

Du kommer til at samarbejde med alle personelgrupper og i alle dele af organisationen ved FW. Dette vil ske gennem møder med afdelingschefer og øvrige chefer, men også i den daglige kontakt med FW medarbejdere.

Du vil få et stort ansvar i forbindelse med arbejdstid for og rejseafregning af medarbejdere ved FW, herunder også efterfølgende controlling. Når FW ledelse beder om statusopgørelser inden for det administrative område, vil du ofte fremskaffe de relevante data.

Om dig

Du er oversergent med administrativ erfaring. Alternativt er du en erfaren sergent, der har anciennitet, relevant tjenesteforløb og uddannelsesmæssig baggrund for udnævnelse til oversergent.

For at kunne varetage din opgaveportefølje, vil det kræve gode kompetencer inden for kommunikation, samarbejde og helhedsorientering. Som administrativ medarbejder vil hverdagen sjældent være rutinepræget, så du skal kunne trives med ad hoc opgaver og hastesager. Du skal være proaktiv og opsøgende i dine arbejdsopgaver for Fighter Wing Skrydstrup.

Du er blevet leder, fordi ledelse og mennesker i høj grad interesserer dig. Du formår at tale med alle i organisationen, og du formår at fokusere på den samlede opgaveløsning for en myndighed på tværs af organisatoriske skel.

Kandidater med uddannelse og erfaring inden for administration vil blive foretrukket.

Et solidt kendskab til DeMars, Work Zone og Officepakken vil også være en fordel.


Ansættelsesvilkår

Stillingen er en oversergentstilling på overenskomstmæssige vilkår. Stillingen kan besættes med en tjenestemand. Løn m.v. er reguleret ved den til enhver tid gældende LC/CO10-fællesoverenskomst og organisationsaftale mellem Forsvarsministeriets Personalestyrelse, CO10 og Centralforeningen for Stampersonel for stampersonel af linjen og reserven samt elever i Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder.

Stillingen kan besættes af en sergent med et godt udviklingspotentiale og som vurderes klar til udnævnelse eller klar til udnævnelse indenfor en kortere årrække.

I så fald vil der blive taget stilling til udnævnelse i forbindelse med ansættelsen eller der vil blive udarbejdet en udviklingskontrakt der er målrettet gennemgang af den nødvendige kompetenceudvikling og/eller uddannelse, med henblik på udnævnelse til oversergent efterfølgende. Aflønning sker i henhold til stillingens lønniveau.

Ved ansøgning om en ny stilling i Forsvarsministeriets område, skal forhandling om personlige tillæg indgå i ansættelsesproceduren i henhold til gældende overenskomst.

Dit faste tjenestested vil være i Skrydstrup.

Som ansat i Forsvarsministeriets område er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte major Søren Pedersen, chef for Administrativ Partner Skrydstrup på telefon 72 84 48 55 eller mobil 20 18 21 41.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent seniorsergent Troels Enig ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 72 81 91 64 eller mail FPS-BA-BS245@MIL.DK.

Såfremt du er omfattet af en lokal tjenesteplan eller er udpeget til deltagelse i internationale operationer, skal du gøre opmærksom på dette i din ansøgning.

Ansøgningsfristen er 14. oktober 2021. Samtaler forventes afholdt i uge 43.

Ansøgningen sendes elektronisk via linket i annoncen.

FOKUS og referencer kan medsendes, men er ikke et krav.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FIGHTER WING SKRYDSTRUP
På Danmarks base for de nuværende kampfly, F-16, er Fighter Wing Skrydstrup aktør på mange forskellige opgaver. Vi står foran implementeringen af verdens mest avancerede kampfly, F-35, og dette generationsskifte inden for moderne og innovativ teknologi understreger betydningen af dygtige, engagerede og professionelle kollegaer ved den kommende F-35 Wing.

Vi har en stolt tradition med 40 års erfaring med F-16. Gennem kontinuerlig træning samt tilførsel af dedikerede medarbejdere, sørger vi for at fastholde den førende position blandt vores samarbejdspartnere.

Ved Fighter Wing Skrydstrup sætter professionalismen sit præg på hele organisationen, også med fokus på de individuelle succeser. Vi vægter en ordentlig omgangstone højt og kan byde på en kultur, der åbner op for dette tætte sammenhold. Alt dette er med til at skabe en helt særlig arbejdsplads, hvor ikke alle dage er ens.

Hos os er engagement og kompetencer det vigtigste - ikke efternavn, køn eller alder.

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der minder om dette

Rådighedsstillinger - Oversergent af reserven ved Fighter Wing Skrydstrup

Flyvestation Skrydstrup

Vojens
Forsvaret er parat til at udfordre dig. Er du parat til at tage udfordringen op? Er du hjemsendt eller i reserven, og kunne du tænke dig relevant tjeneste og videreuddannelse? Så er en stilling som instruktør ved Fighter Wing reserven (FW RES) i Skr...
Indrykket:2. oktober 2021

Gruppefører til 2. Lette Infanterikompagni (genopslag)

Haderslev Kaserne

Haderslev
Skal du være med til at styrke og præge udviklingen af 2. Lette Infanterikompagni ved XIII Lette Infanteribataljon? Brænder du for at uddanne soldater og for at føre en infanterigruppe? Om os 1. januar 2019 blev XIII Lette Infanteribataljon opstille...
Indrykket:7. oktober 2021

Rådighedsstillinger - Sergent af reserven ved Fighter Wing Skrydstrup

Flyvestation Skrydstrup

Vojens
Forsvaret er parat til at udfordre dig. Er du parat til at tage udfordringen op? Er du hjemsendt eller i reserven, og kunne du tænke dig relevant tjeneste og videreuddannelse? Så er en stilling som forsyningshjælper og instruktør ved Fighter Wing re...
Indrykket:13. oktober 2021

Rådighedsstillinger - Oversergenter til Føringsstøtteregimentets reserve (Genopslag)

Ryes kaserne

Fredericia
Har du lysten og evnen til at uddanne vores officerer, sergenter og specialister i grundlæggende militære færdigheder? Ønsker du at bevare din kontakt til Forsvaret og samtidigt blive udfordret som underviser, så er stillingen som instruktør signal-...
Indrykket:30. september 2021

Operationsbefalingsmand til Staben ved Command Support Battalion

Ryes kaserne

Fredericia
Er du nysgerrig på at arbejde multinationalt og i rammen af NATO indenfor operationer og command support på divisionsniveau? så tilbyder vi hermed muligheden for både at udvikle dig og lade dig deltage i udviklingen af bataljonen som NATO enhed! Om ...
Indrykket:6. oktober 2021