Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende projektleder til Ringsted-Femern Banen

Interesserer du dig for projektstyring? Og vil du være en del af vores projektorganisation med store konstruktioner og anlægsprojekter?

Ringsted-Femern Banen, som bidrager til fremtidens grønnere jernbane, har brug for to assisterende projektledere til at bistå to af vores erfarne projektchefer. Vi tilbyder en spændende og afvekslende hverdag, hvor du fra dag ét får selvstændigt ansvar for dine egne delopgaver med sigte på, at du bevæger dig mod rollen som projektleder.

Ringsted-Femern Banen er en del af Anlægsdivisionen, Banedanmarks bygherreorganisation og en af landets største bygherrer. Dine nærmeste kolleger omfatter projektledere, byggeledere, projekteringsledere og projektsupportere, og som team tager vi alle personligt ansvar for leverancerne og hjælper hinanden til at skabe gode resultater.

Du bliver desuden en del af projektledergruppen, der koordinerer projekterne på tværs af Ringsted-Femern Banen, og hvor vi prioriterer den faglige sparring omkring projektledelse – en disciplin vi i øvrigt tilbyder gode udviklings- og uddannelsesmuligheder inden for.

Ringsted-Femern Banen har arbejdssteder i København og Vordingborg, og du bliver ansat på vores nye hovedkontor på Kalvebod Brygge i København – tæt på den offentlig transport ved Dybbølsbro Station.

Er du nysgerrig på projektet omkring Ringsted-Femern Banen, så kan du læse mere på bane.dk.

Medansvar for alle projektets faser i et trygt læringsmiljø

Som assisterende projektleder arbejder du tæt sammen med en erfaren projektchef. Det vil enten være vores projektchef for Masnedsundbroen, Sporentreprisen på Sjælland og Falster samt Kong Frederik IX’s bro eller Anlægsentreprisen på Lolland. Projekterne er i forskellige faser, så du får mulighed for at arbejde med projektledelse i hele projektets cyklus. Projekterne Kong Frederik IX’s bro og Anlægsentreprisen på Lolland er i projekteringsfasen, og det forventes, at hovedparten af dine opgaver er i et af disse to projekter.

Du får ansvar for dine egne delopgaver i projektet. Opgaverne afhænger af dine kompetencer, men kunne være opfølgning på projektets fremdrift, afklaring på forespørgsler fra rådgivere eller entreprenører, iværksættelse af nødvendige handlinger til opnåelse af mål og løbende rapportering. Det kunne også være opfølgning på budgetter, projektrisici mv.

Du støtter projektlederen i den daglige kommunikation, og sammen med projektlederen håndterer du samspillet med rådgivende ingeniører, entreprenører samt øvrige samarbejdspartnere.

Vi forventer, at du efter en periode som assisterende projektleder er klædt på til at varetage dine egne projekter i rollen som projektleder.

Imødekommende og med flair for projektledelse

Du har en relevant teknisk uddannelse, for eksempel ingeniør eller bygningskonstruktør. Du kan enten være nyuddannet eller have et par års erfaring som assisterende projektleder. Du har forståelse for både de styringsmæssige og tekniske forhold i projekterne, og det er en fordel, hvis du har erfaring med infrastrukturprojekter eller broprojekter. Vi arbejder efter projektmodellen Prince2, så kendskab til denne er en fordel men ikke et krav.

Som person er du god til at skabe overblik og enkelthed i såvel tekniske som procesmæssige vanskelige sager. Du forstår at prioritere de opgaver, som er vigtigst for fremdriften, og du kender til at arbejde i et dynamisk miljø, hvor mange efterspørger hurtige resultater.

Du er vant til at arbejde med eksterne interessenter. Derudover er du vedholdende, og du er god til at kommunikere skriftligt såvel som mundtligt. Alt dette er med til at sikre, at du leverer de efterspurgte resultater inden for de givne rammer.

Løn

Er du akademiker, ansættes du i forhold til AC-overenskomsten, og lønnen fastsættes på baggrund af dine erfaringer og kvalifikationer.

Er du uddannet bygningskonstruktør, vil din ansættelse være omfattet af Fællesoverenskomsten mellem Finansministeriet og Offentligt Ansattes Organisationer – Det statslige område, og enten Organisationsaftalen for Tekniske designere, byggeteknikere, produktionsteknologer, bygningskonstruktører, procesteknologer, konserveringsteknikere/B.Sc., inventarkonduktører og tekniske designerelever m.fl. eller Organisationsaftalen for Bygningskonstruktører, kort- og landmålingsteknikere, landmålingsteknikere, kartografer og kortteknikere samt aftale om nyt lønsystem for tjenestemandsansatte kortteknikere og kartografer m.fl. i staten.

Ansøgning og kontakt

Vil du vide mere, så kontakt anlægschef Pernille Palstrøm.

Send din ansøgning og CV hurtigst muligt, da vi løbende vurderer ansøgningerne og indkalder til samtaler. Afhængig af udviklingen omkring Covid-19, kan det være nødvendigt at afholde samtaler via Skype. Vi holder 1. samtaler løbende og senest i uge 48. 2. samtaler afholdes mandag i uge 49.

For at søge stillingen klikker du på linket ”Søg stilling” nedenfor og følger instruktionerne.
Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.