Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Assisterende restaurantchef

Aamanns søger en assisterende restaurantchef til vores restaurant Aamanns 1921 i Indre By.

Om restauranten

På Aamanns 1921, der åbnede i august 2017, er smagen i højsædet og servicen professionel og imødekommende.

Vi laver smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

Til vores menuer tilbyder vi et større udvalg af forskellige håndbryggede øl, et større udvalg af forskelligartede vine samt et stort snapsekort bestående af vores sæsonbetonede hjemmetræk og forskellige klassiske akvavitter.

 

Om stillingen

Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 

Som assisterende restaurantchef skal du:

  • i tæt samarbejde med restaurantchefen sikre en konstant vedligeholdelse og udvikling af drikkevarekort. 
  • være med til at sikre et godt arbejdsmiljø og samarbejde med både køkken og gulv.
  • sammen med restaurantchefen uddanne og dygtiggøre personalet både i forhold til drikkevarer og service.
  • med varme og omsorg tilsikre en god og personlig service på gulvet, så vi altid har glade gæster.
  • deltage i møder med køkken samt sparre med restaurantchefen vedr. daglig drift af restauranten.

Vi tilbyder:

  • en arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • en anerkendt arbejdsplads på den danske frokostscene.
  • masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Et fleksibelt skema med fri hver 3. weekend. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • Opstart 1/7 - 18.
  • løn efter kvalifikationer.

 

Om dig

Du er et behageligt, ærligt og ansvarsfuldt menneske, du har en naturlig gennemslagskraft, og du formår at få det bedste frem i de mange forskellige personligheder, vi har ansat.

Du har et højt fagligt niveau, men uddannelse er ikke en nødvendighed.

Rent fagligt elsker du den danske frokost og smørrebrød lavet med gode råvarer og ordentligt håndværk, og du har et sundt kendskab til og interesse for vin, spiritus og cocktails. Men først og fremmest elsker du god service og har en passion og motivation, der brænder igennem over for vores gæster og personale. Du motiveres og trives i et travlt, ungt og internationalt miljø og arbejder målrettet og kompromisløst med dine opgaver. 

Du besidder gode kommunikative evner på både dansk og engelsk, og det forekommer dig let at have mange bolde i luften samt et roligt overblik.

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, vil vi opfordre dig til at søge stillingen som  assisterende restaurantchef på Aamanns 1921. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relanceret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 


Mere af samme slags?

Angiv din e-mail og få lignende job direkte i indbakken




Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privativspolitik

329815331Phoenix-bb871dd112018-05-18T00:00:00Assisterende restaurantchef

Aamanns søger en assisterende restaurantchef til vores restaurant Aamanns 1921 i Indre By.

Om restauranten

På Aamanns 1921, der åbnede i august 2017, er smagen i højsædet og servicen professionel og imødekommende.

Vi laver smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer.

Til vores menuer tilbyder vi et større udvalg af forskellige håndbryggede øl, et større udvalg af forskelligartede vine samt et stort snapsekort bestående af vores sæsonbetonede hjemmetræk og forskellige klassiske akvavitter.

 

Om stillingen

Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. 

Som assisterende restaurantchef skal du:

  • i tæt samarbejde med restaurantchefen sikre en konstant vedligeholdelse og udvikling af drikkevarekort. 
  • være med til at sikre et godt arbejdsmiljø og samarbejde med både køkken og gulv.
  • sammen med restaurantchefen uddanne og dygtiggøre personalet både i forhold til drikkevarer og service.
  • med varme og omsorg tilsikre en god og personlig service på gulvet, så vi altid har glade gæster.
  • deltage i møder med køkken samt sparre med restaurantchefen vedr. daglig drift af restauranten.

Vi tilbyder:

  • en arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger.
  • en anerkendt arbejdsplads på den danske frokostscene.
  • masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed.
  • Et fleksibelt skema med fri hver 3. weekend. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage – lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage.
  • Opstart 1/7 - 18.
  • løn efter kvalifikationer.

 

Om dig

Du er et behageligt, ærligt og ansvarsfuldt menneske, du har en naturlig gennemslagskraft, og du formår at få det bedste frem i de mange forskellige personligheder, vi har ansat.

Du har et højt fagligt niveau, men uddannelse er ikke en nødvendighed.

Rent fagligt elsker du den danske frokost og smørrebrød lavet med gode råvarer og ordentligt håndværk, og du har et sundt kendskab til og interesse for vin, spiritus og cocktails. Men først og fremmest elsker du god service og har en passion og motivation, der brænder igennem over for vores gæster og personale. Du motiveres og trives i et travlt, ungt og internationalt miljø og arbejder målrettet og kompromisløst med dine opgaver. 

Du besidder gode kommunikative evner på både dansk og engelsk, og det forekommer dig let at have mange bolde i luften samt et roligt overblik.

Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, vil vi opfordre dig til at søge stillingen som  assisterende restaurantchef på Aamanns 1921. 

 

Mere om Aamanns

Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. 

I dag består Aamanns af:

  • Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relanceret. 
  • Aamanns Deli & Take Away, vores high-end deli.
  • Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen.
  • Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn.
  • Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by. 

 

2018-07-01T00:50:38.587 Aamanns søger en assisterende restaurantchef til vores restaurant Aamanns 1921 i Indre By. Om restauranten På Aamanns 1921, der åbnede i august 2017, er smagen i højsædet og servicen professionel og imødekommende. Vi laver smørrebrød udsprunget af den klassiske tradition, tilført nye idéer og skarpe smagssammensætninger, med fokus på velsmag og gode råvarer. Til vores menuer tilbyder vi et større udvalg af forskellige håndbryggede øl, et større udvalg af forskelligartede vine samt et stort snapsekort bestående af vores sæsonbetonede hjemmetræk og forskellige klassiske akvavitter. Om stillingen Hos Aamanns 1921 bliver du en del af et dedikeret team. Engagementet er højt og med fokus på kvalitetsråvarer og ærligt kokkehåndværk. Som assisterende restaurantchef skal du: i tæt samarbejde med restaurantchefen sikre en konstant vedligeholdelse og udvikling af drikkevarekort. være med til at sikre et godt arbejdsmiljø og samarbejde med både køkken og gulv. sammen med restaurantchefen uddanne og dygtiggøre personalet både i forhold til drikkevarer og service. med varme og omsorg tilsikre en god og personlig service på gulvet, så vi altid har glade gæster. deltage i møder med køkken samt sparre med restaurantchefen vedr. daglig drift af restauranten. Vi tilbyder: en arbejdsplads i stor udvikling med flad ledelsesstruktur, indflydelse, glade og kvalitetsbevidste gæster, kunder og kolleger. en anerkendt arbejdsplads på den danske frokostscene. masser af spændende udfordringer i en travl virksomhed. Et fleksibelt skema med fri hver 3. weekend. Arbejdstiderne fordeles over alle ugens dage. Vi har aftenåbent tirsdage lørdage, men åbent til frokost alle ugens dage. Opstart 1 7 - 18. løn efter kvalifikationer. Om dig Du er et behageligt, ærligt og ansvarsfuldt menneske, du har en naturlig gennemslagskraft, og du formår at få det bedste frem i de mange forskellige personligheder, vi har ansat. Du har et højt fagligt niveau, men uddannelse er ikke en nødvendighed. Rent fagligt elsker du den danske frokost og smørrebrød lavet med gode råvarer og ordentligt håndværk, og du har et sundt kendskab til og interesse for vin, spiritus og cocktails. Men først og fremmest elsker du god service og har en passion og motivation, der brænder igennem over for vores gæster og personale. Du motiveres og trives i et travlt, ungt og internationalt miljø og arbejder målrettet og kompromisløst med dine opgaver. Du besidder gode kommunikative evner på både dansk og engelsk, og det forekommer dig let at have mange bolde i luften samt et roligt overblik. Hvis du kan se dig selv i det ovenstående, vil vi opfordre dig til at søge stillingen som assisterende restaurantchef på Aamanns 1921. Mere om Aamanns Vi er især kendt for at have taget det danske smørrebrød tilbage til rødderne med udgangspunkt i gammeldags tilberedningsmetoder, men med nye smagssammensætninger, der overrasker, og hvor smagen er i højsædet. Alt er lavet fra bunden og med ordentlige råvarer. Brødet er økologisk surdejsrugbrød, fisken er bæredygtig, kødet er fra dyr, der har levet et anstændigt liv på friland, ligesom frugt og grønt er i sæson og korn samt mejeriprodukter er økologiske. Vores menuer skifter i løbet af året i takt med årstiderne. I dag består Aamanns af: Aamanns Etablissement, vores første restaurant der åbnede i 2009, og som vi netop har relanceret. Aamanns Deli Take Away, vores high-end deli. Aamanns Køkken, hvor vi har kantine, selskabslokale, centralkøkken og frokostordning på Refshaleøen. Aamanns Airport, en franchise smørrebrødsrestaurant i Københavns Lufthavn. Restaurant Aamanns 1921, vores største restaurant beliggende i Indre by.11Jobnetbb871dd1100000000000IDK_OFIR_02DKDanmark228DKK2018-06-30T00:00:0000010EuropaDanmarkSjælland & øerStorkøbenhavnKøbenhavn3261916Aamanns11Øster Farimagsgade 102100København ØDKDanmark0
job@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark
8Fuldtid46Permanent574537JobNet48253101000https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntrySearchedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb871dd1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=FeedEntryDisplayCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb871dd1https://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationInitiatedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb871dd1&page=ShowJob&component=SendApplicationButtonhttps://dispatcher.ofir.dk/statistic/register?context=JobApplicationAppliedCount&feedId=dc2beb84&entryId=bb871dd1&page=EmailApplyForm&component=SendApplicationButtonhttps://static.matchwork.com/company/logo/DK/ORS/SoMe/Service_detail_og_restauration/Hotel_og_restauration/9.jpgSom Tjener hos Aamanns bliver du en del af et godt arbejdsmiljø og bliver dagligt mødt af nye spændende udfordringer.12007991Dansk3Læse/ tale512307Tjener18Hotel og restauration355082480Frederik Amorøe Reinickejob@aamanns.dkDKDanmarkDKDanmark329966263Faglært Tjener - Fine-Dining - Restaurant SjøBasic Til vores Fine-Dining restaurant Sjø på ruten mellem København og Oslo søger vi nu fagligt stolte og engagerede tjenere. Du vil blive en del af et stort team af dygtige og dedikerede tjenere, der dagligt servicerer vores gæster i fem forskellige restauranter ombord. Faglært og passioneret tjener Den perfekte kandidat til jobbet er faglært tjener, og har solid erfaring fra tidligere jobs indenfor Fine Dining. Du er passioneret omkring dit håndværk som tjener og har en bred viden indenfor både mad og vin. Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Du skal kunne lide, at tingene går stærkt og kunne bevare overblikket, så du kan fungere i et hektisk arbejdsmiljø. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service. Du taler flydende dansk, svensk eller norsk og så kan du kommunikere på engelsk. Du er indstillet på en arbejdsrytme med 14 dages arbejde og 14 dages fri, hvilket giver op til 13 friperioder på et år. Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende. Dertil skal du være klar til at arbejde både morgen og aftenvagt, samt arbejde op til 14 timer i døgnet. Løn Lønnen følger overenskomsten imellem DFDS og 3F, og er nettoløn, som ikke beskattes. Pak kufferten og tag sammen med os på SjÖ rejsen Vores største drøm er en Michelin-stjerne, og vi har sat os for at se, hvor tæt på vi kan komme. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at udvikle dig. Bliv en del af familien Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at blive en del af DFDS-familien. Du får en arbejdsplads, der aldrig ligger stille, og hvis du har evnerne, er der mulighed for at få ledelsesansvar med tiden. Vi tilbyder kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, er der gode muligheder for at dyrke motion i vores fitness center eller se en film med dine kolleger. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, samt frirejser sammen med familie og venner. Har du lyst til at være vores nye kollega, kan du sende CV og ansøgning ved at trykke Send ansøgning senest d. 1 4-19 og gerne før da vi løbende læser ansøgninger igennem. Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Business Leader HR Trine Jette på 45 9137 4054 Vi ser frem til at høre fra dig. Ansøgningsfrist: 01-04-2019 Tiltrædelse: ASAP Arbejdssted: Ombord på skibet Yderligere oplysninger fås hos: Business Leader HR Telefon: 45 91 37 40 53 Se mere på vores ansøgersite: https: dfds.brandero.com

Til vores Fine-Dining restaurant Sjø på ruten mellem København og Oslo søger vi nu fagligt stolte og engagerede tjenere. Du vil blive en del af et stort team af dygtige og dedikerede tjenere, der dagligt servicerer vores gæster i fem forskellige restauranter ombord.

Faglært og passioneret tjener
Den perfekte kandidat til jobbet er faglært tjener, og har solid erfaring fra tidligere jobs indenfor Fine Dining. Du er passioneret omkring dit håndværk som tjener og har en bred viden indenfor både mad og vin.

Du er servicemindet og forstår hele tiden at have fokus på dine gæster, således at de oplever exceptionel service og professionalisme. Du skal kunne lide, at tingene går stærkt og kunne bevare overblikket, så du kan fungere i et hektisk arbejdsmiljø. Vi har dagligt rigtig mange gæster og det er vigtigt for os, at alle får den bedste service.

Du taler flydende dansk, svensk eller norsk – og så kan du kommunikere på engelsk.

Du er indstillet på en arbejdsrytme med 14 dages arbejde og 14 dages fri, hvilket giver op til 13 friperioder på et år.

Du har et almindeligt godt helbred, så du uden problemer kan få udstedt sundhedsbevis for søfarende. Dertil skal du være klar til at arbejde både morgen og aftenvagt, samt arbejde op til 14 timer i døgnet.

Løn
Lønnen følger overenskomsten imellem DFDS og 3F, og er nettoløn, som ikke beskattes.

Pak kufferten og tag sammen med os på SjÖ rejsen
Vores største drøm er en Michelin-stjerne, og vi har sat os for at se, hvor tæt på vi kan komme. Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at udvikle dig.

Bliv en del af familien
Vi tilbyder et spændende og udfordrende job, hvor du har mulighed for at blive en del af DFDS-familien. Du får en arbejdsplads, der aldrig ligger stille, og hvis du har evnerne, er der mulighed for at få ledelsesansvar med tiden. Vi tilbyder kost og logi, når du er ombord. Når du ikke har vagt, er der gode muligheder for at dyrke motion i vores fitness center eller se en film med dine kolleger. Vi kan tilbyde gode arbejdsforhold, samt frirejser sammen med familie og venner.

Har du lyst til at være vores nye kollega, kan du sende CV og ansøgning ved at trykke ”Send ansøgning” senest d. 1/4-19 og gerne før da vi løbende læser ansøgninger igennem.

Eventuelle spørgsmål til stillingen kan rettes til Business Leader HR Trine/Jette på +45 9137 4054

Vi ser frem til at høre fra dig.

Ansøgningsfrist:
01-04-2019

Tiltrædelse:
ASAP

Arbejdssted:
Ombord på skibet

Yderligere oplysninger fås hos:
Business Leader HR
Telefon: +45 91 37 40 53

Se mere på vores ansøgersite: https://dfds.brandero.com

ORS/Small/543fc134_logo.pngDFDS A/SKøbenhavn Ø2019-02-26T12:01:11.4172019-04-01T00:00:00
329979953Tjener i KøbenhavnBasic Er du vores nye tjener? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere ildsjæle til vores tjenerteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso. Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre? Hvem er du? Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travltHar en naturlig interesse i at lære samt at komme med inputs i det daglige teamEr glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker gæster såvel som kollegaerEn udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitudeEr både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdningVi tilbyder: En ung og dynamisk organisation i konstant udviklingUnikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementerGode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikationMedbestemmelse og ansvarGod løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoderLyder det som noget for dig, så send en ansøgning info om dig selv via knappen Send ansøgning med vedhæftet CV og billede. Se mere på vores ansøgersite: https: diningsix.brandero.com

Er du vores nye tjener? 

Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere som restaurantkoncepter, og derfor leder vi lige nu efter endnu flere ildsjæle til vores tjenerteams hos vores to KöD-restauranter og hos Basso.

Vil du fungere i et miljø, hvor der er fuld smæk på, og hvor ingen dage ligner hinanden, men hvor personlig udvikling, godt arbejdsmiljø og højt humør er tre af de vigtigste parametre?

Hvem er du?

  • Har et højt arbejdstempo og kan lide at have travlt
  • Har en naturlig interesse i at lære samt at komme med inputs i det daglige team
  • Er glad, udadvendt, nærværende og smilende i din tilgang til andre mennesker – gæster såvel som kollegaer
  • En udpræget holdspiller med et positivt sind og konstruktiv attitude
  • Er både struktureret, stabil og fleksibel i din arbejdsholdning

Vi tilbyder:

  • En ung og dynamisk organisation i konstant udvikling
  • Unikt sammenhold blandt medarbejdere internt såvel som på tværs af restauranterne i form af spændende personalearrangementer
  • Gode muligheder for personlig såvel som faglig udvikling, herunder grundig oplæring samt løbende kurser om mad, vin, service og kommunikation
  • Medbestemmelse og ansvar
  • God løn efter kvalifikationer samt fordelagtige personalegoder

Lyder det som noget for dig, så send en ansøgning info om dig selv via knappen "Send ansøgning" med vedhæftet CV og billede.

Se mere på vores ansøgersite: https://diningsix.brandero.com

ORS/Small/fadbf3d8_logo.pngDiningSix A/SKøbenhavn K2019-03-18T17:09:11.4302019-04-21T00:00:00
329953302TJENER AFLØSNINGRobot ENERGISK OG GLAD MODEN TJENER SØGES TIL AFLØSNING I RESTAURANT KLUBBEN OG BEHERSKE DANSK SPRØGE , Aftener og Weekend

ENERGISK OG GLAD MODEN TJENER SØGES TIL AFLØSNING I RESTAURANT KLUBBEN OG

BEHERSKE DANSK SPRØGE , Aftener og Weekend

Restaurant Klubben v/Daniella angelique dalsgårdKøbenhavn V2019-02-02T00:00:002019-03-30T00:00:00
329960148Tjener søges - Waiter wantedRobot Er du vores nye medarbejder? Vi søger fuld og deltidsmedarbejdere til vores restauranter. Arbejdstiden er mellem 10:00-22:00 hver dag også weekenderne. Vi forventer du har erfaring, møder til tiden og ikke mindst er en god kollega. Send os en kort ansøgning med tidligere erfaring, alder, telefonnr., samt hvor mange timer du søger du søger - så kontakter vi dig snarest.

Er du vores nye medarbejder?

Vi søger fuld og deltidsmedarbejdere til vores restauranter.
Arbejdstiden er mellem 10:00-22:00 hver dag også weekenderne.

Vi forventer du har erfaring, møder til tiden og ikke mindst er en god kollega.

Send os en kort ansøgning med tidligere erfaring, alder, telefonnr., samt hvor mange timer du søger du søger - så kontakter vi dig snarest.

Indiana Café Butik 1BKøbenhavn V2019-02-13T00:00:002019-03-31T00:00:00
329963305ServeringsmedarbejderRobot Arbejdsopgaver er følgende: At servicere gæsterne så de føler sig velkomne og godt tilpas og at de får en god betjening. Forberedelse, borddækning og oprydning. Du skal: Har nogen erfaring med servicering og betjening af gæster. Er servicemindet, smilende og udadvendt, og god til at tale med mange forskellige mennesker. Elsker at have travlt og kan arbejde selvstændigt. Er teamplayer og derfor altid klar til at hjælpe dine kolleger. Ansøg hurtigst muligt, vi glæder os til høre fra dig.

Arbejdsopgaver er følgende:

  • At servicere gæsterne så de føler sig velkomne og godt tilpas og at de får en god betjening.
  • Forberedelse, borddækning og oprydning.

Du skal:

  • Har nogen erfaring med servicering og betjening af gæster.
  • Er servicemindet, smilende og udadvendt, og god til at tale med mange forskellige mennesker.
  • Elsker at have travlt og kan arbejde selvstændigt.
  • Er teamplayer og derfor altid klar til at hjælpe dine kolleger.

 

Ansøg hurtigst muligt, vi glæder os til høre fra dig.

Café Vin & BrødRødovre2019-02-20T00:00:002019-04-01T00:00:00
da-DK

Andre job der matcher din søgning

Faglært Tjener - Fine-Dining - Restaurant Sjø

DFDS A/S

København Ø
Til vores Fine-Dining restaurant Sjø på ruten mellem København og Oslo søger vi nu fagligt stolte og engagerede tjenere. Du vil blive en del af et stort team af dygtige og dedikerede tjenere, der dagligt servicerer vores gæster i fem forskellige res...
Indrykket:26. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019

Tjener i København

DiningSix A/S

København K
Er du vores nye tjener? Vi bestræber os hver dag på at give vores gæster en særlig og fuldkommen restaurantoplevelse baseret på høj kvalitet samt personlig og nærværende service. Hos DiningSix sætter vi en lige så stor ære i at udvikle medarbejdere ...
Indrykket:18. marts 2019
Udløbsdato:21. april 2019

TJENER AFLØSNING

Restaurant Klubben v/Daniella angelique dalsgård

København V
ENERGISK OG GLAD MODEN TJENER SØGES TIL AFLØSNING I RESTAURANT KLUBBEN OG BEHERSKE DANSK SPRØGE , Aftener og Weekend
Indrykket:2. februar 2019
Udløbsdato:30. marts 2019

Tjener søges - Waiter wanted

Indiana Café Butik 1B

København V
Er du vores nye medarbejder? Vi søger fuld og deltidsmedarbejdere til vores restauranter. Arbejdstiden er mellem 10:00-22:00 hver dag også weekenderne. Vi forventer du har erfaring, møder til tiden og ikke mindst er en god kollega. Send os en kort a...
Indrykket:13. februar 2019
Udløbsdato:31. marts 2019

Serveringsmedarbejder

Café Vin & Brød

Rødovre
Arbejdsopgaver er følgende: At servicere gæsterne så de føler sig velkomne og godt tilpas og at de får en god betjening. Forberedelse, borddækning og oprydning. Du skal: Har nogen erfaring med servicering og betjening af gæster. Er servicemindet, sm...
Indrykket:20. februar 2019
Udløbsdato:1. april 2019