Gem job

Associeret partner i KM2JOB

Et udviklende samarbejde for dig der er selvstændig konsulent
Har du blik for det organisatoriske og er du også god til rekruttering? Har du lyst og kompetence til at videreudvikle og tage medansvar for vores rekrutteringskoncept? Så skal du måske være med i KM2JOB-familien?

Vores måde at tænke rekruttering på har vist sit værd, og er nu klar til at vækste yderligere. Derfor søger vi associerede partnere, der udover at gå i front med vores ydelser bredt, også kan deltage i videreudviklingen af vores samlede forretning.

Et samarbejde med gensidige gevinster
Som associeret partner leverer du vores ydelser til kunderne. Vi tilbyder et komplet rekrutteringskoncept. Hele rekrutteringsprocessen fra start til slut håndteres i KM2JOB’s webbaserede system. Heri ligger også vort særlige support- koncept, som letter dit og kundens administrative arbejde. Dette sikrer også, at du sammen med kunden har fuld gennemsigtighed i processen og kan fokusere på at ansætte den rigtige kandidat til det ledige job.

Du bliver en del af KM2JOB familien, med månedlige partnermøder og løbende sparring. Udover kundeopgaverne forventes du at deltage i udviklingen af konceptet og vores markedsføring på sociale medier.

Du har ledelseserfaring og forstår forretning og organisation
Vi forestiller os, at du enten allerede er selvstændig konsulent eller ønsker at etablere dig som selvstændig. Du ønsker et samarbejde med andre selvstændige konsulenter, enten som supplement til din eksisterende konsulentforretning eller som springbræt til at komme i gang.

Din karriere har givet dig stor erfaring såvel fagligt som personligt. Du har arbejdet som leder eller i en senior HR-rolle, og har blik for hvordan organisation og mennesker spiller sammen om at skabe forretning. Du er en god netværker og forstår at bruge det aktivt og opbygning og udvikling af kunderelationer falder dig helt naturligt. Du forstår rekrutteringsprocessen fra stat til slut og ikke mindst den organisatoriske og ledelsesmæssige sammenhæng som en rekruttering altid er en del af.

Som person udstråler du troværdighed, samtidig med, at du har den gennemslagskraft, der sikrer at du bliver hørt og når i mål. Du har den nødvendige erfaring, der gør at du kan sparre med beslutningstagere i øjenhøjde. Du har empati og kompetencer til at afdække og forstå kundens behov.

Du skal være indstillet på at etablere egen virksomhed – hvis du ikke allerede har.

Ring og hør mere
Hvis du har spørgsmål, er du velkommen til at ringe til Torben Vang på 4019 4898 (Øst), Lotte Brøndtoft på 2124 0250 (Øst) eller Allan Pagh på 5141 8979 (Vest).

Om KM2JOB
Rekrutteringer med ekstern hjælp er ofte både tidskrævende og dyrt. Samtidig kan det være svært at gennemskue ydelsen. Vi har analyseret rekrutteringsprocessen, beskrevet de enkelte elementer og optimeret processen – det vil sige vi har skåret det overflødige fra, tilføjet fokus på kundebehov og et effektivt rekrutteringssystem. Vi tilbyder vore kunder hele eller dele af rekrutteringsprocessen. Vi kalder det ”Fleksibel Rekruttering”

KM2JOB ønsker at være en virksomhed med mange opgaver og medarbejdere; men med få ansatte. Vi ønsker at gøre en forskel – på en ny måde. Vores indbyrdes tone er præget af respekt for hinanden og med god plads til personlig arbejdsglæde og udfoldelse.

Geografisk ønsker vi at kunne tilbyde vores ydelser over hele landet. Se mere på www.KM2JOB.dk.
 


Gem job
ellerDownload

Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.