Assurandør til GF Forsikring, Aalborg

Virksomheden
GF Forsikring er et medlemsejet selskab med mere end 300.000 medlemmer. Medlemmerne får hvert år del i overskuddet, og siden starten i 1967 er det blevet til tæt på 3 milliarder kroner. GF Forsikring har samtidig nogle af de mest tilfredse medlemmer i branchen. Det har vi vores mere end 600 dygtige og engagerede medarbejdere rundt i landet at takke for.

GF Aalborg er en af de selvstændige forsikringsklubber i GF Forsikring. Klubben er en selvstændig enhed med egen bestyrelse og vedtægter. Læs mere om klubben på www.gfforsikring.dk/gfaalborg

Stillingen
Kan du lukke ordrer uden at gå på kompromis med professionel rådgivning?

 • Vil du selv bestemme, hvor mange penge du tjener?
 • Vil du have en alsidig og selvstændig hverdag samt være en del af et succesfuldt selskab, der har ambitioner om at være Danmarks foretrukne forsikringsselskab?

Skab din egen succes
For at få succes er det vigtigt, at du er en dygtig sælger, der kan drive opsøgende salg og brænder for at sælge via relationer. Du arbejder selvstændigt og målrettet for at opnå dine målsætninger. Du planlægger effektivt og har fokus på professionel rådgivning. Din arbejdsdag er præget af frihed under ansvar, så vi forventer, at du har forståelse for at skabe en lønsom forretning og vigtigheden af at skabe vækst via salg og nærværende rådgivning. Jobbet er sammensat af telefonsalg, onlinesalg og fysiske besøg hos medlemmerne.

Bliv tilknyttet et stærkt team
Du bliver en del af et team, som består af en afdelingschef, 7 rådgivere og 3 assurandørkollegaer, som har et tæt samarbejde - også til vores kolleger i Odense, hvorfor du skal have en positiv tilgang til sparring og samarbejde. Du skal samtidig være interesseret i at gennemgå den nødvendige undervisning og vil få mulighed for at udvikle dig, så du kan styrke dine kompetencer i jobbet. Samtidig bliver du en del af en organisation, hvor vi har respekt for den enkelte og går langt for at opfylde dine behov.

Kandidaten
Har du højt drive, konkurrencegen og solide evner indenfor salg og rådgivning?


For at få succes er det vigtigt, at du kan planlægge din tid effektivt, og yder professionel rådgivning, der tager afsæt i lønsomme kunder. Samtidig skal du have forståelse for forretningen og vigtigheden af at skabe vækst via salg og professionel rådgivning af kunderne.

Faglige kompetencer og kvalifikationer:

 • Du har allerede i dag erfaring som assurandør, eller alternativt er forsikringsrådgiver, der er klar til næste skridt i din karriere.
 • Du er minimum uddannet med niveau 3 fra Forsikringsakademiet indenfor privat. Har du desuden niveau 3 på erhverv vil det være en fordel, men ikke et krav.
 • Du har egen bil, erfaring med kunderådgivning, og du formår at skabe tillid til kunden og udføre en seriøs og professionel behovsafdækning.
 • Vi ser helst, at du er bosat i Aalborg-området.
 • Du motiveres af at skabe toppræstationer i salget, og du sikrer at din kalender er fuld og ved hvad der skal til for at få ordren i hus.
 • Du arbejder struktureret og trives i et konkurrencepræget marked, og du bliver motiveret af, at skabe gode nye kunder til GF Aalborg
 • Endelig har du altid dit gode humør med ude hos kunderne.

Vigtige personlige egenskaber:

 • Selvstændig med et stort drive og energi til at vise resultater
 • En god teamspiller, der også kan spille dine kolleger gode
 • Gode kommunikationsevner
 • Tillidsvækkende og troværdig
 • Lyst til hele tiden at dygtiggøre og udvikle dig
 • Godt humør og humor

Løn- og ansættelsesvilkår:
Du bliver en del af et team, hvor vi har respekt for den enkelte og går langt for at opfylde dine behov.

Vi tilbyder en fast månedsløn og individuel salgsbaseret provision samt attraktiv pensionsordning. Du kan derfor via dine salgsresultater være med til at påvirke din indtægt.

Ansøgning
Vedr. beskyttelse af persondata (GPDR)
Af hensyn til beskyttelse af persondata bedes du sikre, at de dokumenter, du fremsender ifm. din ansøgning, ikke indeholder følsomme persondata som f.eks. dit CPR-nummer eller oplysninger om helbredsforhold, etnisk baggrund, politisk eller religiøs overbevisning, seksuelle forhold mv.

For at beskytte dine persondata modtager vi ikke CV, ansøgning mv. via mail.
Klik på "søg stillingen" nedenfor på linket

Samtaler vil løbende blive afholdt, så du meget gerne søge snarest muligt?


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Assurandører søges til Thisted Forsikring

Thisted Forsikring

Thisted
3 gode grunde til at du skal blive assurandør hos os: Du kan lide at sælge kvalitet og have et stærkt brand bag dig. Med dit store drive og værdisæt vil du gøre en forskel for vores nye og eksisterende kunder og opretholde langvarige kundeforhold me...
Indrykket:28. januar 2021

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Andre job der matcher din søgning

Assurandører søges til Thisted Forsikring

Thisted Forsikring

Thisted
3 gode grunde til at du skal blive assurandør hos os: Du kan lide at sælge kvalitet og have et stærkt brand bag dig. Med dit store drive og værdisæt vil du gøre en forskel for vores nye og eksisterende kunder og opretholde langvarige kundeforhold me...
Indrykket:28. januar 2021