Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Audiologiassistent søges til Audiologisk afsnit, Aalborg UH

 
1 audiologiassistent søges til Audiologisk afsnit, Aalborg UH
Kunne du tænke dig et spændende og afvekslende job med en masse rare kolleger, hvor du får brug for alle dine faglige kompetencer, så er muligheden her!
Audiologisk afsnit, Øre, Næse, Halsområdet, Aalborg Universitetshospital, Region Nordjylland søger en audiologiassistent pr. 01-04- 2018
Du kommer til at beskæftige dig med mange forskellige arbejdsopgaver og alle typer patienter. Der er derfor rig mulighed for at udvikle dig gennem dit fag.
På Audiologisk afsnit foretages udredning og behandling af alle former for hørenedsættelser for både voksne og børn, derudover har vi et svimmelhedsambulatorium, hvor vi kan udrede og behandle alle indreøresygdomme.
På Øre, Næse, Halsambulatoriet udføres undersøgelser i forbindelse med kirurgisk behandling af hørelidelser samt undersøgelser af patienter fra hospitalets øvrige afdelinger. Ud over dette har vi Thisted og Hobro Sygehus som er vores lokale klinikker, hvor vi behandler ukomplicerede høretab, på Hjørring Sygehus foretages der høreapparattilpasninger og på CDH (Center for Døve og Hørehæmmede) udfører vi audiometrier.

Det er et krav at du har taget uddannelsen som audiologiassistent.

Hvis du har kendskab til NOAH og AuditBase vil det være en fordel, men det er absolut ikke noget krav da vi sørger for grundig oplæring ved behov.
Alt efter dine interesseområder vil arbejdsopgaverne kunne være:

   • Audiometri, både voksne og børn
   • Tilpasning af høreapparater og efterkontroller/justeringer
   • Neonatal hørescreening
   • Elektrofysiologiske undersøgelser, f.eks. ABR og ASSR
   • Svimmelheds- og balanceundersøgelser med moderne måleudstyr
   • Deltage i oplæring af elever
   • Deltage i forskningsprojekter i samarbejde med læger

Tværfagligt samarbejde med de øvrige faggrupper i afsnittet er en naturlig del af vores hverdag. Foruden audiologiassistenter er vi læger, ørepropteknikere, elektrofagtekniker, lægesekretærer, børnehørepædagog og hørevejledere. Vi er et afsnit hvor man altid kan regne med kollegial støtte og et godt socialt fællesskab.
Stillingen er en fuldtidsstilling. Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst med mulighed for tillæg efter kvalifikationer.
Hvis du har spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte os for yderligere information.
Ring til:
Afsnitsleder Jeanette Fischer Anthonsen, tlf.: 97 66 27 86 eller
Audiologiassistent og TR Annika Christensen tlf.: 97 66 27 70
 
Send din ansøgning via Emply.
 
Ansøgningsfrist: 16-02-2018 kl. 12:00
Ansættelses samtaler afholdes i uge 9 -2018
 


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her