Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Ansøgningsfristen for jobannoncen er overskredet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Audiologiassistentelev til audiologisk afsnit, Slagelse Sygehus

Er du frisk, fleksibel og ønsker en god uddannelse, er det måske lige dig, vi har brug for.

En stilling som audiologiassistentelev 37 timer pr. uge er ledig d. 01.09.18 på Slagelse Sygehus. Uddannelsen er 2-årig, og man skal have gennemført eller være i gang med grundforløbet som hospitalsteknisk assistent på Syddansk Erhvervsskole i Odense.

Audiologisk afsnit er en del af Øre-, Næse- Hals og Kæbekirurgisk Afdeling og har aktiviteter på henholdsvis Slagelse, Køge og Nykøbing Falster sygehus.

Lidt om os

Vi har nogle velfungerende afsnit med psykisk arbejdsmiljø i højsædet, hvor åbenhed, dialog og stor imødekommenhed er vigtigt for os. Vi sætter ligeledes vores tværfaglige samarbejde meget højt.

Der er ansat audiologiassistenter, læger, lægesekretærer og øreproptekniker, og der er en fælles fagansvarlig koordinator, og funktionschef for den samlede audiologi i regionen.

Vi har løbende en 1.-års elev og en 2.-års elev både på Slagelse og Køge sygehus.

Vi forventer du er glad og udadvendt, har et positivt livssyn, er engageret og vil yde dit bedste.

Vores arbejdsområder er

  • Audiologiske undersøgelser på børn og voksne
  • Elektrofysiologiske undersøgelser
  • Emissionsmålinger
  • Tilpasning og justering af høreapparater på børn og voksne

Vi tilbyder

  • En velfungerende audiologisk klinik
  • En uddannelse i høj kvalitet
  • Imødekommenhed og dialog
  • Fokus på psykisk arbejdsmiljø

Ansættelsessamtaler i slutningen af april/starten af maj

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital vil være pioner i det danske sundhedsvæsen og definere en ny, bedre og anderledes måde at drive et sundhedsvæsen på. Med overskriften ”Patienten er alt” implementerer hospitalet en ambitiøs strategi, som vil sætte en ny retning for fremtiden. Missionen er patienten, og visionen er suveræn kvalitet.

Sjællands Universitetshospital er etableret som en organisatorisk enhed. Vi er således allerede nu i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne. Når bygningerne i Køge står færdige i 2023, vil regionens specialiserede behandlings-, forsknings- og undervisningsaktiviteter være samlet her. Læs mere om Sjællands Universitetshospital på her.


Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her