Autolakere til virksomhed i Svendborg!

Sprøjtemaler til job med gode udviklingsmuligheder!

For kunde i Svendborg søger vi en sprøjtemaler til en fast stilling, med gode udviklingsmuligheder!

Arbejdsgiver

Virksomheden udfører sprøjtelakering og sprøjtemaling af industriprodukter. Her under både mindre komponenter så som rør op til større vindmølledele. De er markedsførende inden for branchen, og søger derfor nye ansatte til at udfylde deres mandskab.

Arbejde

Du skal her sprøjtemale og lakere de komponenter som kunden bestiller, og din arbejdsgang bliver derfor varieret. Komponenterne skal også flyttes fra en afdeling til anden, og derfor vil truckkørekort være en fordel men ikke et krav.

Der er store udviklingsmuligheder med rige læringsmuligheder i virksomhedens forskellige afdelinger. Denne stilling stiller derfor krav til at du ønsker et længere samarbejde.

Kompetencer

Du har kompetencer inden for sprøjtemaling. Du har epoxy bevis. Der ud over er det vigtigste at du er kvalitetsbevidst, åben for at lære nye processer og har et smil på læben.

Har du spørgsmål til stillingen eller vil du blot hører mere om den er du velkommen til Peter Tønnesen på 28892534.

Kan du se dig i overstående stilling så skynd dig at send en ansøgning og CV til: pt@jobinwest.dk


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her