Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

AUTOMATIKTEKNIKER LÆRLING

Er du i gang med, eller har du afsluttet grundforløb 2 på automatikteknikeruddannelsen?

Drømmer du om job i en international virksomhed, der udvikler, bygger og leverer højteknologisk procesudstyr til fødevareindustrien?

Så er det måske dig, der skal være vores nye automatikteknikerlærling.

Hvad kommer du til at lave?

Du kommer til at arbejde bredt indenfor vores forskellige udstyr, og vil derfor få stor variation i dit daglige arbejde, så du kommer til at anvende en bred vifte af fagene på din uddannelse. El og automation er en naturlig del af alle vores produkter, så du vil du komme til at indgå i forskellige teams, hvor du skal medvirke til at projektet afleveres efter prioriteringen: sikkerhed, kvalitet og aftalt tid.

Opgaverne vil dække processen fra opbygning til fejlfinding til endelig test af udstyr inden afsendelse til kunden.

Konkret vil du bl.a. komme til at arbejde med:

  • El-installation på maskiner.
  • Installering foregår udfra el-diagrammer tegnet i e-plan
  • Indlæsning af program i PLC, VLT mm.
  • Fejlfinding
  • Pneumatik montage

Vores maskiner indeholder det nyeste teknologiske udstyr indenfor automation- detektion- og vision løsninger, og du vil som medarbejder få digitale værktøjer stillet til rådighed.

Hvad forventer vi af dig?

Du skal have afsluttet grundforløb 2 som automatiktekniker senest ved udgangen af juni 2021. Derudover forventer vi, at;

  • Du er nysgerrig og ambitiøs omkring din uddannelse
  • Du har en god analytisk og logisk sans, og arbejder struktureret med dine opgaver
  • Du tager ansvar og stiller krav til såvel dig selv, som til andre
  • Du har lyst til at arbejde i et internationalt miljø, og du behersker engelsk på et fornuftigt niveau

Hvad kan du forvente dig af os?

Som lærling får du tilknyttet en erfaren kollega, som vil være din uddannelsesansvarlige igennem hele læretiden, og som vil sikre, at du kommer igennem alle nødvendige discipliner. Det gør vi bl.a. ved hjælp af en fastlagt uddannelsesplan, der er tilrettelagt så den i størst muligt omfang harmonerer med skoleopholdene – dels forbereder dig på det kommende, og dels sikrer at du efterfølgende arbejder med det du har lært. Til gengæld bruger du ikke mere tid end de andre kollegaer på at feje og rydde op.

Vi er en international virksomhed og leverer udstyr til kunder i hele verden, så hvis du i fremtiden ønsker nye karriereveje vil der være gode muligheder for det.

Du bliver en del af en uhøjtidelig virksomhedskultur med en høj grad af medarbejdertilfredshed, og hvor vores organisationsstruktur giver mulighed for at træffe hurtige beslutninger. Vores hverdag kan til tider være hektisk med mange bolde i luften og skarpe deadlines, men vi er åbne og team-orienterede og hjælper gerne hinanden når det brænder på. Vi prioriterer fællesskabet med hinanden, og har derfor også flere årlige sociale arrangementer (når Corona altså igen tillader det).

Spørgsmål og ansøgning
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Production Manager Helle Bæk Lund på telefon 2928 3516.

Send din ansøgning med CV og relevante bilag via knappen herunder, senest den 11. april 2021.

Tiltrædelse primo august 2021.

Bliv en del af en SANOVO TECHNOLOGY GROUP
SANOVO TECHNOLOGY GROUP har mange års erfaring i at udvikle avancerede maskiner til fødevareindustrien, og vi er en moderne virksomhed der anvender den nyeste teknologi. Vi beskæftiger godt 400 medarbejdere over hele verden og har produktionsfaciliteter i Danmark, Holland og Italien. Forventningerne til fremtiden er store; vi har et stærkt brand der efterspørges i et voksende globalt marked, og vi er kendt for vores høje kvalitet og sikre levering.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.