Automatiktekniker Lærling: Er du klar til at kickstarte din karriere?

Brænder du for elektronik, teknik og mekanik? Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende arbejdsdag med mange forskellige spændende udfordringer?
Så er en elevplads hos Kattegat Teknik måske det perfekte match for dig.

Du kommer til at opleve en stor faglig og personlig udvikling Din læretid vil blive et godt springbræt for din videre karriere. Med mulighed for job efter hos Kattegat Teknik efter du er er faglært.


Hvem er du?

Du går på/har gennemført grundforløb 2 med speciale som automatiktekniker i elektrobranchen fra en teknisk skole: SYDDANSK ERHVERVSSKOLE eller CELF; enten almindeligt forløb eller EUX.
I stedet for at vente på, at nogen sætter dig i arbejde, kaster du dig selv over de ting, der skal ordnes. For du tager initiativet samtidig med, at du er en teamplayer, som forstår, at rutineopgaver også er en del af en normal arbejdsdag. Du er moden, ansvarsfuld foruden, at kunne navigere og bevarer overblikket i hektiske situationer. Mulighed for voksenlærlinge via EUV. Få flere informationer hos Erhvervsskolerne.

Hvad laver en automatikteknikerlærling?

En automatiktekniker er automatik- og procesområdets ‘multikunstner’. Du kommer til at arbejde med reparation af el-motorer, gear og pumper m.m. Fejlfinding og reparation af maskinanlæg foruden omvikling.

Hvem er vi?

Kattegat Teknik ApS beskæftiger sig med opbygning, vedligehold, reparationer og salg af hydraulik– og maskinanlæg, primært indenfor mobilteknik, marine og industri. Derudover servicering og reparationer af lastbiler, landbrugsmaskiner og entreprenørmateriel. 

Se mere: kattegatteknik.dk/bliv-elev

 


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:15. december 2017
Udløbsdato:8. februar 2018

Automatiktekniker Lærling: Er du klar til at kickstarte din karriere?

KATTEGAT TEKNIK ApS

Norddjurs - inkl. Anholt
Brænder du for elektronik, teknik og mekanik? Kunne du tænke dig en spændende og afvekslende arbejdsdag med mange forskellige spændende udfordringer? Så er en elevplads hos Kattegat Teknik måske det perfekte match for dig. Du kommer til at opleve en...