Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automatiktekniker søges til attraktiv virksomhed i Aarhus

På vegne af kunde i Aarhus søger vi en dygtig automatiktekniker, elektriker eller mekanisk person med elteknisk forståelse til et længerevarende projekt på ca. 3-4 mdr. med mulighed for forlængelse.

Vores kunde udvikler og producerer avanceret anlæg til fødevareindustrien. De har fået nogle større ordrer ind og søger derfor en ny ekstern medarbejder til deres team. Det er en meget attraktiv arbejdsplads med et uformelt arbejdsmiljø. Rig mulighed for udfordringer og mulighed for personlig udvikling.

Omkring stillingen 

Der er tale om varierende arbejdsopgaver, både tavlemontage, elmontage og mekanisk montage på anlæg, test m.m. Vores kunde søger en alsidig person, som er villig til at hjælpe til hvor end behovet opstår.

Omkring dig til stillingen 

Vi søger en erfaren automatiktekniker, elektriker eller lignende. Du må også gerne være en mekanisk person, som har elkendskab. Du trives i et uformelt arbejdsmiljø. Du har en alsidig baggrund, og meget gerne erfaring indenfor opbygning af anlæg eller lignende. Har du arbejdet som rejsemontør tidligere, vil du også være en attraktiv kandidat til jobbet. Vi søger en arbejdsom og pligtopfyldende medarbejder, som både er fleksibel med arbejdsopgaver og som gerne tager ekstra timer, hvis behovet opstår. Du er en god kollega med godt og smittende humør.

Kontakt Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte Konsulent Dina Kristensen på tlf.: 86 42 35 40 hverdage imellem 08.00 til 16.00. HR-Industries gennemfører samtaler løbende og stillingen kan blive besat inden ansøgningsfristens udløb, så søg straks.

Mail ansøgning med CV og referencer til http://www.hr-industries.axp.dk/ - job nr. 48898

Om HR-Industries Vi er en effektiv og seriøs rekrutteringsvirksomhed, med speciale i bemandingsløsninger til industrien - metal og el, service og vedligehold, teknikere og ingeniører, produktion og lager, samt kontor, administration og ledelse. Vi formidler projektansættelser, rekrutterer til faste jobs, og anvender TRY & HIRE.

Det gode match er for os værdiskabende både for dig og for virksomheden. En god personlig relation ligger os meget på sinde. Vi lytter til dine ønsker og søger at skabe tryghed gennem hele processen. Vi rekrutterer til virksomheder med ordnede forhold, og typisk til længerevarende projekter.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.