Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automatikteknikker /elektromekaniker

Brænder du for automatik og er du ekspert i rørpost?

Så er du måske den kommende rørpostteknikker til vores nye rørpostsystem på Rigshospitalet Blegdamsvej – Drift og Teknik.

Om os
Center for Ejendomme (CEJ) er det koncerncenter i Region Hovedstaden, som varetager regionens ejendomsportefølje på ca. 2 mio. kvadratmeter med alt fra fredede ejendomme til hospitalsbyggeri.

Sammen skal vi skabe, drive og optimere de fysiske rammer for Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre samt stå for relaterede ejendomsservices. Vi er med til at sikre optimale fysiske rammer for regionens ca. 40.000 ansatte og for de patienter, der skal føle sig ventede og velkomne, overalt hvor de kommer på regionens matrikler.

Vi er i gang med at skabe et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder for CEJs ca. 700 medarbejdere. Ambitionen er at være en stærk og værdsat samarbejdspartner således, vi sammen med regionens øvrige medarbejdere skaber en god oplevelse for patienterne. I CEJ skaber vi en vigtig del af grundlaget for et velfungerende sundhedsvæsen.

I Drift og Teknik 1 vil du som rørposttekniker spille en vigtig rolle i arbejdet med at holde vores avancerede rørpostanlæg i kontinuerlig drift, derudover vil jobbet indeholde mange andre opgaver relateret til hospitalet automatik og el.

Du vil blive en del af en stab på ca. 70 medarbejdere, hvor din faglige kunnen, indflydelse og god kommunikation er vigtige parametre. Det er en arbejdsplads, hvor der er plads til den enkelte, og hvor vi prioriterer faglig og personlig udvikling højt.

Tjek gerne vores hjemmeside for yderligere informationer:
https://www.rigshospitalet.dk/afdelinger-og-klinikker/service/Sider/default.aspx

Om stillingen
Du får et spændende job på et af nordens største anlæg, med vægt på faglig sparring og kvalitet. Anlægget indeholder, når det er fuldt udbygget, 70 sende og modtagestationer samt 3 store knudepunktsrum. Anlægget tænkes driftet af 2 medarbejdere, hvor du bliver den ene. Du vil få en grundig oplæring af Drift og Tekniks erfarne medarbejdere, samt kursus i udlandet.

Vi ønsker en ”oppetid” tæt på 100%, kontinuerlig drift er overordentligt vigtig, da rørpostsystemet bl.a. transporterer blod- og vævsprøver fra patienter der er under behandling og som kræver øjeblikkeligt svar. Du vil derfor opleve en tæt dialog med brugerne, og få et meningsfyldt arbejde i en meget alsidig organisation.

Drift og Teknik har ansvaret for drift og vedligeholdelse af installationer inden for el, vand, varme, ventilation, trykluft, medicinske gasser, brandsikring, adgangskontrol, CTS samt anlæg inden for vask af operationsudstyr sterilisation, køkkenmaskiner og vaskeri på hele Rigshospitalet. Rørpostteknikker jobbet tænkes udvidet til opgaver indenfor automation, når rørposten kører og der er tid til overs.

Vi tilbyder
CEJ er en arbejdsplads med gode og selvstændige arbejdsvilkår hvor vi har et godt arbejdsmiljø med en uformel, men ordentlig omgangstone og gode muligheder for både faglig og personlig udvikling.

Stillingen som rørposttekniker er et spændende og udfordrende job med en bred kontaktflade til hospitalets ansatte.

Om dig
Du har en relevant teknisk baggrund som f.eks. automatiktekniker, elektromekaniker eller industrielektriker og en kundeorienteret personlighed, der brænder for det tekniske, men også bliver motiveret af den tætte menneskelige kontakt med hospitalets ansatte.

Yderligere forventes du at:

  • besidder gode IT-færdigheder, det vil sige godt kendskab til PC, kan arbejde med software TCP/IP/PLC-styring og programmering samt kendskab til CTS.
  • har et godt kendskab til pneumatik, transportbånd, svagstrøm og elektronik.
  • har erfaring med brug af manualer, diagrammer og tegninger, samt identifikation af reservedele
  • skal kunne læse og forstå engelsk samt lidt tysk.
Som person er du positiv og udadvendt og evner at arbejde selvstændigt samtidig med at du også er en god holdspiller.
Du har en analytisk tilgang til opgaverne og ved godt, at store komplicerede opgaver tit løses lettest ved at tage små bidder ad gangen. Du er innovativ og kan tænke lidt anderledes, og kommer gerne med input til nye løsningsmetoder.

Løn- og ansættelsesforhold
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Ansættelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger
Du er velkommen til at kontakte funktionsleder Michael Korsager Mud på telefon: 5164 2999, hverdage imellem kl. 07.00 - 14.00, eller mail: michael.korsager.mud@regionh.dk. (Holder ferie i ugerne 30-32)

Ansøgningsfrist
Du ansøger ved at uploade din ansøgning og CV samt relevant dokumentation for uddannelse, kurser mv. via link i annoncen.

Ansøgningsfrist d. 9. august 2020,

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.

Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.