Automationsingeniør

Med stor interesse og erfaring med service, vedligeholdelse og udvikling af elektro/mekanisk produktionsudstyr og faciliteter


Virksomhedsbeskrivelse:

Kaleido Technology ApS er et spændende udviklingsselskab med et unikt personale bestående af et team af dedikerede udviklingsingeniører og et team af højt specialiserede medarbejdere til produktion af højpræcisions støbeværktøjer.

Kaleido Technology ApS er det kinesiske moderselskabs frontløbere og ekspertise center for udvikling af nye optiske fremstillings teknologier og produkter. Hovedopgaverne omfatter udvikling og produktion af ultra-præcisionsforme til glasstøbning.

Virksomheden ligger nord for København i Farum og har i øjeblikket 30 medarbejdere og ønsker at udvide med nye talentfulde medarbejdere. Du vil arbejde i et innovativt miljø med højt kvalificerede kolleger. Samtidig får du et meget alsidigt og udfordrende job med gode udviklingsmuligheder.


Stillingsbeskrivelse:

Efter et grundigt træningskursus i USA hos virksomhedens leverandør af ultra-præcision CNC-maskiner, vil du være ansvarlig for opsætning og installation af nye maskiner i produktionen og skal i den forbindelse sikre at anlægskravene er opfyldt.

CNC-maskinerne anvendes til fremstilling af støbeværktøj med stramme tolerancer inden for nanometer-området (1/1000 af en mikrometer). Derfor er de meget afhængige af omgivelserne for at opnå optimal ydelse. Det er dit ansvar at sikre udstyrets kontinuerlige ydeevne ved at udføre service, vedligeholdelse og optimering af maskinen og de omgivende faciliteter.

Du vil være ansvarlig for uddannelse af R&D-ingeniører vedrørende maskinens drift og være involveret i forskellige facilitetsudviklingsprojekter, der relaterer til maskinens ydeevne og hermed produktionen.

Du kommer også til at stå for at samle og vedligeholde centralt liggende (server), præcise dokumentations filer indeholdende alle aspekter af service aktivitet og stå for basis træning af operatører i brug af maskinen.

Du får ansvaret for at sikre at alle sikkerheds foranstaltninger bliver fulgt og står for at gennemføre produktions- /reparationsplaner gennem personlig tidsstyring, planlægning af opgaver, koordinering af nødvendige supportressourcer, tilgængelighed af dele / udstyr osv.

Virksomheden er kendt for sin dedikerede virksomhedskultur, hvor man hjælper hinanden. Du vil således have en god mulighed for at diskutere løsninger og muligheder med dine mere erfarne kolleger i dagligdagen.


Du tilbydes:

Den første periode af jobbet dækker et 3 ugers ”serviceingeniør – træningskursus” i USA, hos leverandøren af ultra-præcision CNC-maskiner, for at opnå det bedste grundlag for at imødekomme stillingen. Kurset er identisk med det, som deres egen felt-serviceingeniør går igennem efter ansættelse.


Egenskaber:

Vi forventer følgende kernekompetencer:

• Ekstremt stærke analytiske, diagnostiske og problemløsende færdigheder. Skal være villig og i stand til pro-aktivt at undersøge og rette komplekse tekniske problemer på vores CNC-produktionsmaskiner.

• Professionel tilgang og evnen til effektivt at fungere under højtryks-forhold.

• Over gennemsnit organisatoriske færdigheder, med et højt effektivitetsniveau, detajleorienteret.

• Fleksibel og i stand til at arbejde i et høj-tempo miljø med hurtigt skiftende prioriteter.


Sprogkundskaber / IT:

Du taler og skriver flydende engelsk og er en erfaren bruger af IT.


Du har ikke vedlagt dokumenter til din ansøgning. Klik på 'OK' knappen nedenfor for at sende din ansøgning alligevel, eller klik på knappen "Annuller" og vedhæft dokumenter, før du sender din ansøgning igen.

Ikke det rigtige job?

Opret en jobagent og få dit nye job direkte i indbakkenOpret jobagent her

Andre job der matcher din søgning

Indrykket:9. januar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Product Engineer - Electrostatic Precipitators for FLSmidt Airtech

TEKNIK BUREAUET ApS

Teknik Bureauet ApS is employing a Product Engineer Electrostatic Precipitators for FLSmidt Airtech Do you have the engineering skills to design, execute and deliver complex equipment and systems globally? Then become part of the team in the Electro...
Indrykket:18. januar 2018
Udløbsdato:14. marts 2018

Projektleder til Simatek i Sorø

TEKNIK BUREAUET ApS

Teknik Bureauet søger en Projektleder, der kan være ansvarlig for gennemførelse af projekterne, fra salg til overlevering og implementering hos kunderne. Kort om Simatek Simatek er en førende producent af luftfiltreringsløsninger til industrien. Der...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:1. marts 2018

Test System Engineer in Devices & Supply Chain Management

NOVO NORDISK A/S

Are you looking for a job where you play a key role in ensuring the quality of devices before they reach the hands of millions of people living with diabetes worldwide? Then we encourage you to keep reading as we are opening a new position as Equipm...
Indrykket:9. februar 2018
Udløbsdato:20. februar 2018

Injection Moulding Engineer for Device R&D

NOVO NORDISK A/S

Do you want to work with high end injection moulding and moulding simulations? Would you like to analyse and improve the mouldability of plastic parts and operate a moulding machine? Do you want to be part of developing new medical devices that impr...
Indrykket:14. februar 2018
Udløbsdato:1. april 2018

Maskiningeniør/BIM-operatør

MOE AS

Gladsaxe
Vores afdeling for energiinstallationer har mange spændende opgaver, hvor teknisk design og 3D projektering udgør en vigtig del af projektet. Vi er derfor på udkig efter nye kollegaer med digital snilde Opgaverne omhandler modellering og projekterin...