Bemærk at denne jobannonce er udløbet!
Annoncen er udløbet, og stillingen kan ikke længere søges. Opslaget vises udelukkende som reference

Automationsingeniør

Til Nordic Sugar QIPS-afdeling i Nakskov

Nordic Sugar har i snart 150 år fremstillet sukker til det nordeuropæiske marked. Siden 2009 har vi været en del af Nordzucker koncernen.

I Danmark har vi fabrikker i Nykøbing F. og Nakskov samt hovedkontor i Ørestaden i København. Vor danske Kvalitets, Innovation og Produktion Support (QIPS) afdeling er placeret i Nakskov. I Danmark er vi ca. 450 medarbejdere - 200 funktionærer og 250 timelønnede.

Vores produktsortiment inden for sukkerroer omfatter hvidt sukker, sukkerspecialiteter og flydende sukker. Produkterne markedsføres bl.a. under varemærket Dansukker. Ud over sukker fremstiller vi også foder, melasse og gødning på vores fabrikker i Danmark.

På fabrikkerne produceres der i produktionsperioden (sukkerkampagnen), op imod 100 tons sukker i timen. Sukkerkampagnen løber fra medio september til medio januar. Kampagnen er en intensiv periode, hvor fokus er på optimal drift af produktionsapparatet. Uden for produktionsperioden (mellemkampagnen) er hovedarbejdsområderne vedligehold, implementering af investeringer, planlægning af næste års sukkerproduktion samt kompetenceudvikling. Vi har konstant store renoveringsprojekter, hvor der lægges stor vægt og fokus på arbejds- og produktsikkerhed.

Vores største fokus er at levere høj kvalitet, innovativ produktudvikling og en effektiv forsyning. Alt sammen med høj fokus på bæredygtighed – ’Vi skal være en attraktiv arbejdsplads, en stærk forretningspartner og et aktiv for lokalsamfundet’.

Stillingen / ansvarsområder

QIPS er en stabsfunktion i Nordzucker med kontorer i Braunschweig, Arlöv og Nakskov. Du får i rollen som Automationsingeniør ansvaret for at være med til at drive den fortsatte udvikling af avanceret produktionsautomation på Nordzucker's fabrikker i 7 lande. Herunder skal du også være med til at udvikle og vedligeholde standarder for vores produktions kontrolsystemer (fortrinsvis Siemens PCS7 og Foxboro EVO). Du vil sammen med dine kolleger deltage i udviklingen, implementeringen og vedligeholdelsen af Avanceret Proces Control, AI og Machine Learning. Vores mål er at nå Industri 4.0-niveau.

Dit udgangspunkt vil være kontoret hos QIPS i Nakskov, men du bliver i din rolle også en del af vores udviklingsprojekter i resten af koncernen. Det betyder, at når forholdene tillader det, vil du deltage i projekter i andre lande, og dermed vil der også være noget rejseaktivitet i jobbet – forventeligt 10 til 20 overnatninger om året.

Forventninger til dig

Du er uddannet ingeniør (B.Sc. eller M.Sc.) inden for automation og har nogle års erfaring med dig, gerne indenfor modellering i f,eks, MATLab eller Aspen PLUS.

Erfaring med produktionsprocesser som ekstraktion, filtrering, fordampning, krystallisering, batchproces, centrifugering, tørring eller energiproduktion, vil klart være et plus men ikke et krav.

Vi forventer, at du har solide analytiske evner og trives med at arbejde med tal og statistik.

Som person er du nysgerrig og åben for at sparre og vidensdele med dine øvrige kolleger. Du har gode kommunikative evner, har et åbent sind, en stærk holdånd og kan bygge relationer og samarbejde på tværs af grænser og kulturer.

Du begår dig ubesværet på dansk og engelsk i både skrift og tale og har gerne kendskab til det skandinaviske sprog og tysk.

Vi tilbyder

En spændende og anerkendt arbejdsplads, hvor du har rig mulighed for selv at sætte dit eget præg på din hverdag. Et international miljø, hvor der er fokus på effektivitet, udvikling og digitalisering. En arbejdsplads med en åben og uformel omgangstone, hvor der udvises respekt for den enkelte medarbejder.

I jobbet vil du have mulighed for at udvikle dig i flere retninger. Dette kunne være inden for projektledelse, specialistretning eller generel ledelse. Der kan også på længere sigt være en mulighed for at arbejde i andre lande af længere varighed.

Ligeledes vil du have mulighed for at gøre dig gældende i netværks-, erfa- og projektgrupper på tværs af vores afdelinger i ind- og udland.

Er du interesseret?

Kan du se dig selv i rollen, så send os din ansøgning og

Skriv i din ansøgning, at du fandt jobbet på ofir.dk


Mere af samme slags?

Modtag jobannoncer der minder om dette job i din indbakke.
Når du tilmelder dig accepterer du samtidig vores privatlivspolitik. Du kan altid trække dit samtykke tilbage.